הו!

Blank Smile

New member
הו! ../images/Emo2.gif

לפי blog do nick: אלכס הולך להקליט אלבום סולו. רוב השירים ייכתבו על ידיו, והשאר על ידי כותבי שירים של בקסטריט. [בואו נתפלל כולנו למקס מרטין!!] יהיו בדיסק סגנונות שונים כמו נשמה, פופ, רוק, פאנקי וכו'. הדיסק משוער לצאת עד סוף השנה. בקסטריט ייקחו הפסקה של 6 חודשים ויחזרו באוגוסט על מנת להקליט דיסק חדש ביצא ב2007. שונאת שהם יוצאים להפסקות למטרת "דיסק אי שם בעתיד".

candyheart

New member
כן,ראיתי את זה../images/Emo194.gif

ואני עדיין לא הצלחתי להחליט אם זה ידיעה טובה או לא... אי שונאת אלבומי סולו,הם כל-כך הורסים את הכל! הם לא יכולים לחזור לאופן כאילו...עכשיו?

elinor carter

New member
כן שיהיה לאלכס בהצלחה!

עם האלבום! ואני מחכה שיהיה כבר 2007! לאלבום הבא בעזרת השם! באקסטריט מתה עליכם!

oceanblaze

New member
|ציפייה|

יא! איזה כיף שהוא מוציא אלבום סולו. אני לא יכולה לחכות.
אני ממש שמחה, למרות שאלבומי סולו זה רע בדר"כ.. פשוט, זה אלכס. אם זה היה מישהו אחר לא הייתי שמחה. :$ [שני! אמרת אלכס!
] המ, והאמת שהפסקה של חצי שנה עד ההקלטות זה קצת. אני ציפיתי לשנה/שנה וחצי.. פשוט חשבתי שהם כבר רגילים לקחת הפסקות ארוכות ושזמן זה לא בעיה בשבילם, אז שיערתי שהם יקחו קצת יותר זמן חופש..

Eti No Name

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

אני לא יודעת אם להיות שמחה או לא!! אבל זה מה שיש, ובטח שאני לא יכולה לשנות את זה, אז נשאר לי רק לשמוח
יששששש!
כפרעליו, זה נשמע ממש מעניין.
תודה שני!

sivanick

New member
../images/Emo12.gif

אממ זה נחמד שאלכס יוציא אלבום..נראה לי שיש לו פוטנציאל יותר מזה של ניק
אבל! אם הם יעבדו על האלבום הבא כבר מאוגוסט לאלכס בכלל לא יהיה זמן לקדם את האלבום שלו, וזה לא מנבא דברים טובים..
אבל בכל זאת עדיף שהוא יצליח פחות בגלל שהוא לא קידם את האלבום מאשר שהם ייקחו הפסקה גדולה
אני רק מקווה שהם יעמדו במילה שלהם וזה יהיה אוגוסט השנה ולא אוגוסט בעוד מאה שנה
וגם אם הם יתחילו לעבוד עליו באוגוסט לא נראה לי שהם יספיקו להוציא אותו ב-07..לוקח להם מלא זמן לעבוד על אלבום אלה
וכן, כתבתי מגילה אז מה?

Shiri from the block

Active member
רגע רגע רגע!../images/Emo113.gif מההההההה??? הם לא יוציאו עוד קליפים מנבר גון????? הם רוצים מכות??? איפה קלימבינג דה וולס?? ביוטיפול וומן?? משו?? דייי זה כזה לא הוגן!!! ו..אני לא כל כך מאמינה שהם יוציאו אלבום באוגוסט../images/Emo11.gif אבל אם כן אז זה יהיה נהדר../images/Emo9.gif כי זה ממש לא הפרש רציני.. ואני בטוחה שהאלבום של אייג'י יהיה מדהים../images/Emo47.gif

oceanblaze

New member
יכנסו לאולפן באוגוסט..

ובאמת זה ממש מפגר מצידם לא להוציא עוד שירים. 5 שנים הם היו בהפסקה והם משחררים רק 3 סינגלים??!

Shiri from the block

Active member
כן כן, הבנתי שזה רק להיכנס לאולפן +../images/Emo113.gif פשוט לא היה לי כוח לתקן את עצמי../images/Emo122.gif הצבא עשה אותי עצלנית../images/Emo3.gif וזה באמת מאכזב!../images/Emo10.gif

זהבית 1

New member
מסכימה איתך

יש להם עוד שירים בדיסק שיכולים להיות להיטיםםםםםםםםםםםםם אני כבר מתגעגעת

sivanick

New member
אבל אבל אבל אבל

אולי הם יוציאו עוד סינגל או שתיים חכו, אל תבאסו
אני רוצה קליימבינג

עדידי15

New member
גם אני רוצה אותו../images/Emo10.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

ואת קורלינג
ואת נבר גון

Shiri from the block

Active member
מאיך שזה נשמע../images/Emo113.gif הם כבר יצאו להפסקה שלהם../images/Emo122.gif אבל יכול להיות שאנחנו טועות..

לדעתי הם לא יוציאו ../images/Emo4.gif

הם יודעים שזה סתם בזבוז זמן. גם לא איי סטיל לא הלך כ"כ טוב.. ולהוציא עוד קליפ זה סתם בזבוז כסף. אני חושבת שעדיף שהם לא יוציאו עוד סינגל [למרות שאני ממש רוצה לראות קליפ לקליימינג!
]

גילוווש

New member
../images/Emo10.gif

מה שוווב?!?!?! לAJ יש סיכוי ממש טוב שילך לוו בסולו...אבל איפה יהיה לו זמן?!

moshavnikit

New member
לא הלך כ"כ טוב כי

הם מוציאים קליפים לשירים מעפנים!!!! (יחסית לשאר האלבום, כי ברמת העיקרון אין להם שירים מעפנים
)

למעלה