הזה עם ה
ים וה
ים...

אפרת12

New member
הזה עם ה../images/Emo55.gifים וה../images/Emo204.gifים...

כשהייתי ילדה, היה ספר - איך באים ילדים לעולם כשהאחיינים שלי היו ילדים, היתה קלטת - ילד בא מאהבה ועכשיו? איזה עזר טקטי יש לי בנושא?

גוליגל

New member
לאיזה גיל?

(סיון כבר מתעניין?) לא שיש לי עצה. ברור לי שהפורנו שכל כך נגיש באינטרנט איננו התשובה

אפרת12

New member
הוא בן ארבע

זה איכשהו עולה מידי פעם. כמו למשל - איך עושים ילדים? (היתה לו תקופה של "איך עושים" - וזה כלל גם איך עושים לילה ואיך עושים
). הקטע של הפורנו - אני באמת חושבת שאולי כדאי כבר לחשוב על תוכנת חסימה, כי אמנם הוא לא ממש גולש, אבל אי אפשר לדעת לאן הוא יגיע בטעות.. זתם הערת צד שנזכרתי בה למקרא התגובה שלך

לבנה123

New member
קטונתי. לא מכירה. תוכלי לעדכן כשתגלי?

נראה לי שאצלנו זה או טו טו רלוונטי...

אפרת12

New member
../images/Emo13.gif בשמחה

אולי בכל זאת אשיג את "ילד בא מאהבה" - כנראה שזה זרוק אצל אחותי איפשהו, אבל בכל מקרה - אנסה לבדוק את הענין, כי אני יודעת שאי אפשר להשיג את זה בחנויות.

גוליגל

New member
מצאתי עוד ספרון שלא יועיל לך ../images/Emo3.gif

ספר ההוראות של העט הכחול של אורגנון (הזרקת פיורגון). עליו כתוב באותיות של קידוש לבנה, ומנוקדות - "ככה באים תינוקות לעולם". אני מניחה שהניקוד הוא כי הם מייעדים את זה לקהל הצעיר
שאולי יהיה נבון יותר מהוריו וידלג על שלב הנסיונות הטבעיים

../images/Emo6.gif בדיוק מה שעלה בדעתי

כשקראתי את השאלה - איזה הסבר בדיוק לתת להם? להסביר להם איך מספרים לנו שבאים ילדים לעולם? או שמא לספר להם את האמת? אני יודעת רק איך אצלינו באים ילדים לעולם. כל השאר זה אגדות.....

אפרת12

New member
עבדו עלינו, אה?...

אני די סגורה על זה - בתור שלב ראשון, אני רוצה להסביר איך זה בנורמה. בשלב מאוחר יותר אסביר להם איך עושים את זה אצלנו במשפחה.

דש1דש

New member
../images/Emo6.gif אז לנו כבר יש ספר ../images/Emo8.gif

בדיוק הוצאנו - בנות הפורום שלנו ספר לילדים שמסביר איך הם באו לעולם. כולל הסברים על זרע ורופא

דש1דש

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אנחנו אכן מאוד גאות בו - והילדים? ממש נהנים - וזו היתה המטרה!

רומי^^

New member
נפלא../images/Emo13.gif זה מזכיר לי שאחד הילדים החד-הורי

בגן של הבנות הסביר לכולם שם שאמא הולכת לרופא, בוחרת זרע ונולד ילד. עם זה הבנות שלי הגיעו הביתה...
הסרתי להן שזה נכון רק במקרים מסויימים - אבל לא - הן מקובעות...!

גוליגל

New member
את רואה - איחרת את המועד!

אם היית יוזמת ונותנת להן את הגרסה שלך לפני שהן שמעו את שלו - היה לך סיכוי. ככה הגרסה הנגדית נדמית כספין תקשורתי, מלחמת מאסף על התדמית ולא יותר

דש1דש

New member
../images/Emo6.gif אז בגן של גדולתי

כבר ברור שלא חייבים אבא, אבל עד לפני שבוע הם עדין היו מתווכחים על סוגי משפחות - מה אפשר ומה לא. הדבר היחידי שהם עדין לא היו סגורים עליו זה אם אפשר משפחה עם שני אבות... פשוט זה סוג המשפחה היחידה שביתי לא ראתה במו עיניה.... אז בספר כתוב שאפשר - נגמר הויכוח
האמת שזה ספר מעולה לנושא יום המשפחה (אם מדלגים על הדף של הרופאה) ולפתיחות של ילדים לשונה... בנתיים הספר יצא רק למי שקנה מראש עותק - אבל לפי כמות הבקשות לעוד עותקים רוב הסיכוי שנוציא עוד הוצאה - אם יהיה באותו מקום או הוצאה כזו שתפיץ גם לחנוות הספרים - עוד נראה - כשיהיה לנו כוח לכל הבלאגן שוב....

peperony

New member
במקרה ראיתי - ושאלה?

למה לא לפנות לאיזושהיא הוצאת מפרים לעניין אותה? נדמה לי שיש בפורום נשים אחרי לידה מישהי שהקימה הוצאת ספרים לאחרונה - הספר רק מהתיאור ומהכריכה נראה מסקרן מאוד - הייתי מאוד רוצה לרכוש אותו - אפילו מספר העתקים - כמתנה לחברות ואחד לעצמי - אפשר להירשם בתור למקרה שאכן תחליטו לעשות הדפסה חוזרת??

דש1דש

New member
../images/Emo9.gif דיברתי איתה בעבר, אבל זה לא התקדם....

היום כשיש לנו ממש ספר ביד אני מקווה שתיהיה הוצאה שתיהיה מעונינת, בעיקר למען השיווק שאנחנו לא ממש טובות בו.... אנחנו בודקות בכמה ערוצים...

איזה יופי דשית../images/Emo70.gif

כה לחי... ומה עם הפצה ניישן וויד? נראה לי שיש לזה אחלה פוטנציאל להיות הבסט סלר הבא.

דש1דש

New member
עניתי למעלה. האמת? המאיירת עשתה עבודה כזו

מדהימה שזה ספר מקסים מבחינת האיורים גם אם מתעלמים מהסיפור (וכל מה שצריך כדי להפוך את זה לספר על אימוץ ואפילו על IVF זה לשנות קצת את הטקסט ו/או לדלג על עמוד אחד - כל היתר - מתאים מאוד!

למעלה