הו מי זה גאיידמק

z dead

New member
הו מי זה גאיידמק

:) איזה יופי של קבוצה יש למגדל,אוסטין שחכם על קבוצות הגמדים בליגת העלק,שחקן רכרוכי שלא שומר ולא תורם בכלום לכימיה הקבוצתית,וקולע נגד קבוצות עם תקציב של שני שקלים. גיא פניני שלא רק שהוא שחקן מלוכלך ותולעת בזויה,גם מחא כפיים,כן...מחא כפיים לקהל של מכבי בסוף המשחק. מאיר טפירו וההגנה הנפלאה שלו,ובכלל לא שחקן שמגעיל לראות כבר שנה וחצי. דן שמיר המכביסט הנחמד שלו זכורה גם "פרשת הריגול" לטובת דינמו מוסקבה לפני המשחק שלה מול נהריה ברבע גמר היורוקאפ לפני שנתיים-שלוש. וגאיידמק אחד ביציע. חבל על מוריס,פעם ראשונה שאני רואה אותו,באמת שחקן יורוליג לכל דבר. חבל על ג'נקינס הבלתי נלאה. חבל על נאור,נהיה קצת שחקן מעצבן בתקופת אדלשטיין כי היה היס-מן שלו,אבל הוא לפחות היה עושה הגנה היום ונותן את העבירות לולא רק חזר מפציעה קשה. חבל שככה נראת הקבוצה במקום השני בליגת העל עם תקציב של מעל ל7 מיליון דולרים וחמישה זרים.

אריאל5

New member
קשה באימונים קל בקרב.

מכבי ניצחה את ירושלים במשחק הפחות חשוב בגביע היא הפסידה כבר לבני השרון בי-ם היא הפסידה ואם הייתה מנצחת שם זה היה גורם למשבר המשחק החשוב באמת יהיה כנראה מכבי-י-ם בגמר (כנראה כי אני לא בטוח שאילו שתי הקבוצות שיגיעו גם למכבי וגם לי-ם היו הפסדים מביכים השנה ואני חושב שהיום זו הייתה התעלות חד פעמית). בכל אופן מה שניצ ח היום זה רק הבטחון ולא יודע למה לירושלים לא היה. ההוכה לכך ששימו לב שהאחוזים מ-2 נק' היו לי-ם יותר טובים מהעונשין הרבה יותר טוב. גם כמות הזריקות מהעונשין דומה. איבודים דומה, אסיסטים דומה, חטיפות דומה ההבדל המהותי והמשעמותי היה מ-3 שזה אך ורק בטחון. אני מסכים שיהיה קשה לנצח בגמר משתי סיבות השיפוט והיתרון העצום שיש למכבי עם פיינל פור ביד אליהו. אני אומר שבכל שנה להחליט על מגרש אחר ובכך לא תהיה עדיפות לקבוצה באם היא משתתפת. שנה אחת היכל נוקיה שנה אחת מלחה שנה אחת בגליל שנה אחת בגבעת שמואל שנה אחת בנהריה שנה אחת בר"ג וכו'. חוץ מזה שאם עושים כל שנה באותו מקום הגיע הזמן שהמשחקים יהיו בעיר הבירה רק ברור לכולנו שמכבי ולמזרחי זה לא יראה ולכן זה לא יקרה.

bobas

New member
אהרון!!!

הו מי זה דרור חג'ג'.. :) משחק מגעיל של קבוצה ללא לב וללא נשמה. לדעתי הגמר יהיה בני השרון נגד מכבי. אמרתי זאת בעבר ואכתוב שוב לבני השרון החמישיה הטובה בארץ עם המאמן הכי טוב בארץ. מחר,קרית אליעזר בשעה 16:00 . תבואו!!!

