הזהו ג'וני דפ??

NoAmItA ChAn

New member
איזה חמוד, בקטע הראשון רואים

אותו מתפוצץ מצחוק וזה כזה חמוד X33333333 (בקטע 5:25) והוא היה שם כל כך חמודדדדדד *_____________* (*מדמיינת שהוא יקבל את החבילה, יחליט לטוס לכאן ואנחנו נעלה לכבודו מופע* *________________*)

DOLLS GIRL

New member
אוקי זה אחלה קטע..

בנות צריך להתכיל להכין לג'וני ריקוד.. האחרי מה שהילדים האלו עשו החבילה שלנו תהיה עלובה

SHaNINuSH55

New member
חחחח כשהוא יודיע שהוא בא לארץ..

אנחנו נפיק מופע שלם D: בקטע של הריקודים שירה ומשחק.. וברכות.. טרסט מי
רק שהחבילה תגיע אליו.. בעזרת השםםם... D: ואז הוא יראה ויחליט להגיע לארץ.. אנחנו כבר נחכה לו שם ונעשה לו קבלת פנים מדהימההה.. כמו שמגיע לו
ואז נזמין אותו איכשהו למקום כלשהו.. ונעלה את המופע שלנו..
*אני באשליות*

DOLLS GIRL

New member
בואו גם נשכור את הבימה ../images/Emo8.gif

חחח קודם שיגיע לארץ...

SHaNINuSH55

New member
חחחחחחחח..אבל בואו נשכור גם את השדה תעופה..

ככה נהיה שם רק אחנו כשהוא יבוא..
מה שכן..אם הוא לא יבוא לארץ [מה שאני מקווה שלא יקרה
] אז אנחנו נטוס אליו D: חחח *כןכן אני שוב באשליות* היה שיעור אחד שאמרתי למורה "תיקני לי כרטיס טיסה לבית של ג'וני.." אז חברה שלי אמרה "ג'וני דפ.. אם את כבר קונה שתדעי איזה ג'וני.." חחחחחח זה היה כזה מצחייקקק אבל עכשיו שניה של רצינות אנחנו חייבות שהחבילה תגיע אליו.. ותגרום לו לרצות לבוא לארץ D: וזה די קשה.. כי בכל זאת ישראל זו לא המדינה האידאלית לבוא לבקר בה

NoA 101

New member
../images/Emo207.gifאמ, היי. יש לי שאלה: ../images/Emo203.gif

נכון לג'וני היתה פעם להקה? היתה לו להקה בגיל יותר מבוגר מ15? הוא היה הזמר? יש לכם אולי שיר של הלהקה או שאתם יודעים איפה אפשר לשמוע את ג'וני שר, סירטון/סרט/שיר? תודה מראש!

LizStar

New member
איזה חמווווווווודדדדדדד;_;

פאק הוא ככ' חמוד הבנאדם פשוט מדהים
אבל המ שמצחיק בהם[בילדים שרקדו] שההופעה הייתה מוזרה כזאתי והם גם קטנים... ויש להם קול חמוד חח אבל זה לא קשור.. אז אנחנו צריכות משו מיוחד... וואי אני מהזה מקנאה בילדים האלה.. ומזה צחקתי כשג'וני אמר להם להתגלח XDDDDDD ובסוף הוא גם אמר לילדה הקטנה:"טנק יו סוויטהארט"[אנלא טובה בלכתוב באנגלית] ופשוט נמסתי כי תמיד רציתי שהוא יקרא לי ככה[חייה בסרט נו אזמה
],וכשהוא חיבק אותם אז בערך ככה הוא מחבק ת'ילדים שלו וככ' באלי להיות במקומםםםםםםםםם
~ד"א תודה למי שהביא ת'קטע~

tali44

New member
הקטע השלישי הוא מ"תיבה של איש מת"

ואני כל כך חרשתי עליו.....
ו2 הראשונים כל כך הזויים ומצחיקים, ואיי איזה כיף להם, הם התחבקו איתו ונגעו בו כל כך הרבה. ועשו לו שלום כזה... והיה היה כל כך חמוד, והוא עשה להם רוח עם המניפה... הכי מצחיק זה הקטע עם החרב שהביאו לו
. יווו אני גם רוצה... מה נעשה לו כבר שהוא יבוא?? אוף, חייבים על משהוא מפציף ומרשים.
אני גם רוצה את ג'וני...

tali44

New member
ודרך אגב, הריקוד של הילדים מלחיצ ברמות!!

נכון..?? התנועות מלחיצות ברמות... חחחח

כדאי לכן להזדרז...

הבחור כבר בן 43.. לא יישאר יפה לעד אבל בהחלט חייבים להודות שיש לו סטייל באמת מיוחד

שרון710

New member
הוא כן!

הוא כן ישאר יפה לעד!! הוא רק משתבח עם השניםD:D: ומה להזדרז? הוא לא הולך למותXD

tali44

New member
../images/Emo6.gif

אני מקווה שעדיין הוא עדיין יכול להכניס נשים להריון... אני מחכה בתור כבר הרבה זמן... וונסה תקועה בתור 8 שנים, היא צריכה להזדרז לפני שאני מאבדת את העשתונות!! חחחח סתם, שוונסה וג'וני ישארו ביחד ושאפילו יהיו באותו הקבר (בעוד 46 שנה) ושיחיו ויחיו ויחיו ויזכו לחתן את לילי (בעוד 13 שנה
) ולנכוח 'בבר מצווה' שך ג'ק
. (יש מצב שזה היה קורה עם וינונה..חח אבל אני יותר שמחה שהוא עם וונסה.) ואני מתה שיהיו לו נכדים......!! אבל קודם כל שישריץ עוד ילד אחד (בן) ושיהיה דומה לג'וני כמו שכתבתי פ הכבר פעם.

למעלה