הו מיי גוֹש! מה זה??
M Miss Kitty New member 7/7/04 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
M Miss Kitty New member 7/7/04 #9 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מי שרוצה, הראיון הרשמי נמצא איפשהו בפורום הרשמי אח"כ אני אחפש את הלינק המדוייק..
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מי שרוצה, הראיון הרשמי נמצא איפשהו בפורום הרשמי אח"כ אני אחפש את הלינק המדוייק..
I inbal287 New member 7/7/04 #10 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif שני... מאיפה הבאת את זה?!
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif שני... מאיפה הבאת את זה?!
M Miss Kitty New member 8/7/04 #11 הפורום הרשמי../images/Emo2.gif אני לא מאמינה שהיא הסכימה להצטלם ככה!
ש שיריי16 New member 8/7/04 #12 ../images/Emo7.gifאני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם מאוכזבת ממנה היא לא ניראת אחת כזאתי
D Dani Ryan New member 8/7/04 #13 הו,פאק!!! מה זהההההההההההה עכשיו אני מבינה יותר לעומק[ ] ממה לי כל-כך נהנה.. וואו..לא ציפיתי לזה ממנה...אבל...וואוו!!!
הו,פאק!!! מה זהההההההההההה עכשיו אני מבינה יותר לעומק[ ] ממה לי כל-כך נהנה.. וואו..לא ציפיתי לזה ממנה...אבל...וואוו!!!
A atomic liZ New member 8/7/04 #15 ערפא אל תתחיל איתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני לא האמנתי לזה אבל היא בכל זאת יפה! היא תמיד תהייה יפה!
ש שיריי16 New member 8/7/04 #17 כן אבל... כן אבל ליז יותר יפה ויותר רזה ממריה קארי שאלה.... למה ליז התלבשה כזה חשוף? מישהו אולי יודע למה היא שינתה את הלבוש שלה?
כן אבל... כן אבל ליז יותר יפה ויותר רזה ממריה קארי שאלה.... למה ליז התלבשה כזה חשוף? מישהו אולי יודע למה היא שינתה את הלבוש שלה?
M Miss Kitty New member 8/7/04 #19 ארממ.. בראיון איתה היא אמרה שבהתחלה היא פחדה להצטלם ככה, אבל אז נהיה לה כיף, היא השתחררה.. אולי היא מנסה לאמץ לעצמה תדמית חדשה לקראת קריירת הסולו/קולנוע שלה..
ארממ.. בראיון איתה היא אמרה שבהתחלה היא פחדה להצטלם ככה, אבל אז נהיה לה כיף, היא השתחררה.. אולי היא מנסה לאמץ לעצמה תדמית חדשה לקראת קריירת הסולו/קולנוע שלה..