הזהרו מBUY2USA

מרבלוני

New member
הזהרו מBUY2USA

הזמנתי מהם את CASTLES OF BURGUNDY דרך אמזון - התשלום הועבר ישירות לBUY2USA והם היו אמורים לרכוש אותו מאמזון- לאחר 50 יום - משהמשחק לא הגיע אלי ( הזמנה קודמת הגיע לאחר 50 יום אז אני כבר מתורגל בזמנים אלו)- יצרתי עימם קשר- לאחר שני אימיילים הם חזרו אלי ואמרו שהבעיה היתה אצל אמזון - והוא לא שלח להם את המשחק( איפה הייתם 50 יום)- וכעת מלפנים משורת הדין הם ישלחו לי את המשחק בדואר אויר- המשחק אכן הגיע אלי- ב13/02/13 ( התשלום הועבר אליהם ב23/11/12) כלומר חלפו 80 יום מהיום בו שילמתי על המשחק עד שקיבלתי אותו.
לא קיבלתי לא טלפון התנצלות, לא מכתב התנצלות וכמובן לא פיצוי כספי

רק לסבר את אוזניכם- בחודשים האחרון הזמנתי משחקים מGREEN KNIGHTS BOOKDEPOSITORY ו AMAZON.DE בכל הפעמים תוך עד שבועיים המשחק הגיע אלי.

אבקש כי תצטרפו אלי בחרם צרכני על BUY2USA.

אייני

New member
אני לא מבין למה חיכית כ"כ הרבה

מניסיון אישי עם האתר הזה - יש להם מעקב ברור על כל חבילה וחבילה. אחרי שבוע-שבועיים כבר שבהם אתה רואה שהחבילה כלל לא התקבלה באתר או נשלחה לארץ - הייתי כבר יוצר איתם קשר... בטח לא הייתי מחכה כמעט חודשיים תמימים...
הדבר היחידי שבאמת לא ברור לי האמת זה למה לדואר אוויר לקח 30 יום להגיע. מעבר לזה - לא הייתי מגזים עד כדי חרם צרכני - הם לא היו בסדר, זה נכון - אבל לא ברמה של "פגעו בי אישית", אלא ברמה של אי נעימות קלה כשבסוף קיבלת את השירות שלך במלואו... אם כי כמובן כל אחד ודעתו.

ת'כלס, הם הרי אפילו מעדכנים במייל לגבי המשלוח

אני לא מצדיק אותם, אבל אפשר להבין שקורה שהם לא שמים לב באופן אישי להתפתחות של כל משלוח כאילו הוא המשלוח היחיד שלהם [למרות שהם כן יכלו להקים מערכת שתתריע להם על הזמנות ותיקות יותר].
הם שלחו בדואר אויר, הוגן והגיוני. למה אתה צריך שיתקשרו במיוחד להתנצל?
מה שכן, אייני צודק לגבי הנושא שגם נראה מהסיפור שלך שדואר האויר לקח זמן. אני חושב שאם תעיר להם על זה אתה יכול להוציא מהם זיכוי להזמנה עתידית.

אגב, ההשוואה לזמני משלוח מהאתרים שציינת שוכחת לקחת בחשבון שיש אוקיינוס בין אמריקה לאירופה, ולאניות לוקח יותר זמן לחצות אוקיינוס מאשר למטוס, במיוחד כשהמטוס לא צריך לחצות אותו. [וגם אם האירופאים שולחים באניה, זה כולה ים קטנטן בינינו]

sAVVy25

New member
אני דווקא מאוד אהבתי את השירות שלהם

המשחק הגיע אליי פחות משבוע מהזמנתו.
אבל כן אני מניח שכל מקרה לגופו...

למעלה