הזדהות

כן, יש משהו בדבריך.

חחח קראתי שוב וקצת צחקתי -

לקחת משהו ולהפוך אותו לבמבה - אלכימיה, בזה אנחנו עוסקים פה

בכל מקרה כן, יש משהו בדבריך, יתכן שאני מגזים ואף אחד באמת לא יפול בפח הזה.

lightflake

New member
המעשה לא אתי ואף מנוגד לתקנון תפוז, יש הוראה מפורשת למנהלים

במצב זה למחוק ולהעביר למחלקת הפרסום (יש אפילו אופצייה מיוחדת בדף הניהול למחיקת הודעה פרסומית כדי שהיא תעבור אוטומטית לשם). ויותר מכך, אם אדם ממשיך בהתנהגות כזו לאחר שהוזהר יש לחסום אותו ואז כניסה בכינוי אחר גם היא בניגוד לתקנון. זה בכל אופן הצד הפורמלי. לגבי התרגשותך האישית, גם לה יש סיבה מעבר לרמה האישית שלך, "היקום" החליט לחשוף את האמת במקרה זה והוא היה צריך כנראה שמישהו מתאים יתרגש מזה לשם כך, וכך קרה במקרה שלך, במקרה של דרור פ2 שחשף דברים נוספים רבים יכול להיות שלא הייתה התרגשות ברמה האישית ובכל זאת משהו גרם לו לשבת ולחקור ולמצוא עוד "ראיות מפלילות" רבות... אז הרמה הרגשית האישית לא מחוייבת המציאות בכל מקרה. וזה כבר יכול להיות עבורך כן משהו להתבוננות אם הדבר מפריע לך ברמה האישית אבל גם זה לא אומר שעליך להפסיק לעסוק בנושא ברמה החיצונית, דווקא יהיה לדעתי מועיל עבורך אם תוכל בו זמנית להמשיך לעסוק בנושא אבל בלי שזה יפריע לך באופן אישי, מצד שני, אולי אם זה לא יפריע לך יותר ברמה האישית אז תפסיק לעסוק בזה, אין לדעת.
אישית אני מאמין שכל מה שקרה קרה באופן מאוד מדוייק ולטובה, כולל מעשיו של דניאל, כולל התרגשותו של סטיבן, כולל אם מישהו ראה וזה גרם לו להתרחק מהמ"ט וכולל אם מישהו לא שם לב, "נפל בפח" והלך ללמוד מ"ט... כי היקום כבר מושלם לחלוטין בדיוק כפי שהוא. והוא הרבה הרבה יותר חכם מכל מיינד אינדיבידואלי שמנסה להבין אותו.
&nbsp

s i s u

New member
ואני סתם אלרגית לשקרנים

אבל אין לי בעיה לקרוא אותו מדי פעם כי לפעמים הוא כותב מעניין ואני מסכימה עם דבריו
כל עוד הוא לא מפמפם יותר מדי על TM שאז זה גובל בשטיפת מוח וזה לא מקובל או הוגן
&nbsp
&nbsp

s i s u

New member
הכל בסדר..

חייכתי כשקראתי את תשובתך כי אני הרי יודעת עמוק בתוכי שאתה צודק
אבל שוכחת את זה כל פעם מחדש
היום קמתי חולה לראשונה בחיי אחרי עוד פרידה מהאקס (סאגה לא פשוטה, גופי כאב)
קיבלתי שירות לקוחות בעייתי וכשהתרעתי על כך כעסו עלי במקום להתנצל
ולפתוח את ויינט (לא לומדת!) ולקרוא על ינון מגל, ילדה מתאבדת, נשק כימי לדעאש
וחברי למסע הרוחני אומר לי - תניחי לזה.
הכל בסדר. זה עולה בתוכי מדי פעם כתובנה חזקה אבל לרוב זה נשכח.
הכל בסדר...
להמשיך למדוט, הא?

