הו, מעין סקרון.

הו, מעין סקרון.

זה פורום חדש, בערך, אז מניח שלא היה, וגם אם כן-לא נורא. באיזה דיסק מומלץ להתחיל לשמוע את טראוויס? לא מהו הדיסק הכי טוב, הדיסק הכי קליט, שימשוך את האוזן של המאזין החדש.
|מתחבאשוב|

The Girl Who

New member
זה תלוי בטעם של אותו מאזין חדש...

אז קשה להגיד, ולכן הייתי אומרת שיתחיל אולי עם אלבום הסינגלים?

FuNnY ThInG

New member
אני דווקא לא הייתי ממליצה...

להתחיל באלבום הסינגלים.. לא יודעת משהו שם לא ממש מתחבר לי
אבל כמו שטל אמרה זה ממש תלוי בסגנון של המאזין החדש.... The Invisible Band הוא האלבום המושלם לאוהבי אקוסטי, אלבום מאוד קליט ו'הכי אופטימי' כמו שטראוויס מכנים אותו... 12 Memories גם הוא אלבום יפיפה ומיוחד עם שירים מ ד ה י מ י ם ומלודיות גאוניות, אבל משום מה הוא לא זכה לתשומת לב גדולה כל כך, אז אני לא בטוחה אם הוא הבחירה הנכונה להאזנה ראשונה
The Man Who היה האלבום שהכיר לעולם את טראוויס (למרות שהוא לא האלבום הראשון) ולכן אולי דווקא הוא יהיה טוב לפעם הראשונה. אין לו סגנון ברור והוא משלב בין רוק בריטי לאקוסטיות, שירים שקטים וחזקים יותר.
לא חשוב מה תהיה הבחירה, אני בטוחה שתהנה!!

Girl From Mars

New member
../images/Emo13.gif

אממ... שוב, כמו שאמרו מעליי... באמת תלוי בסגנון של כל אחד, זה מה שמעולה בטראוויס, כל אלבום זה סגנון שונה למרות שתמיד שומעים שזאת אותה להקה...
אני מאמינה אבל שהאלבום שהכי טוב להתחיל איתו זה the man who. הוא באמת הלאבום הכי מצליח שלהם, אני חושבת שבגלל שהוא הכי מצליח אפשר לראות בו אלבום ראשון טוב. הוא גם לפי דעתי משקף את טראוויס הכי טוב, אממ, איך אני אסביר את זה? איכשהו כל הסגנונות שלהם כמעט נכנסים באלבום הזה.

גם אני התחלתי עם The Man Who

לכן קשה לי להמליץ על משהו אחר... מה גם שלדעתי הוא יותר טוב מThe Invisible Band. על 12 Memories קשה לי להגיד כי אני מכיר רק שני שירים מתוכו (Beautiful Occupation ו Love Will Come Through, שניהם מצויינים).

למעלה