הזהרו ממכון CTI!!

pierogi

New member
הזהרו ממכון CTI!!

שלום לכולם.. אני רק עכשיו נחשפתי לפורום הזה ולאחר קריאת מספר הודעות פה ברצוני להביע את דבריי לגבי מכון CTI. אני מה שנקרא 'מגמגם מזדמן', זה קורה לי בתקופות או במצבים מסויימים, רבים פה מכירים את התופעה. באתי בזמנו (לאחר השחרור מצה"ל) למכון CTI פשוט כי רציתי לראות אם אפשר לשפר את זה. זה לא היה עניין של חיים ומוות בשבילי אלא פשוט נסיון של שיפור עצמי. באתי לפגישת ראיון אצלם בה הסברתי להם שזה קורה לי מדי פעם. שיתפתי אותם בהתלבטותי האם הטיפול בכלל חיוני לי או לא (היות שהטיפול ארוך, מייגע נפשית ויקר מאוד). בעת הפגישה לא גמגמתי, אך כשהם נתנו לי לקרוא קטע כתוב, כן גמגמתי. זהו דפוס שהיה אופייני לגמגום שלי. בסיומה של הפגישה הופתעתי מנחישותה של המראיינת. היא אמרה לי משהו בלשון דומה לזו: "אתה טוען שאתה מגמגם 'חלקית', אבל האמת היא שאתה מגמגם לכל דבר. אנו ממליצים לך להתחיל טיפול מלא ובהקדם". הדבר נראה לי חשוד וסיפרתי את הדבר להוריי. למזלי הרב חברה טובה של אבי הייתה מומחית לגמגום, והוא פנה אליה לבקש עצה. היא אישרה את חששותיי לגבי מכון CTI ואמרה לי שפעמים רבות היא מטפלת במי היא קוראת להם "נפגעי CTI" - אנשים ששיטת הטיפול ב- CTI דפקה להם את הדיבור עוד יותר, והם יצאו משם במצב הרבה יותר גרוע מהמצב בו נכנסו. מובן שהחלטתי לשכוח מ- CTI. מעניין שהם לא החליטו לשכוח ממני! כעבור זמן מה הם התקשרו אליי לשאול מתי אני מעוניין להתחיל בטיפול (למרות שלא אמרתי להם שאני מעוניין להתחיל, אלא שאני עוד צריך להחליט). כמו כן הם התחילו לשלוח לי כל חודש בערך את "עיתון המגמגמים" - ללא שביקשתי. במילים אחרות - שיווק אגרסיבי, לא פחות ולא יותר. אני ממליץ לכולם לנקות במשנה זהירות לפני שאתם הולכים לטיפול כזה או אחר. בכל תחום בו המדע עדיין לא יכול לספק אמת מוחלטת תמיד צצים שרלטנים או אנשים שאינם ממש שרלטנים אבל בואו נקרא להם "נצלנים". הפעילו הגיון בריא והקשיבו לאינסטינקטים שלכם. בברכה!

שלום לך

אני בהודעות הקודמות כתבתי שקורסים וטיפולים אינם הפיתרון לגימגום אלא הבעייה היא בתוך ה"אני" שלך. יש הרבה מקומות שמנצלים אנשים עם מגבלות בשביל לקבל כסף, זה ידוע וגם כואב לדעת שאנשים מנצלים את אחרים. זה מראה שהם לא בני אדם באופי וחולי נפש, לא בכיוון הקללה אלא במלא מובן של המילה אני ממליץ לך ולכול הקוראים לקרוא את הכתבה שכתבי מקודם אהבה חגי