z dead

New member
לא נראה לי

שחמישיה עם ארז כץ ומשה מזרחי זו החמישיה הטובה בארץ עם כל הכבוד לבלצ'ר,סיסה,וניילון. בלי חוק רוסי עם וויליאמס בחמישיה? אולי...וגם לא ממש :) המאמן הכי טוב בארץ זה כן. סגל לא משו וחמישיה בינונית. רק לפני שנה וחצי-שנה לפני שהבנתי מה זו מגדל,אמרתי שצריך להביא שחקן בשם ניצן חנוכי שהיה אז בן 18-19 בערך... היום הוא הישראלי הכי טוב של בנה"ש,לא ארז כץ ולא משה מזרחי. אדלשטיין הגאון כמובן הביא שחקנים כמו מייסון החד-גוני ואת קנטור השפן שרואים בדיוק מה קנטור תורם אגב לראשל"צ העונה...ותוך כדי גם הרס ללימונד בשיטטיות ובכוונה את הקריירה וגם פספס שחקן כמו חנוכי כשחקן ראוי בהחלט כמחליף שני-שלישי לגארדים כבר בגיל 18-19,ולאט לאט להתקדם לשחקן בכיר ברוטציה אחרי שלימונד יילך כצפוי לNBA(אם הלפרין ואליהו נבחרו בדראפט ללימונד יש מקום בטוח וקבוע בNBA) אבל לא...הוא העדיף שחקן בן 33 כמו קנטור בלי עתיד ואת מייסון שראינו מה בדיוק היה שווה במשחקים מול קבוצות שהן לא גב"ש או רמה"ש,שחקן שהיה ברור שלא יישאר במגדל בכל מקרה,ובעצם לגרום לכך ששוב אין המשכיות. מאמן ש"מקדם ישראלים" אה? אפס. בעונה שעברה הזרים עלו 2 מיליון דולרים פחות או יותר...מי נשאר מהם? אוסטין וג'נקינס. אוסטין באמת היה שווה מעל חצי מיליון דולר? על כל נקודה שהוא קולע(וגם זה אחרי שהוא עושה טובה שהוא משחק מתחת לסל)הוא עולה בהגנה לפחות פי שניים. מייסון היה באמת שווה חצי מיליון דולר? במיוחד כשעל הספסל ישב ילד שעלה כמעט שישית פחות,ילד בהרבה יותר מוכשר שיכול לשחק גם 1 וגם 2,ואת מתן נאור שיכול לשחק 2-3,מה שמכסה פחות או יותר את מה שמייסון כביכול אמור היה לתת. סליי באמת היה נחוץ בקבוצה עם 3-4 כמו אוחנון שכבר נמצא בקבוצה ועם 4 ישראלי וותיק כמו קוזי? הוא באמת שווה חצי מיליון דולר? ג'נקינס באמת מתאים ליד טפירו השכונתי והאגואיסט? שרק מדרדר את ג'נקינס לאותו סוג משחק,למרות שיש לו באמת יכולות NBA רק בגלל שאותו טפירו מחליט לעשות שביתות איטלקיות כשהוא לא מקבל את הכדור או כשהוא מחליט לא למסור לשחקנים מסויימים ? מה שהוציא מהוראס את האופי השכונתי שלו,זה באמת מקרי שכל ארבעת הזרים נהנו לשחק עם לימונד וחפשו אותו יותר מכל שחקן אחר כשכבר יצא לו לשחק? במיוחד הוראס. ואגב..רק מלראות את אוסטין מבינים כמה סליי לא אשם באי ההצלחה שלו,לא רק שלקחו שחקן שהיה גארד כל החיים שלו ופתאום הפכו אותו לשחקן פנים בניגוד לאופי שלו אז שמו אותו כמכשול האחרון בדרך לסל אחרי אוסטין המה זה נפלא ברבאונד ובהגנה,אפילו מוריס שהוא 4 טבעי נראה היום חסר-אונים בגלל אוסטין. אם ריאל מדריד באמת מוכנה לשלם לו מיליון אירו,הם פרייארים. מכבי אמורה לקחת את האליפות בהליכה אם היריבות העיקריות שלה הן בנה"ש וי-ם. העיקר שאוהדי מגדל גאוני הכדורסל בצ'ה הפכו את חג'ג' למושיע,את טפירו לרכז ואת אוסטין לכוכב היורוליג הבא...טוב הם גם אמרו שליותם הלפרין יש מקום בNBA ושהוא הישראלי הכי טוב...

bobas

New member
לפני שבוע,

טענת בדיוק להיפך.הפועל פייבוריטית מול מכבי וניתחת שחקן מול שחקן. :)) לגבי הפיינל פור נמתין ונראה אני עדיין בדיעה שבני השרון יהיו בגמר מול מכבי.הבעיה של הפועל מול מכבי היא מנטלית וגם מקצועית מכבי עדיפה עליה. בעונה הבאה? אני הייתי מביא את לימונד ומשחרר את טפירו. זהו,טפירו שחקן מדהים ,אבל זה כבר הפך לשיטה אצלו.הוא בנוקיה כבוי לא מתפקד!!! לימונד רעב עם ביצים של פרה מיוחמת.ולא מתבטל.

אריאל5

New member
ההבדל הוא רק מנטלי.

