הו,הגיע הזמן

ranch22

New member
הו,הגיע הזמן

מזמן כבר לא ענינו על שאלון,מה דעתכם?! קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

עונה:

מזמן כבר לא ענינו על שאלון,מה דעתכם?! נהדרר!!! קצת בכללי שם: ליאת פירסינג: אין קעקועים: ממש ממש אין גובה: 1.68 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום גוונים אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: אומרים שאני נראית בת 17.. חח משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: לא שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כמעט הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי אבל לא עולה לי מקום בראש עכשיו. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא חח את/ה אוהבת רכבות הרים: אהבתי, עכשיו זה עבר לי
את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד!! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נמנע האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אחרי ריב עם חברה, כן. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: יותר מידי נשבר לך הלב: כנ"ל שברת לבבות: לא יצא לי עוד השם שלך הופיע בעיתון: חח התחרטת על דברים שעשית: תמיד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא עולה לי בראש עכשיו מילה כזאת ממתק: שוקולד סרט מצויר: פוקימון קורנפלקס: שוגי
מסטיק: לא לועסת מסטיק מאז ששמו לי כתרים חדשים בשיניים חח צבע: סגול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף ברגע זה, כי בחורף אני מעדיפה את הקיץ
בחדר: את הטלוויזיה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: רק אני ישנה שם ראה אותך בוכה: הרבה אנשים אויש הלכת איתו לסרט: דורית
צעק עליך: הסדרנית בסופר מרקט, באמת. שלח לך מכתב: אימייל אם כבר. מכתב לא קיבלתי כבר המון זמן.. האם את\ה מאמין/ה ב... אמונות טפלות? לא אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? רק אם זה בסרט אימה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? למה לי?! בכית בסרט? כן היום, ב"פוסידון" היית על במה? כן במסיבת סיום כיתה ח'
חשבת שאת\ה הולך למות? נראה לי נכשלת במקצוע? כן תמיד הייתי נכשלת במתמטיקה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? גם לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: "תגידי לו" אוכל אהוב: חומוס תוכנית אהובה: "אי אר", ויש עוד הרבה ואין לי כוח לכתוב את הכל, אני מכורה להמון תוכניות.. ספורט אהוב: הליכה נחשב לספורט?! תחביב: לכתוב שירים זמר/זמרת/להקה אהובים: אוהד חיטמן ועוד הרבה שפשוט אין לי כוח לכתוב. סורי
עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 23:12 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש עוד שאלון.. נו משעמם לי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכרת מתי אכלתי אבל ממש אכלתי תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? המנוע של האוטובוס.. ריח האחרון שהרחת? בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "השיר שלנו"
,"איתי" של קרן פלס ו"תגידי לו" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? את דורית חברה שלי אבל כבר חיבקתי אותה.

אניייי!!!!