ברגע שאת עומדת לפתוח את ווינט

זה בדיוק הזמן לעצור ולמדוט
גם בכל רגע אחר זה בסדר...
&nbsp

Mist2

New member
יש המון מה לעשות

אבל כל עוד לא למדת את עצמך, את החלקים שלך, לא תוכל לעשות כלום.
והסיבה לכך היא: עלינו להבחין איזה חלק בנו מזדהה באתו רגע, ולפי זה לפעול בצורה המתאימה.
אם נפעל לא כראוי, עלולים אנו להגביר את ההזדהות, או להפסיק אותה ולהתחיל להזדהות עם דבר מה חדש בעודנו בטוחים שהפסקנו להזדהות...

מודטחדש

New member
הפעם אני צריך לא להסכים עם מה שכתבת

"עצמך" זה לא משהו שלומדים אותו. זה משהו שחווים אותו. אחרת זה לא "עצמך". זה משהו שמשתנה כל הזמן. אבחנות, חיפוש הזדהות, פעילות בצורה כזו או אחרת, אין להם שום קשר לעצמי. אם לא תיחשף למסך, תמיד תהיה בסרט. גם אם תנסה "ללמוד" את המסך, לחפש את ההזדהות עם הסרט, לאבחן את המסך, או תפעל כך או אחרת, כל אלה לא יתנו לך את ההתנסות במסך. תמשיך את כל החיים שלך בסרט.
עם החלק האחרון אני מסכים לחלוטין. הייתי רק משנה את סדר המלים. לא "
אם נפעל לא כראוי
", אלא "
אם לא נפעל כראוי
".

Mist2

New member
אני לא יודע מה זה עצמך ומה זה חווים מבחינתך

כאשר אני רשמתי ״עצמך״ התכוונתי לכל אדם כפי שהוא כעת.
כלומר לא מדובר בעצמי האמתי וכו...
כל מה שיכול האדם לעשות בשלבים הראשונים, הוא להתבונן בעצמו, במכונה שלו וללמוד כיצד היא פועלת, את התפקודים שלה, את ההזדהויות, השקרים, ההרגלים, חוסר האחדות והשינויים האין סופיים ועוד....

מודטחדש

New member
אתה רואה איך מלים יכולות לבלבל...

כשאני מדבר על העצמי, אני מתכוון לאותו היבט שבנו שאינו משתנה לעולם. קבוע. מוחלט. אינסופי. אני חווה אותו בזמן המדיטציה. כי כל דבר אחר משתנה כל הזמן. ולכן, משהו שמשתנה, לא יכול להיות "עצמך". אם הכוונה שלך ב-"עצמך" כמו שכתבת, ה-"
אדם כפי שהוא כעת
". אז ודאי. אפשר להתבונן בו, לחקור אותו, לבדוק את הפעילות שלו, השקרים שלו... אני לא רואה הרבה תועלת באלה. כי הם לא מקרבים אותנו כהוא-זה ל-"עצמי" האמתי שלנו.

Mist2

New member
זה כבר העניין שלך

אתה לא רואה בכך תועלת, זה העניין שלך...

מודטחדש

New member
לגמרי נכון

מזל שכל אחד מבין דברים בצורה שונה. אחרת היה מאוד משעמם בעולם.

דרור פ2

New member
צודק, דניאל. באמת ציטטת פעם לחוות מסך ולחזור לסרט

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=228&MessageId=162414770

"מידי פעם להפסיק את הרצת הסרט, ולהשאיר, לשבריר של שנייה, אור שיאיר את המסך.
רק לשחלקיק של שנייה.
ושוב הוא חוזר לסרט.
שוב מפסיק ושוב חוזר.

יבוא יום נפלא שלמרות הסרט, נהיה מודעים במלואו גם לקיומו של המסך.

זה מה שמדיטציה אמורה לתת לנו.
לחוות את המוחלט, הבלתי-משתנה, האינסופי, האלמותי של החיים.
ו... לחזור ל-"סרט".
שוב מוחלט ושוב סרט.

עד שהמסך הופך להיות מציאות חיים גם כשסרט מוקרן עליו."

מודטחדש

New member
לא אתייחס יותר לנקרופיליה.

גם אם בעקבותיה רשומים הדברים הכי חכמים בעולם (לא שאני חושד שיש משהו כזה כאן). אתה רוצה להמשיך ל... גוויות, זכותך. אני עם המשחק הטפשי הזה סיימתי.

למעלה