אם תבדוק שוב מה שאמרתי לגבי הסטטיסטיקה לפיה יתרון עצום למכבי לגבי השלשות שויון בעניין ריבואנד,חסימות,אסיסטים,איבודים יתרון קטן לי-ם ב-2 נק' (עם כמות זריקות דומה) ועונשין הרבה יותר טוב של הפועל (עם כמות זריקות דומה) כלומר מה שהכריע את המשחק אילו שלשות או במילים אחרות בטחון ולא יכולת.

z dead

New member
כי ציפיתי

וחשבתי שמריו אוסטין ישתנה אחרי שנתיים באירופה,והוא לא. הוא נשאר אותו שחקן טיפש בהתקפה שגם לא שומר בהגנה. וזה כאמור היה המשחק הראשון של מגדל שראיתי השנה ולכן לא ידעתי מה קורה באמת במגדל. ציפיתי ששחקן בן 33 עם נסיון של 15 שנים בכדורסל המקצועי כמו טפירו סוף סוף יתפקד במיוחד כשמולו בורשטיין והלפרין ולא פרקר או סלומון. הייתי בטוח שדן שמיר יאמר לשחקנים הטפשים שלו שיתנו לבינום 2 מטר כי אין לו קליעה בגרוש במקום לשמור עליו צמוד,ואם כבר מישו שמר עליו...למה חג'ג' ולא נאור או ג'נקינס או באוורס? הסגל של מגדל טוב יותר,השחקנים פשוט מכביסטים כמו האוהדים ומתבטלים בפני מכבי. לפרה אין ביצים,ט-אמבל. וטפירו לא שחקן מדהים,שחקן בלי אתלטיות בגרוש ובלי הגנה,ואגואיסט הוא לא שחקן מדהים,הוא שחקן לא רע עם הרבה ניסיון וקליעות מזילקיות.

bobas

New member
אל תצפה,

ואני יודע שאין לפרה ביצים יה חמאר :)) .(זה סתם ביטוי ) ,זה פשוט מה שאין לטפירו כשהוא מגיע להיכל המפלצתי של המחלה. איכ שלא תסובב את זה למכבי יש סגל הרבה יותר טוב ומאמן מנוסה יותר.וכמו שכתבתי כאן לפני המשחק ,הייתי שמח אילו דן שמיר היה מוותר מראש על המשחק כי מכבי החזירה לעצמה את ההרתעה שלה .ואם לא יקרה משהו קיצוני בחודש הקרוב ,הפועל תפסיד גם בפיינל פור. לא מסכים איתך לגבי טפירו. טפירו שחקן התקפה מדהים וריבאונדר לא רע בכלל חוץ מנוקיה. אלא שהוא לדעתי מיצא את עצמו בקבוצה וטוב תעשה הפועל אם תיפרד ממנו לשלום..

המאמן הכי טוב בליגה?

כולנו זוכרים איך הוא עשה במכנסיים בתור מאמן הפועל... המאמנים הישראלים הם ממש תותחים עד שהם נדרשים לעמוד בציפיות שהן מעבר לסימפטיה. תנו להם קבוצה של 3 זרים עם רגל אחת ושני ישראלים שההישג העיקרי שלהם הוא להקפיץ על בלטות והם עושים מזה קבוצה לגבר הפלייאוף. ברגע שהם מקבלים משהו קצת יותר מזה הם קורסים תחת הציפיות. גם השחקנים הישראלים לא מסוגלים לעמוד בעומס, ואם הם מצליחים אז זה רק בזכות זרים שלא דופקים חשבון לאף אחד. למכבי הרבה יותר קל להצליח בךיגה, כי מראש כולם נותנים להם כבוד והעובדה שיש להם כלכך הרבה אליפיות גורמת לזה שזו כבר ברירית מחדל, מכבי זוכה באליפות וזהו, אין אפשרות אחרת. ב-93 הגליל עשו את זה בגלל צירוף מאוד מוצלח של מקרים וגם כי פיני גרשון הוא קצת חריג בנוף המאמנים, חצוף, עם פה מלוכלך ולא דופק חשבון, קצת, כי ראינו איך הוא עשה במכנסיים השנה באולימפיאקוס!

bobas

New member
ועוד איך הכי טוב!

