הזדמנות להרחיב אופקים

הזדמנות להרחיב אופקים ../images/Emo43.gif

צפוף לנו היום פה בתפוז- הרבה הרבה אורחים נכבדים מגיעים לפורומים שלנו... אז כדאי להערך מראש:
המרוץ לבחירות המניציפאליות מביא אלינו שני אורחים היום. זאב ביילסקי, ראש עיריית רעננה יענה לשאלות התושבים והגולשים בפורום פוליטיקה בשרון היום ב-16:00, וזוהר בלום, יו"ר העבודה ברחובות, יענה לשאלות בפורום העיר היום ב-19:30.
מיכאל זנדברג, כוכב מכבי חיפה ונבחרת ישראל בכדורגל יגיע הערב ב-19:00 לפורום מכבי חיפה ויענה לשאלותיכם Live באירוח טלוויזיוני בהנחיית רועי יחזקאל.
נורית לוין, מדריכת קבוצות הורים תתארח היום ב-19:00 בפורום הורים לתינוקות ותדבר על הורות מתוקשרת. כל מה שהורים רצו לשאול ולא היה איפה... עכשיו יש.
הגמר בטורניר הטריוויה בפורום ברי סחרוף יתקיים היום ב-19:00 בפורום המעריצים שלו. גם אם לא הגעתם לגמר, תהיה לכם אפשרות לזכות בשלל goodies של ברי סחרוף... אז תנו קפיצה.
את ארועי היום יחתום אודי יוגב מ"הפניקס הישראלי", שיענה לשאלות וישתתף בדיון הצפוי להיות מעניין מאד- בנושא קריירה בתחום המכירות. זה יקרה ב-20:30 בפורום להדליק אור בעבודה. יש לכם הזדמנות היום להרחיב אופקים בהרבה תחומים . אל תפספסו!!!

snowwight

New member
מההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

פורום להדליק אור בעבודה?!?!?!?!
מה זה לעזאזל?!?!?!?!?!?!!?

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif

אם עוד לא הבנתם
פותחים פורום לכל דבר שזז.(וגם למה שלא...)

snowwight

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

חחחחחח...... אבל פורום אור בעבודה? לא הגזימו גם כן..
ויש גם פורום חרקים! איכס!
מעניין יש יש פורום "חריקות ברצפה" או פורום "קירות לבנים" או פורום "טלפון אלחוטי".. חחחחחח

יש גם פורום "מועדון החלפת מפיות"../images/Emo70.gif

+
ויש לי דבר אחד להגיד על זה..........עצוב ביותר

snowwight

New member
יש לי ../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

נתחיל היום תחרות!! יהיה כמה שופטים וכמה משתתפים!! כל אחד ייכנס למערכת הפורומים של תפוז ויימצא את 5 הפורומםי הכי מוזרים שהוא מצא שם וירשום אותם פה!! מי שיימצא את הכי מוזרים ועמיינים יינצח! יאלה? יאלה!

snowwight

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifהנה שלי......./images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

הנה כמה פורומים מוזרים ולא ממש מעניינים (לטעמי) שאני מצאתי חח פיות ושדונים מכתב שלא נשלח בנק מול לקוח פורום חלונות (מה הבא:פורום דלתות?) חמותי ואני (ואחרי זה התולעת שלי ואני?) דובים גאים (ומה אז? וציפורים מאוכזבות?) תעופה קלה (כן בטח...)

אוקיי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif../images/Emo104.gif

אוכל חלבי
ברית מילה בעד ונגד (אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה נשמע כמו סקר
)
הנקה
מועדון החלפת מפיות
על כוס קפה (ואולי גם על כוס קולה
)

L i l A L o

New member
הנה שלי

ישעיהו ליבוביץ-הגותו wtf?!?!
שיחות עם אלוהים- דווקא נשמע משמ מעניין לדבר עם מישו שלא עונה לך פשוט חוויה..
יפנית למתחילים-למה עלזאזל שמישו ירצה ללמוד יפנית? פחחח
די לכפייה פסיכיאטרית
מתיו פרי-מה אנשים עושים שם?!?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם!!1 לא לקחת אישית כן גם אני בפורום הזה כאילו חחח
דרך הלוחמים....

