הו הו הו (30.7)

צליל88

New member
זה עדיין כפולים!../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

אגב, השארתי לך הודעה[ות?
] באייסי

../images/Emo176.gifאז בטח שתהיי בשיעור 20!!

וכע, גמאני השארתי לך הודעה[ות?
] באייסי

../images/Emo176.gifלא יכולתי לעמוד בפיתוי ../images/Emo9.gif

נכון שלא נורא, אם לא עברתי על שאלות?

אנחנו ניפגש!../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

לאיודעת מתי..אולי מחר, אבל זה חייב לקרות
. קבלי
. ד"א, מחר שוב י-ם, אז...היום בערב מדברים, כע?

לומינגו

New member
../images/Emo7.gif

בצער רב וביגון קודר אני נאלצת להודיע שגנבו לי את ג'ורג'י. עברתי איתו זמנים יפים, הוא היה כוסון על, ויהיה לי מאוד מאוד מאוד עצוב להיפרד ממנו. *דקה דומיה* חוצמזה: אחשלי עולה לצפון מחר. קצת מפחיד, בעצם מאוד מאוד מאוד מפחיד. נקווה שיהיה בסדר. אני בשוק מזה שכבר נגמר יולי. לאן החופש הזה בורח בדיוק...?! יותר מדי שעות בעבודה. בוף. לראות עד 3 לפנות בוקר שידורים של ביפ זה ה-דבר. ושיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט.

../images/Emo24.gif../images/Emo180.gif

תקווי שיהיו אנשים בסדר.. כמו אלו שהחזירו לאפרט את הארנק.. אבל רק תקווי כי אין הרבה כאלה...

obz4

New member
../images/Emo6.gifמה שקרה לי היום...

קטע לספר לנכדים פשוט...אבא שלי בעבודה היום ביקש ממני לנסוע עם הטרקטור ולהביא משטח לשים עליו קרטונים. טוב אז נסעתי בטרקטור הענתיקה יש לנו אותו 50 שנה כבר(סבא שלי עבד עליו כשהיה צעיר...) ובאתי לחנות באיזה עלייה עם שיפוע דיי גדול, ואז אני קולט שאין לי בלם יד. אז אחרי דקה של חיפושים מצאתי איזה קליפס ליד הברקסים שעצר את הטרקטור, זהו אז כיביתי את הטרקטור(שכחתי להכניס להילוך) והלכתי להביא את המשטח. אז אני מביא את המשטח הכל טוב ואז כשאני חוזר לטרקטור אני קולט שהוא מתחיל להידרדר לאט אחורה...אז אני מנסה לחשוב מהר מה לעשות- או שאני נכנס לסרטים שאני ג'יימס בונד וקופץ על הטרקטור ולוחץ על הברקסים או שאני נכנס לסרטים שאני סופרמן ומנסה לעצור את הטרקטור בכוחות עצמי. בזמן שאני חושב הטרקטור ממשיך להידרדר וצבר תאוצה אז נאלצתי ללכת על האפשרות השנייה...דפקתי ריצה אחרי הטרקטור ותפסתי אותו מקדימה ניסיתי לעצור את ההדרדרות כאילו אני איזה סופרמן...בסוף אחרי כמה עשרות מטרים שהתחפרתי באדמה הוא נעצר בשיחים. זה היה קטע ענק פשוט. מה שהזוי שכמה דקות לפני הקטע הזה,בדיוק באותו מקום, נסע טרקטור עם תאילנדי ו5 עגלות מחוברות אליו כשעל כל עגלה יש מיכל ובתוך כל מיכל יש תאילנדי(נשמע כמו התחלה של חידה....) אז פתאום הוו גרירה שמחבר בין הטרקטור לעגלות השתחרר והטרקטור המשיך לנסוע כשהתאילנדים בעגלות מתדרדרים אחורה וצועקים...בסוף גם הם נעצרו בשיחים.זה היה מחזה קורע פשוט. בלי ספק אחד הימים המצחיקים בחיים שלי.

למעלה