כמה מאמנים בארץ אתה מכיר שהובילו קבוצה ליתרון ביתיות מול מכבי ב14 שנים אחרונות? כמה מאמנים בארץ עם תקציבים נמוכים משמעותית מכל הקבוצות האחרות הגיעו להישגים כמו אפי? הוא מאמן נערץ על כלל השחקנים בארץ. אפי היה יכול לאמן במכבי מזמן ,אבל הוא איש כדורסל אמיתי ולא מתבייש להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה לאוזניים של הדון שימון. (את נאום האלטרנטיבה אתה זוכר?) הנה תרגיל אקדמי לכולם. תאר לך את הפועל של השנה או אפילו של שנה שעברה עם אפי ,האם אתה חושב שהיינו מתפרקים ככה ? לדעתי לא! גם העונה אני מאמין שהוא יוביל את קבוצתו לגמר.

z dead

New member
בזכות אפי יש למגדל גביע השנה

ראינו טוב מאוד מה שווה מגדל מול מכבי,אלולא אפי מגדל היתה אוכלת עוד תבוסה,הפעם בגמר הגביע. אפי שיחק מול מכבי עם שחקנים שקרעו את התחת 40 דקות וקבלו פיצוצים בעוד שמגדל שחקה מול ר"ג וטיילה לגמר,יומיים אחרי בנה"ש הגיעה מותשת,וכולם יודעים מה קרה. אמרתי אז,וזה הוכח ביום חמישי,בלי אפי אין למגדל גביע השנה,ולו היתה למגדל יריבה טיפה יותר נורמלית בחצי הגמר אפי לוקח גביע. שלא לדבר על היריבות הפתטיות שהיו למגדל עד לחצי הגמר,אבל מה לעשות מכבי 2 הרוויחה מהשיטה ונמנעה ממפגש עם מכבי עד הגמר. אפי עשה במכנסיים? אתה באמת גאון,העובדה ששיחדו לו שחקן ממש לפני סדרת הגמר,והעובדה שהשופטים נתנו למכבי גביע בשניה האחרונה של אותו גמר לא משנה,זה שהוא הגיע כ"כ רחוק באירופה עם קבוצה בלי מסורת ובלי ספסל,זה שהוא לקח גביע עם בני הרצליה,והעיף השנה את מכבי..לא לא...אפי משתין במכנסיים,ברור. עדי גורדון לא לקח גביע? לא היה שחקן מוביל? דורון שפר? רביב לימונד כשרק מקבל הזדמנות,אפילו בגיל 18 בר"ג? עודד קטש? נדב הנפלד? אפיק ניסים שלקח אליפות בצרפת? דרור חג'ג' שלקח גביע בבלגיה? אתה מוכיח כל פעם מחדש כמה אוהדי מגדל דומים לאחיהם מצפון ת"א..מה שאתה אומר כאן על הישראלים אומרים גם אוהדי מכבי כדי לתרץ בצורה פתטית את העובדה שיש להם קבוצות זרים כבר 30 שנה,בנוסף כמובן לחוסר הערכים הכי בסיסי ו"תיקון" האמת שלך כשמשו לא מסתדר בטיעונים שלך.

מה שמדהים זה

איך שהתקציב של הפועל גדל אצלך ככל שהעונה מתקדמתץ השאלה הגדולה שנותרה היא אם כן, האם עד סוף העונה נעבור את גבול השמונה מליון!

z dead

New member
מתוקי

איש העולם התחתון וחברת הביטוח הביאו את מגדל לתקציב של שבעה מיליון דולרים. מעולם לא דברתי על פחות מכך,מה זה חשוב תמשיך לבלבל את המח..העיקר שהקבוצה המקסימה שלך הסתחבקה והתחבקה עם שחקני מכבי לאחר עוד תבוסה,העיקר שהתולעת הבזויה מחאה כפיים לקהל של מכבי.

רן 888

New member
התולעת הבזויה

ג`נקינס.. חביבו של אדון איתן הסתחבק עם שחקני מכבי... מדהים לקרוא את התסכול שלך. מעולם לא הגבתי כאן, אבל אני בטוח שכולם כאן אוחזים בדעה שאתה זקוק לטיפול נפשי, פסיכיאטרי, תרופתי, ועוד.

z dead

New member
עוד כינוי שמאחוריו אחד האידיוטים מסתתר

:) או איש פשוט,או כדורים בסל או הדפקט השלישי ששכחתי את שמו וגם פה אי אפשר לדעת מי השני ומי השלישי ואם בכלל יש שלישי. ג'נקינס חביבי? מבין כל שאר השחקנים במגדל הוא הכי פחות גרוע זה הכל,ג'נקינס תולעת בזויה? הוא פוצע שחקנים? הוא עושה עבירות מלוכלכות? לא,פניני כן. אגב...אוי אוי אוי ירדת על ג'נקינס,על הזובי שלי,כל עוד הוא שחקן במגדל שייכשל כמו כל האחרים,ותודה לך מכבי1 שהשפלת את מכבי 2,ותודה ז'ילזניק. מעולם לא הגבת כאן אה טמבל? :) עם אותה שבלונה מפגרת צפויה ושקופה של אחד משלושת הבבונים,שלפחות שניים מהם זה אותו אחד ואולי גם השלישי,ועכשיו גם רביעי.

למעלה