הזדמנות שניה

גל1234

New member
הזדמנות שניה

אוקי ההודעה הזאת היא אשכרה רצינית אז לכל המתחכמים שבינכם אל תכבדו אותי בנוכחתכם אוקיי אז ככה כמה מפה מאמינים בהזדמנות שניה? נגיד שמישהוא שיקר לכם, לא שקר לבן , לא שקר בשביל לחפות על משהוא , סתם שקר מגעיל שעד כמה שידוע לי אין שום סיבה שבעולם חוץ מהנאה רגעית האם הייתם נותנים הזדמנות שניה?. כאילו מצד אחד האדם הזאת הייתה ממש בקשר טוב איתכם וחשבתם שזה זה.. אבל מצד שני אולי זה רק אני אבל אם יש משהוא שאני לא אוהב זה שקר.. אני מבין שקרים שחייבים אבל סתם שקר בלי מטרה בלי כלום מה זה נותן? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? ביי ביי לא רוצה לראות אותך יותר או הזדמנות שניה? וננצל תהודעה לעוד כמה דברים לא אוהב תמירק אז לא נכנס לשם יותר מי שעדין רוצה לדבר אני באי סי קיו שלי 159945589 והדבר הכי חשוב : דן, דנה,דנדנוש דניאל , דניאלי , העלבת אותי בכיתי כל הלילה בגללך :)

Charmed Gal

New member
זה לא מספיק מידע.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה תלוי מי עשה לך את זה ומה בדיוק הוא שיקר. הפרטים הקטנים תמיד משנים. לא יודע, אני בדרך כלל נותן צ'אנס שני. וזה לא משנה אם אני כל כך רוצה או לא, אבל שיש בנאדם שיקר לי וזה לא משנה אם הוא פגע בי פתאום, אני לא יכול פשוט לנתק סתם ככה. זה קשה מידי. אם לך זה לא קשה, אולי עדיף כן לנתק אם פגעו בך. אני יודע שאני לא הייתי יכול. אם הבנאדם ממש חשוב לך, אל תוותר על הקשר. תדבר עם אותו בנאדם ותנסה להבין למה הוא עשה את זה, תראה אם הוא מתחרט על זה, ובאמת, אם כן, אז תנסה להציל את הקשר. אבל כמו שאמרתי בהתחלה, זה לא מספיק פרטים. אם תרצה לפרט לי יותר באי סי קיו, אין לי בעיה. אני אשמח לייעץ.

המפ..../images/Emo121.gif

אני באמת לא יודעת. כלומר, יש לי חברה שהיא שקרנית כרונית. לגמרי. אז פעם היינו חברות טובות, ואז היא התחילה לשקר לי. כל הזמן דברים קטנים. אפילו דברים שאני יודעת שהם לא נכונים, ובכל זאת היא משקרת לי. היו לה עוד הרבה חברות! המון חברות שלי היו גם חברות שלה, והמון עכשיו לא חברות שלה בגלל כל השקרים שלה, ומגיע לה! אחרי שהיא משקרת המון, אז מי רוצה להיות עם מישהו כזה? מישהו בחיים אי אפשר לבטוח בו? אבל תשמע. במקרה שלך, לפי איך שהבנתי, זאת הפעם הראשונה שזה קרה. אולי פשוט תגיד למי ששיקר לך: "שמע/י, אני יודע את האמת, אז אל תמשיך/י לשקר לי בפרצוף, כי זה נורא לא נעים לי, אז תפסיק!" זה בדיוק מה שאמרתי לחברה השקרנית שלי, בעת שהיא שיקרה לי. אבל במקום שהיא תגיד: "סליחה, אני לא אמשיך לשקר לך" היא אמרה: "מה פתאום! אני לא משקרת!" וכל הבולשיט הזה. בכל מיקרה, אם זה מישהו/מישהי מאוד חשוב/ה לך, פשוט תדבר איתו/איתה. זה הדבר היחיד שאתה יכול לעשות. כי אם תתן לבן-אדם המסויים הזה הזדמנות שנייה בלי להגיד לו כלום, הוא בטח יחשוב שלא שמת לב לשקר, שזה לא מריע לך, ושאתה תאמין לכל דבר שהוא/היא יגיד/תגיד לך. שפוט תאמר לו/לה שאתה יודע שהיא/הוא שיקר/ה לך, ונקווה שהיא/הוא תבקש סליחה. אני מקווה שהעצה שלי טובה. (יוו... כואבת לי היד כבר מהסלאשים.... וואו! זה כל-כך לא נשמע טוב!!!)

ודרך אגב,../images/Emo121.gif

מניסיון, כשמדברים עם מישו על כזה דבר, על שקר שהוא סיפר לך ואתה יודע שזה לא נכון, מרגישים הרבה יותר טוב. אתה לא צריך להסתיר דברים, חברך/חברתך יודע/ת בדיוק מה אתה מרגיש, ואתם פשוט יכולים לדבר. תן לו/לה צ'אנס להסביר את הצד שלו, תסביר לה/לו למה זה הפריע לך, ובתקווה, הכל יהיה בסדר!

גל1234

New member
קצת יותר פרטים

אממ אז ככה זאת חברה שלי או ליתר דיוק חברה שלי לשעבר תלוי מה היא תחליט לפני שנהינו חברים עשיתי טעות ושיקרתי לה ואחרי זה פשוט לא יכלתי להגיד תאמת כי לא רציתי שהיא תדע ששיקרתי.. יענו זה לא שהמשכתי לשקר זה פשוט משהוא שאמרתי ולא המשכנו לדבר על זה אבל זה משהוא חשוב.. בסוף נמאס לי אמרתי שאני יכול להיות עם מישהיא שאני אוהב כשאני משקר אז אמרתי לה תאמת והיא אמרה שהיא צריכה לחשוב.. כאילו אני ממש מצטער אם יש משהוא שאני נורא לא אוהב זה לשקר ואין לי מושג למה עשיתי את זה אבל זה פשוט עובדה שזה קרה ואני מקווה שאיכשהוא היא תצליח להתגבר כי חוץ ממזה אני נורא אוהב אותה ונראה לי שזה הדדי או היה לפחות....

Charmed Gal

New member
הא... בא לך לומר מה שיקרת?../images/Emo185.gif

אם אתה לא רוצה אל תאמר, אבל זה פשוט החלק היחיד שחסר בסיפור. זה מציק.

../images/Emo121.gif

אני מציעה שאם יצא לך הזדמנות לדבר איתה, תגיד לה (בתנאי שזה באמת נכון לגביך, ולפי מה שאמרת עליה בינתיים, אני מניחה שזה כן.) שהקשר שלכם מאוד חשוב לך, ושלא כדאי לוותר עליו סתם בגלל טעות קטנה אחת. תגיד לה שהבנת שעשית טעות, ושלא תחזור עליה, כי היא חשובה לך מידי. אולי זה יעזור?

למעלה