מזמן כבר לא ענינו על שאלון,מה דעתכם?! סבבה!!!
קצת בכללי שם: עדי ליבי פסקל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.49 - אני קטנטנה!!!
מידת נעליים: 36-7 צבע שיער: אדום-חום-שחור-בלונד... צבעוני!!! אחים/אחיות: אין... בת כמה את נראית: שבוע שעבר אמרו לי שאני נראית 15-14 משקפיים? לא גשר? לא... וגם לא היה! עבר פלילי: לא!! שפות: עברית, ספרדית, אנגלית, פורטוגזית... ועוד כמה שפות בדרך שאני קצת מבינה וגם קוראת... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? החוכמה והצניעות.. חח סתם... את האופי וכל מה שהוא כולל... השיניים והחיוך!!! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מראה חיצוני... חוץ ממה שציינתי קודם האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןן!!! בחו"ל!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: חיחיחי אין לי ואני לא רוצה!! את/ה אוהבת רכבות הרים: יאפפפ!!!
את/ה הייתם בחו"ל: כן!!!! והיה כל כך כיףףף!!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אמ... לא התנסיתי- לא יודעת! להרוג אנשים: רק אם הם פושעים נתעבים!!!! עישון אצל בני עשרה: אני נגיד עישון באופן כללי!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני נגיד שתייה באופן כללי!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!!! זה החיים שלהם וזכותם!!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברות שלי... כן ברור!!! אי פעם בכית על בן: יאפ!!! אי פעם שיקרת: מה לעשות... אני שונאת את זה, לכן זה גם נדיר ביותר!!! אי פעם נעצרת: לא... חס וחלילה!!! כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת... נשבר לך הלב: ארר.. לא יודעת שברת לבבות: לא נראה לי שברתי השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בית ספר נחשב?? אם כן אז ה-ר-ב-ה! התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: "סבבה" ו"סושי" ממתק: ארררר שוקולד... יאמיי!!! סרט מצויר: כל הסרטים המצויירים שגדלתי עליהם ושאני אוהבת!!! קורנפלקס: פיטנס... קראנץ'... כל מיני!!! מסטיק: AIRWAVES מנטה אקליפטוס! צבע: תכלת וסגול בהיר יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: לא יודעת... כל יום שיש מבחן! תכשיט: הוווו הרבה תכשיטים....!!! חורף\קיץ: חורף!!!! רק חורף!!!! בחדר: הכל!!! אני מתה על החדר שלי!!!!!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני!!!! מי כבר יישן בה?? ראה אותך בוכה: אמ.... אני הלכת איתו לסרט: מרי, בת דודה שלי צעק עליך: לא זוכרת... בטח אמא... חחחח שלח לך מכתב: הצבא... חחחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן... בעיקר בכאלה שאני ממציאה!!! אהבה ממבט ראשון? אמ.. לא! אולי משיכה ממבט ראשון, לא אהבה! חיים שאחרי המוות? חהחהחה לא לא... לא נראה לי... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד אני מתכוונת!!!!! הופעת בציבור בפיג'מה? כשהייתי קטנה ועשינו יום פי'מות בגן... בכית בסרט? וודאי!!! בסרט על סיפור יוסף!!! הסרט הראשון שבכיתי בו... מאז בכיתי בעוד כמה! חהחהחה היית על במה? המוווון פעמים!!!! חשבת שאת\ה הולך למות? אני כל הזמן חושבת שאני הולכת למות... נו... פחדנית... נכשלת במקצוע? לא בתעודה!! אבל במבחן כן! הורידו אותך כיתה? חס וחלילה!!! הקפיצו אותך כיתה? לא... רצית להיות המין השני? לא!!! דברים אהובים שיר אהוב: הרבההה... אני אוהבת המוווןןןן שירייים!!! אוכל אהוב: חהחהחה הרבה דברים... אבל נראה לי שאני אוכלת בעיקר סלט!!! תוכנית אהובה: ארררר הרבה... כל התכניות שאני רואה!!! ספורט אהוב: החלקה על הקרח, התעמלות קרקע, התעמלות אמנותית, כדורגל, טניס, קפיצות לבריכה... הרבה!!! תחביב: לשיר... לרקוד... לקרוא.. המוווןןן!!!! זמר/זמרת/להקה אהובים: ה-מ-ו-ן!!!! עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וויוה פלוס!!! וסתם מה השעה עכשיו? 18:43 תפוח או בננה? שניהם... תלוי מה בא לי כחול או אדום? תלוי מה בא לי... סתיו או אביב? סתיו!!!!!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לחדר של סבא ולראות אם בא לו לשתות משהו... איזו ארוחה אכלת לאחרונה? צהריים... תיכון או אוניברסיטה? לא ניסיתי ת'אוניברסיטה... אז תיכון אתה משועמם/ת? אומרים לי שכן- אני חושבת שלא רעש אחרון ששמעת? אררר אמ... אבא מסדר את הכלים בארונות ריח האחרון שהרחת? עשיתי סדר והרחתי את השמפו!!! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? HIPS DON'T LIE מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לסבא... שאני תכף אתן לו! ואם יכולתי אז לשתי הסבתות שלי ז"ל!!!

