הו הו הו (30.7)

ממממור

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גם לי היה יום הזוי בשבת...אולי משו מוזר קורה בכוכבים

Jos711

New member
אצלי זה כן ככה.];

רק שאצלי עבר שליש חופש, ולא חצי חופש!

DreamS_HunteR

New member
אני לא מאמין../images/Emo121.gif

שאני לא נוסע להופעה של דפש מוד יום חמשי הקרוב
זה כל כך עצוב!! והיום: רדיו (5-7), חדר כושר, וזהו.

a Warming Sign

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo194.gif

עולם רע ואכזר. מסתבר שביום רביעי הזה יולי נשכה איזה מישהי בקיבוץ,וההיא הגישה תלונה, אז עכשיו היא תאלץ להיות בהסגר 9 ימים
וזה עוד החלק הסביר,הבעיה העיקרית היא שבזמן התקיפה איזשהו כלב נשך את יולי
, אז יש לה פצע ודימום פנימי[מה שמבחוץ נראה כמו חלק שעומד להתפוצץ],ומה שהכי נוראי בכל העניין זה שאלוהים יודע איזה תנאים יש במקום הזה[למרות שהאחראית אמרה שהם מקום ראשון בארץ מבחינת ניקיון ובלה בלה בלה
], וזה מאוד מסוכן כי יכול להתפתח זיהום,פנימי או חיצוני..וזיהום בדם כפי שאתם בטח יודעים זה ממש לא עתיד מזהיר. אז אחרי כל מיני שכנועים[מי היה מאמין שאפילו המערכת שאחראית על הכלבים בארץ עשויה מאנשים מושחתים וטיפשים?] הצלחנו להשיג אישור שהיא תקבל אנטיביוטיקה פעמיים ביום..דווקא על האיש שמטפל בכלבים אני סומכת,הוא נראה בן אדם נחמד.. וכמובן שהאנטיביוטיקה זה הדבר שיציל אותה מזיהום..אבל מי יודע..יש לה גם בעיות עור וצרות נוספות
צריך לקוות לטוב
מסכנה..ומסכנים כל הכלבים שם..נובחים כמו מטורפים..
לא רציתי אפילו להיכנס לראות את המקום מבפנים.. זה כלכך עצוב

Jos711

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר.

shiran™

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר!

כ"כ מבינה אותך. כל מי שיש לו חיית מחמד מבין ומזדהה. מקווה שהיא תחזור מהר בריאה, שלמה, שמחה וחייכנית!

a Warming Sign

New member
תודה כולם../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif

שירן,אני באמת מקווה שהיא תחזור שמחה וחייכנית:) אני כל הזמן מדמיינת שאני שומעת את הנשיפות והחירחורים שלה כרגיל
[בולדוגים ומערכת הנשימה הבעייתית שלהם..] ואמיר- "מסתבר שביום רביעי הזה יולי נשכה איזה מישהי בקיבוץ,וההיא הגישה תלונה, אז עכשיו היא תאלץ להיות בהסגר 9 ימים" עם קצת פרוטקציות נוכל לבקר אותה ביום שלישי הזה,מקווה שהיא מחזיקה מעמד.. חח אני מרגישה כאילו ששלחתי את הילדה הקטנה והמפונקת שלי לצבא

onix 88

New member
קראתי את זה, אבל למה היא צריכה

להיות בהסגר? הם רוצים לבדוק שהיא בריאה?

a Warming Sign

New member
זה החוק../images/Emo12.gif../images/Emo194.gif

לפחות במועצה הזאת..כלב שהוגשה נגדו תלנוה על תקיפה חייב להיכנס להסגר של 10 ימים..זה כמו קנס
ושום כלב לא יכול להתחמק מזה,לא משנה מה מצבו הבריאותי
,ולא משנה אם הוא מחוסן נגד כלבת או לא.

onix 88

New member
לא נראה לי שהם עושים את זה כעונש

אבל לכי תדעי.. אני חושב שהם עושים את זה כדי לבדוק שהכלב הנוכש בריא ושאין לו מחלות שהוא היה יכול להעביר למי שהוא נשך. יהיה בסדר!

וואי, אני גמורה =\

לאחר שלא ישנתי כל הלילה מלחץ, מתח, חרדה, פחד ואימה לקראת העבודה החדשה, שהתחלתי היום. לקחתי היום בטעות את האוטובוס של 6 ורבע במקום את של 6:25, כי הוא הגיע ב6 ועשרים. מאיפה לי איזה קו זה יוצא - 6 ורבע שאיחר, או 6:25 שהקדים ? אז עליתי. הגעתי לת"א לפניי 7, כשאני אמורה להתחיל את העבודה ב7 וחצי! וזה ממש בהתחלה. איפה הפקקים הארורים כשצריך אותם?! אז ירדתי 2 תחנות לפניי, והלכתי ברגל כדי לעורר את עצמי, כי הייתי עייפה ברמות. ואז הגעתי. היה דווקא ממש נחמד. באמת. נתנו לי לתייק וכאלה, ולבדוק דברים במחשב, ופשוט נקרע לי הגב. אבל כולם היו ממש נחמדים, וממחר אני אתחיל ב7 ואסיים ב3, כי אחר כך יש לי בעיות עם החזרה הבייתה. המזכירה שם הבינה שכאילו הגעתי למקום כבר ב7, ולא לעיר, אז היא אמרה שהיא תחשיב לי כאילו הגעתי מ7, אז הכל הסתדר :] עכשיו מנסים להחזיק מעמד עד הלילה כדי לישון נורמלי. המשך יום נעים :]

למעלה