הינה כתבה

אני כותב אותה שוב פה שלום, שמי חגי ואני בן 25, הנני מגמגם מגיל צעיר. בגיל 20 התחלתי ללכת לקלינאית תקשורת וגם לאנשי מיקצוע, מה שלמדתי עם הפגישות זה דבר אחד, השינוי תלוי בכול אחד ואחד ממכם, אם אתם הולכים לפגישות וייעוצים אבל אין לכם רצון ממשי לטפל בגימגום (גימגום זה לא בעיה או מחלה אלא דבר פסיכולוגי בלבד) אז לא תוכלו להתפתר מהגימגום, למרות שכול אחד יכול לחיות עם זה לכול החיים. אני למדתי בשנים אחרונות לחיות עם זה תוך כדיי טיפול עצמי. ופה אני אספר לכם על איך תוכלו מהר מאוד להפסיק לגמגם בלי ללכת לטיפולים. יש הרבה מקומות שאנשים אומרים לנו לבוא ולראות אם הטיפול שיתנו לנו מתאים לך, אני אישית הלכתי להמון מקומות כולל פסיכולוגים, הסוד בשביל לא לגמגם זה לא להיות בלחץ, נקודה!! הגימגום זאת השפעה על גופנו מתוך לחץ פסיכולוגי או גופני, כול אחד שמגמגם יכול לראות כשהוא שר אז הגימגום לפתע נעלם או כשמדברים לבד אז הדיבור הוא שותף, כול אחד צריך לדעת קודם כול להכיר את עצמו בשביל לדעת מה טוב לו בחיים ואיך הוא מרגיש טוב, בלי לחץ מאנשים אחרים. כדיי להכיר את עצמי פשוט למדתי מה הוא באמת בן אדם מאושר ומי זה חגי (השם שלי) . אחר כך אני מבין למה אני מגמגם ומה אלה הדברים שאני נילחץ ולכן אני מנסה לא לדרוך על אותו קקי פעמים אלא ללמוד מה הם דברים שגורמים לי הנאה ואושר בחיים כך שהלחץ לא יהיה בי יותר. מי שיודע לעשות מדיטציה אני מאוד ממליץ פעם ביום לעשות זאת כך הלחץ שמיצטבר כבר המון זמן אצל כול אחד מאיתנו יורד והאושר הפנימי עולה. תזכרו שלא יכולים לראות תוצאות תוך יום כאשר הלחץ והבעייה הפסיכולוגית נימצאת זמן רב איתכם אבל כן יכולים ללמוד איך להיות "אני" בלי לחצים וגורמים אחרים שונים. אם ברצונכם להיפגש איתי וללמוד להיות כפי שאתם באמת ולא לפי מה שלמדתם מאנשים פרימיטיבים כמו המורים שלמדו ממקורות ישנים אשר לא היו להם את הידע שיש לנו היום, תוכלו לכתוב לי לאיימל [email protected] ואשמח לפגוש אותכם אני גם ממליץ לכם בחום רב לקרוא את הספר "האמת על אלוהים" שניכתב ע"י ראל שתוכלו לקנות אותו במחיר סימלי בחנות סטימנצקי. ספר זה יעזו לכם לגלות מי אתם באמת בלי מיסטיקה ודתות. יש גם אתר www.rael.org תזכרו, לגמגם זאת לא בעייה או מחלה אלא משהו פסיגולוגי או גופני שאתם יכולים לטפל בזה מהר מאוד בלי תרופות או פגישות שעולות כסף. כי השינוי הוא בכם. אהבה חגי

stkachov

New member
חגי

אתה קצת מגזים עם ההחלטיות והנחרצות שלך. לא הקורסים למיניהם, אבל גם לא השיטה שלך נותנים פתרון מושלם לגימגום שמתאים לכולם. אנשים הם שונים מטבעם, ומה שעובד בשבילך, לא בטוח שיעבוד עבור אדם אחר.

נכון אני מסמכים אם stkachov

יש הרבה סוגי מגמגמים ואני לא חושב שזה רק בעייה פסיכולוגית,הגימגום מורכב יותר וקשה להסביר מה בדיוק הולך בתוך המוח שלנו,אני דווקא חושב שהאוזן קשור לגימגום וזה אני אומר אחרי כמה ניסיונות בהם דיברנו אם מוסיקה באוזניים היה שתף מדהים ואם אתם לא מאמינים לי תשאלו את השוקי.

omadawn

New member
אכפת לך להפסיק עם השיווק של הכת?

זה פורום גימגום ולא פורום לשיווק כתות כמו כת הראלים. אני לא אמשיך לתאר את הידוע לי על הכת הזו כדי לא לפגוע, וזכותך להאמין במי שבא לך אם זה עושה לך טוב, אבל אני באופן כללי נגד שיווק של "מפיצי אמת" למיניהם, כולל מחבת"ים יהודים ונוצרים. אני רק אורח פה, אבל אני פונה למנהלי הפורום לערוך הודעות בעלות אופי של מסיונריות. אם לא, אני אתחיל לפרסם חומר לא סימפטי על כת הראלים, במסווה של הודעות הקשורות לגמגום

עכשיו אני יודע

טוב... לכול אלה שכבר כתבו לי לאיימל אני מודה להם והם יכולים להפשיך לכתוב לי וכך אני יעזור לכם, אני חושב שדי לעכשיו להיות פה בפורום שהוא לא למגמגמים אל לאנשים כמו האיש הזה OMADAWN להתראות ואני מקווה שאנשים כמו OMADAWN ידע מה זה כבוד ולא לזרוק שטויות בפורומים ולעשות רק רע. דרך אגב זה לא כת אלא תנועה. להת אהבה חגי

1justice

New member
כל הכבוד חגי מאמר נפלא

אני מגבש קבוצה צעירה לטיפול בגמגום בחינם אשמח לראותך ולקבל את המייל שלך תודה, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

1justice

New member
כל הכבוד חגי מאמר נפלא

אני מגבש קבוצה צעירה לטיפול בגמגום בחינם אשמח לראותך ולקבל את המייל שלך תודה, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

1justice

New member
מאמר מצמרר כתבת!

למעלה