הו קיסריה!

הו קיסריה!

איזו הופעה מעולה. איזה סאונד של הקהל. איזו אהבה שהוא נתן ליודה ולנגנים. חבר'ה- פעם ראשונה שלי בקיסריה, ואני נורא שמח שכל הסיפורים עלה מקום לא איכזבו. סאונד שממלא את כל ההיכל, והמון אנשים שלא מפסיקים למחוא כפיים. יודה עלה וירד כמה פעמים, ופעם אחת הוא באמת לא התכוון לחזור, אבל אחרי כמה דקות הוא חזר כי כל הקהל לא זז מהמקום ועשו רעש... ממש כיף. לי ואני התחלנו את הצפייה בהופעה הרחק הרחק- יותר נכון ישבנו עוד לפני ההופעה במקום שלנו שהיה שורה אחת לפני הסוף- אך לאט לאט התקדמנו ותיחמנו ותפסנו מקומות שלא שלנו- עד שהגענו לשורה השנייה ואז, לבסוף, אחרי שליז רצתה שנקום לרקוד, הגענו גם להיות ראשונים מול יודה. היו מלא חבר'ה משדרות, ובלי קשר היו מלא חבר'ה צעירים והיה נהדר לראות ולשמוע שכולם מכירים ואוהבים את פוליקר. יודה קם לרקוד קצת ואני אוהב שהוא עושה את זה- זה גורם לי להרגיש טוב. אחרי ההופעה הלכנו לראות אותם- את מנוליס, יעקב, יודה, יוני וגם את הילה- וזה מצחיק, וקצת טפשי, אבל כל מה שאני הצלחתי לגמגמם מול יודה כשראיתי אותו זה "מה העניינים?" מפגר... חחח (מה הקשר מה העניינים?! הוא אחרי הופעה- איזה עניינים?... :) חיבוק לכולם. ליז- תורך

הו אילנה

קיצור אין דברים כאלה אין....הופעה לקוחה מהסרטים פשוט מהסרטים לא יאומן כמה אנרגיות יש בהופעות מהסוג הזה אחחח איזה קהל היה ואיזה יודה היה. איך בא לי לחזור לשם. מי שר אני אוהבבבבבבבבבבב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך והצביע עלייי מיייייייייייי מייייייייייייי אחחחחח אחחחח אה אילנה לא היה חלון ולא היה רומיאו אבל היה 24 שעות...היה כוכבים היה שלל שרב. אחרי זה שהלכנו ליודה הוא נתן לי כזה חיבוקקקקקקקקקקקקקק ענקקקקקקקקק ואמר לי "מה נהיה? לא נמאס לך"? אמרתי שכל עוד לא נמאס לו אז לא נמאס לי. ואז אמרתי לו שמעתי שאתה מכין פיצות והוא אמר אני מכין הכל בגלל זה אני נראה ככה. אני מתה עליו הוא כזה חמוד וגם יעקב המלך הזה תמיד דואג איך באנו ואיך נחזור. אה והילה כפרה עליההה עוזבת אותנו לכמה חודשים לצערינו אבל היא אמרה שתחזור במהרה. "כולה כמה חודשים". קיצור ההופעה הזו החזירה לי אנרגיות שנעלמו להן... ותודה אחרונה וענקית ליוני המלאך הזה!!! (פוליקר) לא אתה פאקינג חחחחחחחח

illani

New member
הו ליז.. איזה יופי שנהנית כל כך, אפילו בלי

רומאו מי כמוך יודע שמאוד רציתי לבוא אבל לא הסתדר הפעם. קמתי באמצע הלילה ודבר ראשון נכנסתי לכאן לראות מה שלומכם אחרי ההופעה. אני מגיעה ביום שבת.. להשלים קצת מהחסר זה לא קיסריה אבל זה יודה

illani

New member
ניגן במקרה 'החומה' ?

ובכלל - איזה שירים היו? כלאמר - לא כל הרשימה. היה משהו שונה מאשר בהופעות של זאפה?

ira87

New member
שמחה שנהניתם ../images/Emo24.gif

אני רוצה גם הופעה סוף סוף, אחרי שאחלים לגמרי. שוב שמחה מאוד מאוד מואד שנהניתם

shay poli

New member
לא עניתם על השאלה של אילנה?

הוא ביצע את החומה? ואיזה עוד שירים היו עם חשמלית? רדיו רמאללה?,הילד שבך?, הילדים באים?

מתי זה היה ההופעה הזאת?? בקסריה?

אני יודע שיש בקסריה אבל עוד איזה חודש לא? אוף למה אני לא מעודכן????

למעלה