הזדמנות למיילד

idanmeri

New member
הזדמנות למיילד

שלשום בלילה הלכתי לישון מוקדם, כיוונתי שעון ל4 וחצי בשביל לעשות מיילד. בסוף עד שנרדמתי היה איזה 12 וחצי, ופתאום התעוררתי ב3 וחצי. הייתי ערני מאוד!! כאילו ישנתי כמה שעות טובות (בסה"כ 3) אז אמרתי טוב נעשה את המיילד עכשיו. כיביתי את השעות שהיה אמור להעיר אותי עוד שעה, וביצעתי מיילד. במיילד השתמשתי בחלום שבו אני צולל (במציאות הייתי אמור לעשות קורס צלילה והרופא אסר עלי בשל סיבה רפואית), החלום הזה היה לי באותו שבוע, כך שהוא טרי, ובחרתי להשתמש בו, בשביל שתהיה לי אולי הזדמנות לצלול. ביצעתי את כל השלבים של המיילד כמה פעמים, אחרי כמה דקות ראיתי שאני לא נרדם, אז הפסקתי וניסיתי להירדם. ואני מנסה ומנסה... ולא מצליח! בסופו של דבר נרדמתי רק ב5 וחצי בערך (הייתי ער שעתיים במיטה), והתעוררתי ב 7 בגלל שהייתי צריך ללכת לעבודה. כשקמתי לא זכרתי שום חלום והייתי עייף מאוד מאוד וכאב לי מאוד הראש! באסה... כל היום היו לי כאבי ראש חזקים. אגב במיילד אמרתי את המשפט "בפעם הבאה שאני אחלום, אני רוצה לזכור שאני חולם" זה טוב? כבר הרבה פעמים שאני מנסה לעשות מיילד, או שאני עייף מדי, וישר נרדם / אין לי כוח, או שאני ערני מדי ולא מצליח להירדם. או מעצבן! מה אתם אומרים? היה לי רק מיילד אחד שהצלחתי להירדם בו, וכשהתעוררתי איזה שעתיים אחרי, זכרתי חלום ממש בפרטי פרטים! ואז עשיתי שוב מיילד על החלום המפורט, נרדמתי שוב, והתעוררתי בבוקר בלי לזכור כלום.

makron2

New member
נשמע מבאס...

"קורס צלילה והרופא אסר עלי בשל סיבה רפואית" - בעסה. "כל היום היו לי כאבי ראש חזקים." גם מבאס. ""בפעם הבאה שאני אחלום, אני רוצה לזכור שאני חולם" זה טוב?כן אבל אני מעדיף בפעם הבאה שאני חולם...ולאחר מכן הקטע של הזכרון חלום וההבנה שחולמים בו בעקבות סימן חלום שמזהים. "הרבה פעמים שאני מנסה לעשות מיילד" - אולי כדאי לבצע מיילד שיש לך יום חופש אחריי,ולפעמים קשה למצוא תזמון מתאים,אתה צריך להכיר את עצמך ולדעת בערך איך זה יבוא לך בצורה הכי נוחה ז"א לשחק עם השעות או אם אתה עייף מאוד אז לעשות משהו שיעורר אותך קצת וכאלה - זמן מעולה לעשות מיילד הוא לאחר שהתעוררת מחלום רגיל ויש לך עוד זמן יכולת לישון. אולי אם תחזור על המשפט והתהליך של המיילד בקצב יותר איטי זה יעזור.

idanmeri

New member
אני רוב הפעמים

מנסה מיילד כשיש לי יום חופשי אחרי... בעיקר עכשיו בחופש הגדול- יש ימים שאני עובד ויש ימים שלא.

silverhawk

New member
אתה צריך למצוא את דרך המלך בעבורך

נסה זמני עירות ושינה שונים, עד שתגלה את אלו שעובדים עבורך. זה עניין של ניסוי וטעיה, בסופו של דבר. וכמובן שעליך לקחת בחשבון שאם לילה לפני ישנת 10 שעות, יכול מאוד להיות שכבר לאחר 3 שעות תהיה עירני לחלוטין, ולהפך.

למעלה