הזדמנות עסקית

ggyaniv

New member
הזדמנות עסקית

חברה המובילה בארץ בתחומה עם קונספט ייחודי ומוצרים מובילים בעולם, מעוניינת למצוא שותפים אסטרטגיים להקמת סניפי מכירה אזוריים ברחבי העולם. החברה מציעה פלטפורמה מושלמת, הדרכה מקיפה ותמיכה רחבה בכל התחומים הרלבנטיים לתהליך העבודה: שיווק, מכירות, ניהול מלאי, תמיכה טכנית ועוד. מוצרי החברה משמשים מותגים מוכרים בעולם כדוגמת: Nike, Diesel, Sony, Mercedes Benz, Motorola, Citibank, Office Depot ועוד. מידע נוסף על מוצרי החברה ניתן למצוא באתר הבית: www.udizine.com לפרטים נוספים לגבי ההצעה העסקית, ניתן ליצור קשר עם: יניב גרייזס (253)03-9233939 052-3259590 [email protected]

שותפים אסטרטגים בתחום המידוף

הי יניב, אהבתי מאד את האתר והמוצרים שלכם (מקווה שהם מוגנים בפטנט או מדגם....). לגבי שיווק בחו"ל- אני מציעה שתכינו לעצמכם תוכנית שיווקית. תבדקו מיהם המתחרים, מיהם השווקים היותר טובים (ביקושים יותר גדולים בגלל גודל או מודעות, תדמית , פוטנציאל וכד'), תגדירו מטרות ויעדים. ותתחילו לחפש נציגים מתאימים בארצות אלו. בדיקה במכון היצוא, באתרי אינטרנט ובתערוכות עולמיות יעזרו במציאת הנציגים המתאימים. מנסיון, אני יכולה להמליץ על שיתופי פעולה שלכם עם גורמים קיימים בשווקים אלו ולא על הקמה של אופרציה חדשה לחלוטין. בהצלחה,

ggyaniv

New member
שלום יעל

שלום יעל, ראשית, תודה על התגובה ועל ההתעניינות בחברה ובמוצריה. שנית, החברה לא עוסקת באופן ספציפי בתחום המידוף, אלא בתחום מערכות תצוגה ושילוט, המידוף הוא רק חלק מן המערכות. לגבי ההצעה העסקית: לחברה יש תוכנית שיווקית מוכנה, מאגר מידע על מתחרים קיימים בשוק ועל המוצרים שלהם, אנו יודעים מהם היתרונות של החברה שלנו ביחס אליהם (גם את החסרונות) ובטוחים בפוטנציאל של המוצרים שלנו, כפי שציינת, כמובן שישנן מדינות בהן הפוטנציאל גבוה יותר לעומת מדינות אחרות. מבחינת חומר שיווקי לטובת תמיכה בשותפים, אנו ערוכים לכך בצורה מאוד מקצועית, אם זה מבחינת מצגות על החברה, על המוצרים, מאגרי תמונות, מידע על מתחרים, רעיונות מפורטים לעיצוב חנויות, עיתון אלקטרוני ועוד. למעשה, מה שחסר לנו נכון לרגע זה, הוא מציאת השותפים המתאימים ועל כן אנו מחפשים במקומות אותם ציינת בתגובתך כמו גם דרך אפיקים נוספים, בין השאר בפורום זה. לגבי אופי שיתוף הפעולה, אנו פתוחים גם לאפשרות של שיתוף עם גורמים קיימים, אולם מעדיפים למצוא את האדם הנכון לטובת הקמת אופרציה חדשה.

מחפשת עבודה

שלום, אני בת 20, מחפשת עבודה מאתגרת בניו יורק דוקא, בתור אחד שמתעסק בחו``ל,ואולי נתקלת במישהו שמחפש עובדת, אשמח אם תיצור עימי קשר בפורום ותעדכן אותי, תודה, גילת

ggyaniv

New member
שלום

שלום גילת, אני לא מכיר מישהו שמחפש כרגע להעסיק עובדים בניו יורק, אבל אני יכול להפנות אותך לשני אתרים לדוגמא שמתעסקים בהצעות עבודה בחו"ל: http://jobguide.co.il/ http://www.israelisabroad.com/ את יכולה גם לנסות בפורומים שונים של ישראלים בחו"ל. בהצלחה.

למעלה