herut123

New member
אני

קצת בכללי שם: חרות פירסינג: לאא קעקועים: לאא גובה: מבטיחים לא לרדת עלי? נו טוב, 1.52, ובכל זאת אני משחקת כדרוסל מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחד בת כמה את נראית: בודדים אומרים כיתה ו' יש כאלה שנה יותר ויש כאלה שאני בגיל, תראו הכל יחסי. ודרך אגב, עולה לט' זה די רחוק מו' וגם אני ממש לא חושבת שאני נראית בת 12 משקפיים? לא גשר? היה עד לפני חודש עכשיו פלטה עבר פלילי: ? שפות: לומדת ערבית, לומדת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לחוצה מטוחה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: בגליל!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה זה? את/ה רוצה עוד פירסינג: דבר ראשון לא, דבר שני עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא ואף פעם לא העזתי לעלות את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני לא יכולה להגיב, מה שהם מחליטים, זה הם רוצים, כל אחד בדרך אחרת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: אני ממש לא אוהבת, אבל הייתי צריכה או התביישתי, או שהייתי קטנה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נראה לי שהייתי נשבר לך הלב: אולי שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: מתי?? התחרטת על דברים שעשית: ברור מלאאא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: שוקולד סרט מצויר: מדגסקר קורנפלקס: ברנקפלקס מסטיק: מנטה חלש יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: בחופש זה לא משנה תכשיט: לא חורף\קיץ: חורף, אבל זה בגלל שעכשיו קיץ, תשאלו אותי בחורף זה יהיה קיץ בחדר: סלון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: משפחה צעק עליך: שכחתי שלח לך מכתב: ללכת לאיזה בית ספר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? לא, אפילו לא כשהיה בבית ספר יום פיג'מות בכית בסרט? כן היית על במה? מלאאא חשבת שאת\ה הולך למות? כן, אבל זה כי אני לחוצה נכשלת במקצוע? מלא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? ברור.. שלא רצית להיות המין השני? לא, אח שלי אומר שאני בן כי אני משחקת כדורסל ונראית אני לא דברים אהובים שיר אהוב: אוי הרבה תוכנית אהובה: יאיר לפיד ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לכתוב לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: אוהד ועזי חיטמן וסתם מה השעה עכשיו? 12 כמעט תפוח או בננה? תפוח חמוץ כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי אתה משועמם/ת? לבהות בקיר זה נקרא? רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה דולקת ריח האחרון שהרחת? אממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "תגידי לו" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הורים

inbalip

New member
עונה

קצת בכללי שם: עינבל פירסינג: לא קעקועים: כן, צפרדע על הרגל גובה: 173 מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אני מסרבת לענות על השאלה משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אכפתיות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?רגישות יתר האם... את/ה דלוקה על מישהו: חבר שלי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודעת רק המחשבה על לעבור שוב דירה עושה לי רע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בבן אדם להרוג אנשים: לא כל כך נראה לי אני מקווה ש/אף אחד לא רשם שהוא בעד. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אני בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא שאני זוכרת אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים שלוש נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה ממתק: במבה סרט מצויר: שרק קורנפלקס: נסקוויק וכל דבר שהופך את החלב לשוקו מסטיק: לא אוהבת צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון {שביזות יום א'} תכשיט: טבעות חורף\קיץ: קיץ בחדר: את המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חבר שלי ראה אותך בוכה: בעבודה בערך על האנשים מסביבי הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: הבנק אני לא יודעת למה אבל הם כל הזמן שולחים לי מכתבים. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? תגדירו פיג'מה בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא זוכרת נכשלת במקצוע? כן בתיכון הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יליד הארץ של אהוד מנור אוכל אהוב:במבה תוכנית אהובה: כרגע השיר שלנו ספורט אהוב:שחיה תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה עיתון אהוב:ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 17:34 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנוח אוף עייפתם אותי.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפני שבאתי למחשב תיכון או אוניברסיטה? בין לבין אתה משועמם/ת? כנראה ? רעש אחרון ששמעת? את הטלוויזיה בסלון ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי הרבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי טובה

