הזדמנות 2 האם יש דרך רוחנית להכין את עצמי להתעברות על מנת שזה יצא הכי מוצלח שאפשר מכל הבחינות ?
P PREM New member 19/4/06 #1 הזדמנות 2 האם יש דרך רוחנית להכין את עצמי להתעברות על מנת שזה יצא הכי מוצלח שאפשר מכל הבחינות ?
ל לומדת74 New member 20/4/06 #2 להיות שלמה כשאת שלמה ונינוחה, את מגיבה בשלווה ואהבה לעצמך ולסביבה. כמובן שאת לא יכולה לבחור מתי להרגיש כך, ולכן לדעתי אין דרך. יש רק שאיפה וכיוון. את מוזמנת לבדוק את השיעור שפרסמתי בקומונה של לימודי ימימה. אני חושבת שזה ייתן לך תשובה חלקית לפחות...
להיות שלמה כשאת שלמה ונינוחה, את מגיבה בשלווה ואהבה לעצמך ולסביבה. כמובן שאת לא יכולה לבחור מתי להרגיש כך, ולכן לדעתי אין דרך. יש רק שאיפה וכיוון. את מוזמנת לבדוק את השיעור שפרסמתי בקומונה של לימודי ימימה. אני חושבת שזה ייתן לך תשובה חלקית לפחות...
H hayapollak New member 20/4/06 #3 בהחלט יש דרכים רוחניות להכין את הגוף להתעברות. אני מאד ממליצה על התעמלות בשיטת פאולה. שזה יצא הכי מוצלח מכל הבחינות מה זאת בעיניך הצלחה? מה זה בשבילך מכל הבחינות?
בהחלט יש דרכים רוחניות להכין את הגוף להתעברות. אני מאד ממליצה על התעמלות בשיטת פאולה. שזה יצא הכי מוצלח מכל הבחינות מה זאת בעיניך הצלחה? מה זה בשבילך מכל הבחינות?