הו!

RenanaD

New member
הו!

מי בא לראות איתי?

o0Invisible0o

New member
לא אני. אבל אפשר לנצל"ש אותך ל
?

פשוט הרגשתי שהרבה זמן לא כתבתי בפורום..מה שאומר שבטח לא כתבתי איזה 10 שעות גג.

איזה עצוב זה שהקורס שאני הכי נהנית ממנו הסמסטר הוא קורס של הפקה??

בכל מקרה, אני ממש אוהבת את המורה והוא גורם לי לרצות להשקיע בהגשות [הפשוטות יחסית] כל שבוע.

חוצמזה את שאר החיים [והשיעורים] מלווה תחושת יאוש.
אה, ואני מכורה לטיילור סוויפט, זה רשמי. RED!!!

אה, דבר אחרון והכי חשוב - אני טיפשה ולא קניתי כרטיסים לאלניס והם נגמרו.
לגמרי לגמרי.

dans girl

New member
סייקיק
כתבתי גם על אלאניס לפני שקראתי את מה שכתבת
.

לפחות את נהנית מקורס הפקה! תתרכזי בזה. שיעורים אחרים זה סתם מעצבן, אבל עיקר שיש לך קורס אחד שמנחם אותם בהכל. זה טוב. חוצמזה את קוראת גאווה ודעה קדומה ויש ליזי בנט פעמיים בשבוע ולידיה פעמיים בשבוע - יהיה טוב!!

לגבי טיילור סוויפט, יש לי בעיה איתה
.

o0Invisible0o

New member

חחח לגמרי ליזי, לידיה וגאווה! וגם גילד, אימפרוב ובולדרינג - כל הדברים שמשמחים אותי.

ומה הבעיה שלך עם טיילור סוויפט?

dans girl

New member
רק אם יהיה לי כוח
אבל אני בוודאות מתנדבת לראות פייט קלאב שוב בשבילו. אם אין לך בעיה עם תקופת הבלונד
.
ונגמרו הכרטיסים לאלאניס
.

RenanaD

New member
אוי, גם הגבות המזעזעות

ראיתי את הסרט לפני ששמעתי על הלהקה, אז גיליתי שזה הוא רק בדיעבד... (- "מה פתאום, על מה את מדברת, ראיתי את הסרט והוא לא היה שם", "הבלונדיני", "מה?!?"
)

ועכשיו גם לך: אמרתי לכן שנקנה יחד, אבל לאאאא

Kill Bernard

New member
אני!

כי זה סרט ויש שם פופקורן.
הבנתי את החלק החשוב, נכון?

באסה לכולם על אלאניס!

אבל יאי לאלאניס על המכירות, אני מקווה שהאנשים יתלהבו בהתאם ולא יהיו קהל מייבש. אני בונה עליהם. אני לא יכולה לצרוח לבד. אה, טוב, אני כן

ומי שמדבר על לא לכתוב פה שנים...
איפה לעזאזל הייתי?! (אין לי מושג) אבל אני הולכת למילואים ויש סיכוי, שאם הכל ילך סביר, אני אסיים גם ווידס וגם צ'אק.

RenanaD

New member
יש

אני כועסת על כל בנות הפורום שבגללן לא קניתי כרטיס כי לא היה לי עם מי ללכת (במחיר שפוי, הדס, במחיר שפוי...), ובגללן עכשיו גם לא אלך רשמית. הוריי

תיהני מהמילואים ומההשלמות

dans girl

New member
מרמור שיניים. כן, זה עדיין לא נגמר
.

אז למיטב זכרוני בפעם האחרונה עדכנתי אתכן על הפגישה אצל הכירורג לפני שבוע, שבה הוא שייף לי את העצם ונתן לי את האנטיביוטיקה המטורפת בתבל.
לקחתי את האנטיביוטיקה ובאופן מפתיע, לא מתתי. ככל הנראה בגלל שאני לוקחת פרוביוטיקה יחד עם זה.
גם אחרי 5 ימים עדיין הייתי עם כאבים.
אז הלכתי שוב לעזרה ראשונה. אותה רופאה חביבה שחשבה שיש לי חתיכה של שן (אני לא אומרת חביבה בציניות, היא באמת הרופאה הכי חמודה שנתקלתי בה בכל הגיהנום הזה). היא שוב בדקה אותי ושוב חשבה שהיא רואה משהו מוזר שנשאר שם, וגם אם לא, כי היא לא כירורגית אז היא לא יכולה לדעת בוודאות, בטוח יש בעיה כי זה באמת לא הגיוני שאחרי 5 ימים של אנטיביוטיקת-מוות אני עדיין עם דלקת.
אז בעצתה קבעתי תור להיום לכירורגית ועשיתי צילום פנורמי.
יש לציין שקבעתי את התור לעוד חצי שעה בערך, על חשבון זמן לימודים.
אתמול דווקא בבוקר חל שיפור מסוים במצב אבל אחה"צ לחרדתי התחלתי להרגיש עוד פעם כאבים מוזרים שעברו לי אחרי שהייתי אצל הכירורג פעם אחרונה, ואחרי חיפוש קל קלטתי שאו שיש לי גלד ממש ממש גס בפה, או שהעצם שבלטה החוצה עשתה קאמבק.
הכירורגית פרקה את היד וביטלה את התור עכשיו, אז גם פספסתי לימודים וזה גם היה לחינם.
אני שונאת את העולם.

o0Invisible0o

New member

איך זה הסתבך כ"כ?

אוף. לא נורא על הלימודים..כאילו מבאס וזה אבל את תשלימי אותם אבל מה עם השן עכשיו? יש מצב לתור אחר היום? משהו מחר בבוקר? לפני הסופ"ש!

RenanaD

New member

או כירורג אחר?! חובה דווקא אצל זאת שהתפרקה וביטלה לך?

dans girl

New member
עדכון. אז יריתי לכל הכיוונים וקבעתי תור גם לכירורג בנס ציונה ביום ראשון וגם לכירורגית בירושלים ביום חמישי. אבל אז הבנתי שזה מיותר, אז לקחתי את המספר של הכירורג הפרטי שעשה עקירה כירורגית לאחותי וקבעתי אצלו תור להיום בערב.
מעולם לא עברתי טיפול שיניים יותר גיהנומי. ברמה שבה על אף ההרדמה, מרוב שנאנקתי מכאבים, באיזשהו שלב גם המזכירה נכנסה להחזיק לי את היד. הכירורג אמר שזה אכן עצם ושהכירורג משבוע שעבר כנראה פשוט לא שייף אותה מספיק. אז הוא שייף אותה ממש. הוא אמר שהוא נפתר מהרוב ונשארו רק קצת שאריות והוא מקווה שזה יספיק. תפר מלא. רשם לי אנטיביוטיקה חדשה, משהו שמתחיל בד'. ואני מקווה שהפעם זה באמת ייגמר.
בינתיים אני על כדור אקמול אחד כי אני אופטימית, אבל יש לי אופטלגין למקרה הצורך.
אני שוב לא יכולה לאכול ולא כלום.
באאא לייי דיייייייי

למעלה