הו יא...קבלת שבת !!!!!!P:

הו יא...קבלת שבת !!!!!!P:

טוב חברים, שישבת הגיעו להם..איזה כיף... אז אהמ,נחשו מה עוד לא עשינו היום? כן כן..קבלת שבת.. אז ...כתבו: דבר טוב שקרה לכם השבוע, דבר רע שקרה לכם השבוע, תוכניות לשבוע הבא ו...מחמאה למישו מהפורום...P: (ראיתם?חידוש!) שבת שלום לכולם...

אני! :]

דבר טוב: יום חמישי בשיכון!!!! היה כיף.... והיחסים שלי עם המדריכים שלי השתפרו קצת מי היה מאמין גיל זמיר ואני.... דבר רע: לא אישי אבל אני לא אגיד.... במקום אני יכולה להגיד שנשרפתי היום בים עם לנה.... מחמאה? אני חושבת שזה ברור מי לקח את המחמאה השבוע פה... ינאי סחתיין על הבגרות. שבת שלום, תבלו בסופשבוע!

חחחחח

כמה כיף לשמוע שמתחילים להיות לך יחסים טובים עם הקומונרים(מדריכים?), זו התקופה שמתחילים לנצל ת'זמן לפני שהקומונרים הולכים וזה..

כן במהלך השנה לא בדיוק היו

לנו יחסים טובים אני לא כיבדתי אותם ולא הערכתי אותם ועכשיו כשהם עוזבים... אני משקיעה מצידי כמה שאפשר... היי מה כמוכם יודע מה טיב היחסים שלי עם שירי וגיל....

jast

New member
יא'חמודה...

חח מה גרם לך להשתנות ככה? (לטובה!! חח)

גם את חמודה! :] אני חושבת

שמה שגרם לשינוי זה אולי העזיבה של אביתר? לא יודעת אולי ראיתי שהוא עוזב ועוד מעט גם הם ועכשיו גם הם והייתי אליהם חרא כל השנה ועכשיו זה הזמן לנצל לשפר לבקש סליחה..... למרות שזו אני! אני לא יציבה אלוהים יודע כמה זמן זה יחזיק... אבל יהיה טוב! :]

וגם השינוי הזה מאוד נובע

מהעובדה שראשון מרכז הוציאו לעצמם שם מאוד רע... מהתערבות בחיי הקומונרים... במיוחד של גרעין חריף... מרוצה חמודתי? ולגיל ולשירי אני התייחסתי תמיד רע ואם אני אתייחס אליהם טוב עכשיו זה לא אומר שהשם שלנו יהיה יותר טוב... נקי...

חן את לא זוכרת או לא יודעת

שאני בן אדם מאוד ציני ועוקצני? חחחחח ואני לא חושבת שהוצאנו שם רע לקן... מי שחושב ככה שיגיד פשוט נשמח לדעות מחברינו השמו''צניקים... ונכון היחסים שלי עם שירי וגיל לא מתקשרים בשום אופן לשם הרע...

ManelB

New member
זה לא"ראשון מרכז" הוציא לעצמו שם רע

זה מישו הוציא שם רע לקן ראשון מרכז-יש הבדל. וזה דיי מעצבן שאני צכה לאכול את החרא שאנשים אחרים עושים:/

לא ראשון מרכז הוציאו שם רע לקן?

אז מי הוציא שם רע לראשון מרכז? את אוכלת חרא של אנשים אחרים? גם אני....

אני בטוחה שלא.

כל מה שאמרו לי שבגללו הוציאו שם רע לקן אני לא הייתי קשורה אליו. אני שקטה עם עצמי, זה אנשים אחרים צריכים לדאוג.

jast

New member
אוהו..

דבר טוב- וואו, הכרתי אנשים חדשים... והקשרים הישנים נהיו טובים יותר... אמא שלי דיברה עם אבא שלי והוא החליט לתת לי ללצאת יותר בלילה וכאלה... כמה דברים לא ברורים, נהיו קצת יותר ברורים ויותר מסובכים... דבר רע- לא ניראה לי שהיה משהו ממש רע השבוע.. חוץ מזה שהיה קצת משעמם... מחמאה- הוו.. חן כפרע עלייך... אני אוהבת אותך!!

טוב נו,רק בגלל שהפורום קצת מת היום

אז אני אענה לעצמי..חח דבר טוב שקרה לי השבוע- אהמ,נולדה לי אחיינית ...איזה חמודה היאאא..והצלחתי לשכנע את אחותי שהשם יונת זה שם של ילדת כפות, אז לא יקראו לה יונת D: דבר טוב אחר שלי,זה..י' מעוניינים כמובן..למרות שגם יש דברים רעים בי' מעוניינים, אבל איך אומרים?בכל דבר טוב יש דבר רע ולהפך. דבר רע שקרה לי השבוע- אהמ ...באופן כללי..י' מעוניינים ואין לי כוח לפרט(כמו שאמרתי בכל טוב יש רע,אז הנה זה בא לידי ביטוי) תוכניות לשבוע הבא- אין עדיין מחמאה- יאללע אני אהיה נחמדה ..ואני אתן לכולם..אז אהמ אני אוהבת אותכם ,אתם אדירים והתגעגעתי אליכם..D:

KobIPWA

New member
אוקיי

דבר טוב מהשבוע האחרון: היה לי כיף ממש. הרבה מאוד נגינה, מוסיקה ובלאגן. אה, וגם יומולדת. דבר רע: שזה השבוע האחרון, כי... תוכניות לשבוע הבא: להתגייס. ארג...

למעלה