הו, חדשות!!!11ארבע

הו, חדשות!!!11ארבע

זה מהפורום של האתר פאנק 182 ואלייאנס אקזיסט, אוקע: הדיסק גרייטסט היטס יגיע עם דיוידי של כל הקליפים, ועוד מלא דברים, אבל אני לא הבנתי שום דבר ממה שכתוב שם. תראו לבד. -_- הפלאייר של הגרייטסט היטס. ותמונות מהסט של הסרט "אנג'לס&איירוואיבס": אחד - הו נכון טום נראה פה טוב לעומת כל התקופה האחרונה, שהוא נראה קשיש? שתיים - אין לי מושג איך זה קשור, אבל זה כן. כנראה הם משתתפים בסרט.. שיהיה. רגע יש עוד אבל אני לא יכולה לעשות יותר מ3 קישורים בהודעה..

המשך.

זאת כנראה כתבה מאיפושהו על הלהקה החדשה וראיון עם טום, נראלי שכתוב שם את הסיבה לפירוק שלהם, לי אין זמן עכשיו אני אקרא אחרי זה ואגיד מה כתוב לכל העצלנים. :) אה.. וצילמתי את המסך כדי שתיראו, כי זה בפורום.
חלק 1 חלק 2 חלק 3

זה דפוק..

כאילו, בן כמה הוא? בדצמבר הוא יהיה 30, לא? הוא נראה ממש רע לגילו.. הם הזדקנו :/

l AdidAs l

New member
עוי עוי עוי לעקי:]

תודה רבע
1/4 והוו בטח הדיסק הזה עומד להיות חתיכת יקר! ותום לא נראה קשיש בכלל
!!!!111

RoY Circa182

New member
סליחה

הוא נראה גועל נפש!!! איפה היופי שהיה לו???!@?#!?@#?!#? בעע לא אוהב את המראה הזה שלו הם זקנים :(

אתר מעריצים לאא"א..

|לינק|http://www.angels-and-airwaves.com/|סלינק| אה כן, בכתבה כתוב בקיצור: בלה-בלה-בלה-פינק פלויד-בלה-בלה-יו2-בלה-בלה-בלה, "הלהקה תיהיה כמו הקיור, פינק פלויד, יו2 והפוליס [לא מכירה :/] רק עם הקול של טום, וכל הדברים הקטנים האלה שאתם אוהבים בלהקות קטנות, רק עם מגע של בלינק" הוא מדבר על הסרט, ששום דבר כזה לא קרה מאז "הוול" של פינק פלויד, ושזה סרט דוקומנטארי על השנה האחרונה שחלפה על טום, אבל רק עם מטאפרות ואנאלגיות מממלחמת העולם השנייה -בלה-בלה-בלה- שליש מהסרט הוא CGI [לא הבנתי מה זה] השליש השני הוא דוקומנטארי והשליש השלישי על סיפור אהבה, בעיקרון זה מספר על פירוק של אחת הלהקות הכי גדולות בעולם ועל יצירתו של הרוק הכי טוב בעולם. ואז הוא מתחיל לדבר על מארק וטראביס, שהוא אוהבת אותם עד מוות, שהוא מתגעגע אליהם הרבה, שבסוף סדר העדיפויות שלהם היה ממש שונה [יכול להיות שהוא אומר פה שלמארק וטראביס לא היה אכפת כל כך מהמעריצים והם לא רצו לעשות דיסק..?] ושהוא לא דיבר איתם מאז הפירוק בכלל, אז במקום לדבר הוא פשוט עשה את האלבום הזה ואת הסרט . שיש סיפור אמיתי מאחורי הסרט והדיסק, הוא הרגיש שהוא איבד את שתי החברים הכי טובים שלו, את הלהקה שהוא הקים, רק בשביל המשפחה שלו [למה?!]. והוא גם החליט לעשות את הסרט והאלבום על החיים שלו, כי זה יותר טוב מלשבת ולהתבכיין, הוא השתמש באנאלוגיות על אהבה ומלחמה בגלל שזה מה שכל הדבר הזה היה בשבילו..
זה בעיקרון מה שכתוב, לא כתבתי הרבה חשובים אבל שיהיה אין לי כוח. :/

פייי מצאתי עוד מלא חדשות על זה..

יש את הכתבה הזאתי.. [זה סריקה מעיתון] חצי 1 חצי 2 שהוא אומר שהוא לא היה רוצה להיות מארק וטראביס כשהאלבום שלו יצא.. :/ ויש עוד כתבה ממש ארוכה אם אתם רוצים אני אשים.. [טיהי, אתם בטח לא תקראו את הכתבה במילא.. :/]

l AdidAs l

New member
הוי;[

עכשיו הם בכאסח?
נקווה שהתקשורת מנפחת את זה יותר ממה שזה..

זה ממש מוזר..

קודם בראיון הראשון הוא אומר שהוא מתגעגע אליהם ואוהב אותם ושיט, ועכשיו הוא רב איתם? [אני אקרא אחרי זה את הכתבה אולי כתוב שם מה קרה או משהו..]

L i v i

New member
זה לא "הפוליס" זה "פוליס"

וכולם מכירים איזה שיר שלהם אבל פשוט לא מודעים לזה ש...זה שלהם.... אכן , עמוק...

l AdidAs l

New member
לעקי../images/Emo13.gif

תודה רבה על התרגומים והכתבות והכל!
אני לא מבינה מה הם משווים את זה לסרט "החומה" של פינק פלויד \= הסרט בכלל לא נחשב לכזה טוב.. והם בכלל לא מופיעים שם! רק השירים שלהם ברקע.. עצוב קטע החברות שלהם
[בלינק|=]

L i v i

New member
הוא נראה שזוף....

בכלל ,המראה הזה משווה לו מראה של וואנבי עובד זר... והיד שלה נראית מתה , בגלל כל הקעקועים...:/ לא מתאים לכל אחד , כנראה לא טרחו לספר לה....

זה מה שרציתי להגיד חח

היד שלה דוחה. והוא נראה כאילו שפכו עליו טונות של מייק אפ בשביל התמונה הזאת. אבל הוא עדיין טום שלנו :) אפילו אם הוא קשיש.

למעלה