הו שלום לגרושים

פארדון1

New member
הו שלום לגרושים

גם פארדון הוריד את הטבעת. למעשה אני לא גרוש טרי, נכנסתי כדי לשאול: יש כאן אנשים עם הרהורי חרטה? כלומר, זה הליך טבעי או שאני צריך לשקול לזכות במצוות מחזיר גרושתו? אולי אלו תעתועי הזמן, אבל הקש ששבר את גבי היה במבט לאחור די טיפשי ואני כבר לא כועס עליה (אני יזמתי). אולי זה רק ריבאונד מהלבד (למרות שחברתית המצב רק השתפר). כמדומני אני עוד אוהב אותה. או אולי זה כוחו של הרגל. אני כל הזמן חושב על פארדון הישן, בתוך הנישואים. בדיעבד הייתי מוכן להתאמץ בשבילה יותר. מה היה הקש שלכם? חרטות? באיזה מחיר הייתם חוזרים? ולמה אתם לא באים לפורום כיפה?

מנסיוני המועט

(אנחנו פותחים תיק רק ביום ראשון, והוא כהן כך שגם זיכוי במצוות לא יהיה) כמה זמן אתם גרושים? נשמע לי הגיוני שמתעגעים לפעמים לאדם שהיה החשוב בחייך, לפחות עד שנסחפים באהבת אמת חדשה וטהורה. נשמע לי הגיוני גם שממרחק קשה לזכור את העצב והכאב שהיו. אומר לך מה שאמרתי אתמול לבקרוב בעלי לשעברי: על אהבה אמיתית נלחמים בכל הכוח. אם אתה מרגיש שאתה מוכן להתאמץ אולי אתה באמת אוהב. מה עמדתה בנושא? אם היא רצתה להישאר ואתה עזבת בגלל דברים מסוימים שכבר לא חשובים לך, לדעתי לך על זה. תנסה. לך ותגיד לה שהבנת שהיא יותר חשובה מאותם הדברים. שאתה יכול בלעדיהם אבל לא בלעדיה. זה, אגב, היה גם הקש שלנו (ראה כמה הודעות למטה). אנחנו אנשים שונים מאד ונשחקנו ברבות השנים, הוא אדם פסיבי והפתרון (הנוח) שלו לכל דבר הוא לשבת רגל על רגל ולהגיד - אי אפשר. כשביקשתי שיעזור לי להתאהב בו שוב (כדי שיהיו לו חיי מין, זה לא שהייתי המוטבת היחידה...
) הוא אמר "אי אפשר", והבנתי שהוא כבר לא אוהב. כשאוהבים אין אי אפשר. שב עם עצמך ותחליט. אם אתה עדיין אוהב לדעתי לך על זה, תרוויח מצווה על הדרך. בהצלחה

touti

New member
מסכימה איתך!

אני גרושה 5 שנים ואפעם לא עבר בי הרהור של לחזור. עד לפני חצי שנה שראיתי בו שינויים טובים ומייטיבים. התקשורת השתפרה, שיתוף פעולה עם הילדים משהו לא רגיל שלא ציפתי אפילו בחלומותיי... אז כן, שקלתי את הרעיון לחזור. חשבתי לעצמי שהיהי הוגן לתת צאנס לאבא הביולוגי, לבעל הראשון, לפני שאשרוף גשרים הלאה. אם יש בל מחשבה כזו הייתי הולכת איתה, לפחות תבדוק אם הצד השני מעוניין, אם יש מצב, תדברו ואם תחזרו מזל טוב שיהיה לכם:)

פארדון1

New member
על איזה רקע נפרדתם, אם מותר לי לשאול?

ואיך היית מיבה אם הוא היה בא פתאום עם הצעה לחזור? אנחנו בלי ילדים, זה קצת שונה. אני אפילו לא יודע אם יש לה מישהו. מישהו שנוגע בה, ששומע את כל הסודות. למה לפני זה לא היה נשמע לי כל כך נורא?

touti

New member
כמה זמן אתה גרוש?

זה נשמע מאוד טרי הגרושים שלך ונשמע לי הגיוני שאם אתה חתכת ויזמת גרושים שתרגיש קצת נקיפות מצפון וכו'.. לפעמים כשהכעס עובר מסתכלים על התמונה אחרת. מציעה לך לשחזר את הסיבות לגרושים ולשקול אותם שוב ולדמות איך יהיה לחיות שוב לרקע אותם נסיבות.

פארדון1

New member
בערך שנה

ובהתחלה לא הצטערתי. היא באמת יכלה להוציא אותי מהכלים. עכשיו קצת הצטננתי, אולי זו רק תקופה. מה היית עושה, טוטי, אם האקס היה פתאום כותב לך אס.אמ.אס באמצע היום, ומחביא לך ליד הדלת ממתק עם פתק "לאקסיתי המתוקה" ולוקח אותך לטיול ליד הים? אני מנסה לחשוב על זה מהצד שלה. לא רוצה לבלבל אותה - אולי זה רק משבר קטן וזה חולף? יודע שהייתי שוקל אם היא הייתה יוזמת. רק שלדעתי היא כבר פגועה מדי.

touti

New member
אותי זה היה מבלבל.

אני יודעת שאם זה היה קורה לי שנה אחרי הגרושים, הייתי חושבת שהוא משחק לי ברגשות. אם זה היה קורה לי עכשיו, כשכבר למדנו להתגבר על כמה משברים והתקשורת השתפרה, הייתי רואה בזה קרש קפיצה לנסיון חוזר. השאלה היא, איך עברה השנה ביניכם? אתם מדברים? מתראים? או קשר ענייני בלבד? כי אין לכם ילדים..אז מה קושר אתכם לאחר הגרושים? הייתי גם חושבת, שעזב אותי והלך ראה מה שיש בשוק ואז חזר אליי? זה אפילו היה מעליב. כך שאם יש בכוונתך לחזור אליה או לשקול זאת, הייתי מציעה ליזום שיחה רצינית איתה, אחרי שתסכימו לנסות תחזר בלהט. :)

אם לא תנסה לא תדע

אני מנחשת שהיא תעדיף להתבלבל מאשר לא לדעת איך אתה מרגיש. חוץ מזה - אל תעשה את החשבונות שלה. תדע מבחינתך שניסית הכל, שלא ויתרת כשחשבת שיש עוד סיכוי. אם זה ייכשל לפחות תדע שניסית ה-כול. אם אתה באמת מוכן לשינוי ואוהב ורוצה - דרך צלחה שתהיה לך.

טוב... אני נותנת לכם כאן סקופ קטן עלי...

האקס זכה לקיים מצוות המחזיר את גרושתו
לא מצטערת על זה אבל עובדה שזה לא הלך והנה אני כאן

למעלה