הזדהות בפורום

אירילה

New member
הזדהות בפורום

למען הסר ספק אז מתחת לכינוי שלי יש לי גם שם : גרשון הר-טוב. אז ראיתי את ההודעה שמחקה על ידי מנהל הפורום וראיתי גם תגובות של אחרים שהיה מקום גם שם למחוק אותם , אבל בידי מנהל הפורום המושכות.... רואים כאם שהפסים גולשים לקראת הבחירות , גם אם הועד התעורר רק עכשיו לפרסם את החלטותיו בפורום ולא ע"ג לוחות המודעות ( לפחות תקציר ) יש מן ההגינות שחברי ועד שכותבים פה בפורום יזדהו בשמם ולציין את ג'קי שאינו מתבייש בכך. כיוון שנשאר לי החוש הבלשי מהמשטרה , יש לי הרושם שמסתתר באחד הכינויים פה בפורום עוד חבר/ת ועד ולכן אני מציע שאם מדובר באמת בחבר/ת ועד ולמען האווירה הטובה בישוב שאותו האדם מאחרי הכינוי יזדהה בשמו שכן ג'קי אינו שק החבטות של הועד. השמצות כאלו או אחרות יכולים להביא לאווירה עכורה בישוב וגם כך כבר ישנן שמועות על תושבים שהתלוננו על שכניהם בלוד"ים על חריגות בנייה , אז באמת..... זה רצוננו? ושוב אני מציע לא להשתפן ולציין גם שמות במיוחד אם מדובר בחבר ועד , זה נכון שאין חובה אבל כדאי לשמוע גם חבר ועד אחר. ולך מנהל הפורום הנכבד הער קטנה : כל עוד לא היו ניבולי פה זכור שאנו עדיין נמצאים בארץ דימוקרטית אינך יכול לעצור מאנשים לבטא את דעתם גם אם יש בדבריהם השמצות , תאר לך שהיו סוגרים את העיתונים בטענה שמפרסמים השמצות.
- Tme1 גם לך מותר להזדהות בשם...הרי אתה לא בן 4 .......

למעלה