הו שאלון

הו שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

לתלמידים שבינינו
וגם אילו שלא רשאים לענות לפי מה שהם זוכרים
(אם בכלל
) מה שמך? איך קוראים לביה"ס שלך? איך קוראים לשומר? איזה מורה אתה הכי אוהב? איזה מורה אתה הכי שונא? איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה? אתה אוהב את ביה"ס? למה? כמה הפסקות יש לכם? כמה זמן ההפסקות שלכם? אתה אוהב ללכת לביה"ס? יש לך קפיטריה בביה"ס? יש לך משהו מיוחד בביה"ס? אם כן, מה? יש לך לוקרים בביה"ס? יש לך אחד? יש לך מגירות בביה"ס? יש לך אחת? מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)? תהנווו
וחופש שמח וכשר לכולם

אניאניאני../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

מה שמך?עדי איך קוראים לביה"ס שלך?דפנה
איך קוראים לשומר?היילו, בחיי
איזה מורה אתה הכי אוהב? אבינועם
איזה מורה אתה הכי שונא?אורית
איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה?אירית
קשה לי להחליט אם היא אוהבת או שונאת אותי
אתה אוהב את ביה"ס?כן...בשנה האחרונה במיוחד
למה?כי..להיות טטניקים זה כיף...ללמוד מתמטיקה/פיסיקה עם אבינועם זה עוד יותר כיף...ולהיות עם החברים שאני כ"כ אוהבת זה הכי כיף
*אווווווו* כמה הפסקות יש לכם?4-5 תלוי כמה שעות לומדים
כמה זמן ההפסקות שלכם?הפסקת 10- רבע שעה...יש לנו עוד אחת של 10 דקות וכל השאר של 5 דקות
אתה אוהב ללכת לביה"ס?לרוב כן יש לך קפיטריה בביה"ס?אם אפשר לקרוא לקיוסק העלוב שלנו ככה
יש לך משהו מיוחד בביה"ס?כע אם כן, מה?דשא ענקקק וכיפי...אה וגם הזולה
יש לך לוקרים בביה"ס?כע יש לך אחד?לא יש לך מגירות בביה"ס?לא יש לך אחת?משום מה לא
מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)?ט'8 (אנחנו
) "תודה עדי. נהנתי
" "בבקשה"

GothicAngel

New member
ניפ.../images/Emo29.gif

מה שמך? Mich the unholy bitch איך קוראים לביה"ס שלך?תקח! תיכון קריית חיים/חטיבת שקד איך קוראים לשומר? ערן אני חושבת. יש עוד 2 איזה מורה אתה הכי אוהב? אפחד. איזה מורה אתה הכי שונא? תמר לאנגלית איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה? דפנה המורה לתנ"ך אתה אוהב את ביה"ס? חולה עליו למה? כי..אני תמיד חולה בו? כמה הפסקות יש לכם? בין כל שיעור ושיעור. תלוי כמה שעות באותו יום כמה זמן ההפסקות שלכם? 5 דק' בד"כ, 20 דק' מ10:10 עד 10:30 וב12:05 עד 12:15 אתה אוהב ללכת לביה"ס? משו.. יש לך קפיטריה בביה"ס? קיוסק.. יש לך משהו מיוחד בביה"ס? זולה שולתת
אם כן, מה? אה, אז בגלל זה צריך לקרוא את כל השאלות ואז לענות עליהם? יש לך לוקרים בביה"ס? לע יש לך אחד? לע יש לך מגירות בביה"ס? לע יש לך אחת?לע מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)? 14 נראלי

buffgirl

New member
../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה שמך? דניאל.. איך קוראים לביה"ס שלך? בן-צבי איך קוראים לשומר? אבי? איזה מורה את הכי אוהבת? גיורא
איזה מורה את הכי שונאת? רחל
איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה? דייויד. את אוהבת את ביה"ס? הוא בסדר. למה? כי... ככה. כמה הפסקות יש לכם? 2. כמה זמן ההפסקות שלכם? 20 דקות ו-15 דקות. את אוהבת ללכת לביה"ס? לא ממש
. יש לך קפיטריה בביה"ס? אכן. יש לך משהו מיוחד בביה"ס? כן. אם כן, מה? עומר
יש לך לוקרים בביה"ס? כן. יש לך אחד? לא. יש לך מגירות בביה"ס? אה
יש לך אחת? אה
מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)? ארמ.. י"ב 20?

