הו! שלום!

Hell Dragon

New member
הו! שלום! ../images/Emo9.gif

אממ.. אני חדשה, וקוראים לי דנה.. ואני כבר בפרק 31 *מתגאה בעצמי* ואני אוהבת בליץ' מאוד מאוד מאוד.
אממ.. וזהו.

Violettecat

New member
ברוכה הבאה!

פרק 31 = סגידה לנצח נצחים!!!!! ^___________^ מקווה שתהני איתנו !

Violettecat

New member
גם פרק 31 ...../images/Emo58.gif

כי שמה הקרב מתנהל! בפרק 31 איצ'יגו ורנג'י נלחמים, ובפרק 32 הוא מעלה זכרונות. איזה קרב נהדר זה היה! אחד מהקרבות הכי טובים בסדרה!

ברוכית ^.^

אהה....את עוד מעט מגיעה לפרקים המעולים 38-39 D: איזה כיף לך שאת יכולה לראות אותם בלי לדעת מה יקרה שם -_- ממ השתלבות נעימה ^^

Hell Dragon

New member
הפרקים האלה באמת כל כך טובים?

כי זה נראה שאני עכשיו מגיעה לפרקים הכי טובים (31-32). הו, הקרב בפרק 31 היה כל כך טוב!!!!! העיניים של איצ'יגו *___*

coral chan

New member
39 זה פרק מדהים!

O.O!!! בנתיים הפרק האהוב עלי. ו..אפשר עוד קצת פרטיים עליך? ^^

dark max

New member
הפרקים האחרונים

[48-53, לא כולל 50] הם הכי טובים *-* גאד! ראיתי 5 פעמים את 52-53 ולא נמאס! שיר פתיחה=שליטע!!! מתנגנן לי בראש כל הזמן, במיוחד כשהיא אומר 'HANA' [פרח, אם אני לא טועה] ואז רואים משו מגניב עם איצ'יגו. הסיום של אנימציית השיר גם מאגניבה! בקיצור, תתחילו לחר~וש! [עשיתי מרתון בליץ' *-* 8 פרקים אם אני לא טועה [כולל הספיישל, שנחשב לפרק 1]. היה מאגניב!

אני עדיין מחכה למשיח../images/Emo15.gif לגבי53

אימיול זה רעעעעע איטי! איטי איטי איטי!

אומגד

אני לא היחידה XD אני פשוט נדבקתי לשיר הזה!!! במקום לעשות לופים במחשב זה מתנגן לי כל הזמן במוח XDD וזה באמת שולט!! האנימציה כזאת מהממת, והיא כאילו מתואמת עם השיר.... שיש מן מקצב כזה בסוף- הוא מתואם עם המכות חרב..... זה כזה סגיד *.*

coral chan

New member
בורכית! ^^

טוף..אז התמונה הזאת תהיה ספוילר בשבילך,אבל אני חייבת לשים אותה >< X_X

למעלה