הזדמנות או עוקץ

eli210

New member
הזדמנות או עוקץ

שלום לכולם .. מקווה שאני בפורום הנכון ושתוכלו לעזור לי. רציתי להתיעץ איתכם בקשר להצעה שקיבלתי מבחורה מסנגל אותה היכרתי באתר הכרויות לא ישראלי,. לאחר מספר התכתבויות עם אותה בחורה, היא סיפרה לי שברשותה ירושה אותה היא אמורה לקבל אחרי שאביה נפטר. לדברי אותה בחורה הרשויות בסנגל מתכוונים להחרים את הירושה שקיבלה מאביה, והדרך היחידה בה היא תוכל לקבל את הכסף היא דרך גורם שלישי מחוץ לסנגל - וכאן אני נכנס לתמונה ... הבחורה הציע לי 20% מסכום הירושה, אם אסכים לקבל בעלות על הכסף, למשוך אותו מבנק בהודו מידי נציג הקונסולויה הסנגלית שם, ולהעביר אותו מאוחר יותר אליה. שמעתי על העוקץ הניגרי ועל נוכלויות אינטרנט מסוגים שונים, אבל במקרה הזה מאחר ואני לא מתבקש להעביר כסף לאף גורם (למעט 200$ שאצתרך לשלם לנציג הקונסוליה בהודו לכשאקבל את הכסף ) הסיכוי שבכל זאת לא מדובר בעוקץ הוא סביר (מטריד אותי בכל זאת שהנציג של חברת עורכי הדין מתעקש שהמסירה תתבצע בהודו ובכסף מזומן). השאלות שלי אליכם : * מה הם הסיכונים במקרה ואחליט לשתף פעולה. * האם בכל זאת מדובר בעוקץ, ואם כן, על איזה סוג מדובר. * עם איזה גורם מוסמך כדאי לי להתיעץ לגבי דרך פעולתי במקרה ואחליט לשתף פעולה. בתודה מראש לכל העונים.

עוקץ

נראה לך שבחורה סנגלית אלמונית, תעביר לך דווקא בהודו כסף של מוריש סנגלי? מה מונע ממנה לנסוע להודו ולמשוך הכסף?

yosef60

New member
אל תשתף פעולה בשום אופן

אתה לא מכיר את הבחורה ובטוח שיש איזה עוקץ. אולי זה כסף גנוב, ואתה יכול לאכול אותה בגדול בגלל טעות שתעשה. אל תהיה נאיבי, תפעל בחוכמה ותצא מכל העסק הזה. אל תשתף פעולה בשום אופן. אתה בכלל לא מכיר אותה, איך אתה ישר קופץ על משימה כזו מסובכת? אתה יודע שלפעמים משימות דרך האינטרנט הם מלכודת. תהיה חכם ותגיד לה ביי.

nunimon

New member
קבל עצה חברית...

הרי הכרתם באתר הכרויות נכון? והיא ממש מוצאת חן בעיניך נכון? ויש סיכוי שתתחתנו ותקימו משפחה או לכל היותר תפגשו בסנגל ויהיה לכם יופי של חופשה יחד ... אם ככה, ואם היא כל כך הולכת לקבל ירושה על סכום כזה גדול - תגיד לה בפשטות - אתה תלווה לה 200$ אחרי שתקבל את הירושה - כלומר - שהיא תשקיע 200$ דולר, תרשום את הבעלות עליך, תממן לך ולחברך יוצא סיירת מטכ"ל (תגיד לה שזה חבר ילדות) כרטיסי טיסה להודו (הודו מדינה נהדרת... ) ואין שום בעיה - אתה תחזיר לה את ה200$, את הוצאות הטיסה ועוד תזמין אותה לחופשה על חשבונך. ואז פתאום - או שתהיה אחד מעשירי תבל - או שהבחורה תעלם כלעומת שבאה. בהצלחה.

למעלה