../images/Emo99.gifלענת...

את יכולה להסביר לי מזה?... מה שאתם כותבות שיש לכם.. כל מני פורומים.... כמו הכלפת מפיות.. מה זהה???

התינוק הכי יפה בעולם!!

ראיתם תתמונה ששמתי למעלה?? איזה עניים!!! כפרה עליו!! התינוק הכי יפה!!!

L i l A L o

New member
אני מניחה שאת מדברת אלי נכון?

חח אם כן אז הכוונה היא שיש לתפוז כל מיני פורומים עם שמות מפגרים למדי כמו פורום חחלפת מפיות וכו'... ואנחנו סתם עשינו כזה משחקף תחרות אנערף של כל הפורומים עם השמות המצחיקים/מפגרים/דבילים ביותר שיש בתפוז.. קפיש?

SofyTofy

New member
חלנות = windows../images/Emo103.gif

שזו מערכת ההפעלה של המחשב שלך...... פיות ושדונים = דווקא פורום הגיוני. מכתב שלא נשלח = פורום מעניין וחשוב
(אל תקחי אישית) בנק מול לקוח = פורום חשוב עם שם נוראי. פורום חלונות = כבר הסברתי. חמותי ואני = פורום משפחה צריך להיות
מה זה חמותי ואני
נו באמת
דובים גאים = שם רע, אבל פורום חשוב, תקראי את הודעת הפתיחה. תעופה קלה = אולי אותך זה לא מעניין, אבל יש אנשים שזה התחום שהם עוסקים בו, וזה פורום חשוב מאוד והגיוני מאוד. לדעתי תפוז פותחים פורומים חשובים והגיוניים, אבל השמות שהם בוחרים בשבילם, ממש נוראיים.

snowwight

New member
תגובה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אני בחרתי את הפורומים לפי השמות שלהם לא לפי התוכן חחח... הנחתי שחלונות זה הווינדוס אבל בקונספט זה גם יכול להתפרש כפורום חלונות (פורום דלתות?) וזסה נשמע מצחיק בלי קשר לכוונה שזה בעצם ווינדוס. פורום מכתב שלא נשלח: מכתב שלא נשלח? זה נשמע די מצחיק כמו איזה סיפור אכזבה או משהו. לא נכנסתי לאף אחד מהפורומים שהוספתי, ורק השם נשמע לי מצחיק מוזר או תקראו לזה איך שאתם רוצים. לא היו מקימים את הפורומים אם זה לא היה פורום חשוב למישהו אי שם, אבל השם שלו מצחיקץ פורום חמותי ואני: הנחתי שזה פורום לאנשים שלא מסתדרים עםהחמות שלהם או לפהך וורצים לדבר עם מישהו אבל השם פשוט קורע, והרעיון של לפתוח על זה פורום הוא קצת אבסורדי.. ראסמי שייקראו לזה פורום משפחה.. תעופה קלה: זה פורום מאד הגיוני אבל בחרתי בו מכיוון שתעופה זה לא דבר קל בכלל אז זה כמו טעות חחח ובקשר לפורומים שכולם בחרו: היה שם כמה קורעים מאד! אהבתי!

SofyTofy

New member
אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

לא הבנתי אותך נכון
בכל מקרה, אני מסכימה, לתפוז יש בעיה קשה עם בחירתץ שמות נכונים לפורומים חשובים. וחבל, כי הם מאבדים גולשים. הרי גולשים שרוצים לדבר על חמותם (חחחחחח
), יחפשו פורום משפחה, הורים וכו', אבל לא פורום "חמותי ואני"

snowwight

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

רוצה להצטרף לפורום "חמותי ואני" בשמות אחרים ונעשה שם קרקס?

SofyTofy

New member
חס וחלילה../images/Emo103.gif

זה הדבר הכי מעצבן בעולם, ושמנהלת בתפוז תעשה כזה דבר
לא נראה לי.

למעלה