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo41.gif

מה שמך? יובל
איך קוראים לביה"ס שלך? בליך
איך קוראים לשומר? לא יודעת, אבל אני ברוגז איתו. איזה מורה אתה הכי אוהב? אינגה
איזה מורה אתה הכי שונא? יש כל כך הרבה... איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה? גם כאן יש מבחר גדול מדיי.... אתה אוהב את ביה"ס? לא.
למה? לא כיף. -___- כמה הפסקות יש לכם? נראה לי 4... 5.. תלוי ביום. כמה זמן ההפסקות שלכם? 5/10/15 דקות. אתה אוהב ללכת לביה"ס? אני נוסעת לשם.
יש לך קפיטריה בביה"ס? כן, ועוד קיוסק.
יש לך משהו מיוחד בביה"ס? כן. אם כן, מה? אני. יש לך לוקרים בביה"ס? בודדים. יש לך אחד? לא. יש לך מגירות בביה"ס? לא... פעם אחרונה שראיתי מגירות זה היה בכיתה ב'... יש לך אחת? לא. מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה? אני חושבת ש- 13.

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מה שמך?נדיה איך קוראים לביה"ס שלך?התיכון לאומנויות איך קוראים לשומר?שומרת.סוזי איזה מורה אתה הכי אוהב?ממ..אזרחות,ערבית איזה מורה אתה הכי שונא?גרר...צילום,תמטיקה איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה?מתמטיקה אתה אוהב את ביה"ס?בסדר.. למה?אנשים,מענין קצתת כמה הפסקות יש לכם?כל שעה כמה זמן ההפסקות שלכם?בין 5 ל-30 דקות אתה אוהב ללכת לביה"ס?סובלת את זה יש לך קפיטריה בביה"ס?קיוסק עלוב יש לך משהו מיוחד בביה"ס?כן אם כן, מה?אומנויות יש לך לוקרים בביה"ס?כן יש לך אחד?כן יש לך מגירות בביה"ס?לא יש לך אחת?לא מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)?3.

כבר לא תלמידה, אבל...../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

מה שמך?מאיה איך קוראים לביה"ס שלך?תיכון חדש איך קוראים לשומר?וואלה לא זוכרת... איזה מורה אתה הכי אוהב?יעל, מורה לכימיה איזה מורה אתה הכי שונא?אורנה-היסטוריה איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה?דניאלה, מורה לצרפתית, משוגעת משהו... אתה אוהב את ביה"ס?ככה, לא אחת התקופות היפות יותר... למה?מסגרת משעממת, אנשים לא משהו. כמה הפסקות יש לכם?היו לנו בין כל 2 שיעורים, ככה שיצא משהו כמו 4-5 הפסקות ביום. כמה זמן ההפסקות שלכם?בין שיעור לשיעור 5 דקות להתארגן ככה, אבל ההפסקות נעו בין 10 דקות הקצרה עד 40 דקות בצהריים. אתה אוהב ללכת לביה"ס?לא אהבתי. יש לך קפיטריה בביה"ס?כן יש לך משהו מיוחד בביה"ס?לא יש לך לוקרים בביה"ס?כן יש לך אחד?לא יש לך מגירות בביה"ס?מגירות?! לא...מה זה? מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)? 8 אבל אני את הבגרות שלי כבר עשיתי...

I n n u e n d o

New member
גם אני לא תלמידה..אבל..

מה שמך? דורין איך קוראים לביה"ס שלך? בן שמן אבל באמת קוראים לו באמת איינשטיין למרות שאף אחד לא יודע את זה חח איך קוראים לשומר? נראה לי חיים איזה מורה אתה הכי אוהב? לא זוכרת איזה מורה אתה הכי שונא? גם לא זוכרת איזה מורה הוא/י מורה מוזר/ה? הייתה לי מורה שתיקנה שגיאות כתיב ובעצמה אמרה מילים עם שגיאות.. אתה אוהב את ביה"ס? בטח למה? כי אני כבר לא צריכה ללמוד שם
כמה הפסקות יש לכם? היו כל שעה וחצי כמה זמן ההפסקות שלכם? חצי שעה Each אתה אוהב ללכת לביה"ס?בטח יש לך קפיטריה בביה"ס?בערך יש לך משהו מיוחד בביה"ס?כן אם כן, מה? הפרוייקט גמר באומנות יש לך לוקרים בביה"ס? לא יש לך אחד? יש לך מגירות בביה"ס?לא יש לך אחת? מה המספר הכי גבוה של מס' הכיתה (כמו ז'4 או ח'5.....)? היה 4 מכיתה ז עד י אבל צימצמו ל3

למעלה