הו
אוקיי:

הו ../images/Emo2.gif אוקיי:

It is interesting to note that to get the part of Stella, the actress changed her name ( to Georgina Cates) and lied about her age. She was 20, not 16 and she was not an inexperienced Liverpool girl. When the deception was discovered the director (Mike Newell) was at first angry but then said he realized it would be good for business. Some of the cast was “miffed”, not the least of which was AR. "He treated Georgina very tactfully, presuming that she was sexually inexperienced and could get upset by the scene." ארג.
אז הוא לא פדופיל, הנה הלכו התקוות.
(למרות שאין לי ממש כוח לנסות לחשב את הפרש הגילאים... XP) קראתי תקציר על הסרט הזה ו... אי אפשר להבין חד משמעית אם הוא מעניין או לא.
(הכוונה כמובן לאוופולי ביג אדבנצ'ר.) מישו ראה?

אה, וכמובן...

http://www.rickmanistareview.com/films.html מקור מידע מעולה לביקורות.
אם יש פה משהו שיש לכם מה להוסיף עליו, יהיה נחמד לפתוח שרשורים כללים לסרטים
נראה לי~ בכל מקרה, אני לא ראיתי מספיק מהרשימה שם, אני צריכה לראות עוד סרטים כדי להיות באמת שיפוטית...

meli99

New member
ראיתי את הסרט.

סרט מעט כבד אבל מעניין. אלן ריקמן מופיע לראשונה רק בערך באמצע הסרט אך יש כאן משחק משובח של שאר השחקנים (ובראשם יו גרנט). המסר והשורה התחתונה של הסרט, קשים מאוד לצפיה, לא סוף נחמד ורק לבעלי עצבים מברזל אך עשוי טוב ומעורר מחשבה ורגשות.

ייאי, הסוג האהוב עליי ../images/Emo3.gif

סתם, אני כמובן אוכל להגיד רק אחרי שאני אראה, אבל זה באמת נשמע כמו משהו שאני אחבב
(קראתי שהוא בא רק באמצע, אבל היי, הוא בטוח מפצה על זה. אני סומכת עליו.
)

meli99

New member
בסצנה הראשונה שלו

הוא נכנס ולא מדבר, רק מחייך מין חיוך מסתורי שכזה... במשך איזה חמש דקות הוא שם אבל לא מוציא מילה ואני כבר מתה לשמוע אותו.... הלכתי למות מרוב אהבה :)

למעלה