ranch22

New member
עונה

קצת בכללי שם: רינת פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.66 מידת נעליים: משתנה צבע שיער: לא ממש מוגדר אחים/אחיות:2 אחיות בת כמה את נראית:אין לי מושג משקפיים?לא גשר?לא עבר פלילי:כמעט... שפות:עברית,אנגלית,לומדת יידיש וקצת ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?תמימות שעוד נשארה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?עקשנות על דברים לא עקרוניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כרגע...לא לתמיד באנגליה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי..בהרבה דברים. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אם זה הולך... להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא בעד ולא נגד,שיעשו מה שהם רוצים. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא כפי שזכור לי.. אי פעם בכית על בן: אפשר לומר....אבל לא בגלל... אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2-3 נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: אחד השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מממ.... ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות...אררר נוסטלגיה.... קורנפלקס: כריות מסטיק: בעעע צבע: צהוב יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:אין כזה תכשיט: הצמידים שלי והשעון חורף\קיץ: קיץ בחדר: המחשב הניד שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ואם לא איש אז זה האמ פי והשלטים של הטיוי והשלט של המזגן והכרית ל מכבי חחחחח ראה אותך בוכה: אני לא בוכה הלכת איתו לסרט: הו,כבר לא זוכרת. צעק עליך: לא זוכרת... שלח לך מכתב:משפטים.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא יודעת ממש אהבה ממבט ראשון?מממ...לא אהבה,אהבה באה בהמשך... חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לפני יומיים,אמרתי בעקיפין שכזה.. הופעת בציבור בפיג'מה?בטח כשהייתי קטנה בכית בסרט? כמעט אתמול היית על במה? הו,מלא פעמים חשבת שאת\ה הולך למות?במס' תאונות שהיו לי... נכשלת במקצוע?מממ...לא זכור לי... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כמעט... רצית להיות המין השני? כשהייתי קטנה... דברים אהובים שיר אהוב:זה משתנה כל פעם, כרגע...stop crinig your heart out,המנגינה של berceuse pour carla,הדיסק הראשון של גידי גוב והדיסק הראשון של בן ארצי ו...זהו בינתיים נראה לי... אוכל אהוב:זה גם משתנה כל פעם תוכנית אהובה:כל מיני ספורט אהוב:כדורסל,כדורגל,ריצה. תחביב:הרבה... זמר/זמרת/להקה אהובים:גם הרבה... עיתון אהוב:ידיעות אחרונות. וסתם מה השעה עכשיו? 22:40 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?גם וגם אבל אביב בתוספת יום הולדת אז...אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לכתוב שיר לנאט ליומולדת איזה ארוחה אחרונה אכלת?לא מזמן,הארוחה היחידה שלי היום... תיכון או אוניברסיטה? גם וגם אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?הטלויזיה ברקע ומוזיקה ריח האחרון שהרחת?האוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הו,חמישה רינטוגים שאין לי כוח לכתוב אותם. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?שני אנשים ששמותיהם שמורים כרגע במערכת. לילה טוב

Hilla17

New member
עונה../images/Emo13.gif

מזמן כבר לא ענינו על שאלון,מה דעתכם?!אחלה =] קצת בכללי שם: הילה פירסינג: בגבה ופעם בטבור קעקועים: אין גובה: 1.54
מידת נעליים: 37 צבע שיער: אדמדם אחים/אחיות: 2 אחים גדולים בת כמה את נראית: ממ לא יודעת.. משקפיים? יש גשר? אין.. הייתה פלטה עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וממש טיפה צרפתית (רק מה שלמדתי בביצפר ואני זוכרת.. חח) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ביישנות ורגישות יתר האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר, אבל זה די פתטי.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן אוסטרליהה!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אם זה עובד למה לא? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא נראה לי את/ה אוהבת רכבות הרים: זה נחמד את/ה הייתם בחו"ל: כן חזרתי לפני כמה ימים למען האמת.. =] בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אם זה עובד להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן, כל אחד ומה שמתאים לו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נראה לי שהייתי מאוהבת... נשבר לך הלב: אף פעם.. שברת לבבות: אני בספק אם עשיתי את זה.. השם שלך הופיע בעיתון: פעמים מעטות התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים, לרוב על דברים שלא עשיתי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה.. חח כמה פלצני.. ממתק: שוקולד!! סרט מצויר: עידן הקרח 2, ראיתי לפני כמה ימים זה ממש חמודד!! קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: כתום יום בשבוע: אין יום מועדף.. היום הכי לא מועדף: אין תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: תלוי מתי שואלים אותי.. בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: מזמן לא הלכתי לסרט, אז אני לא זוכרת עם מי זה היה.. צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: ידיד שלי מאוסטרליה שלח מייל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? רוצה להאמין.. חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כרגע i don't wanna miss a thing- aerosmith אוכל אהוב: אוכל של אמא! תוכנית אהובה: כמעט הכל ספורט אהוב: ריקוד תחביב: לנגן בגיטרה שלי זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה הרבה!! עיתון אהוב: הממ העיתון היחיד שאני קוראת זה ידיעות אחרונות.. וסתם מה השעה עכשיו? 17:42 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חברה שלי כנראה תבוא אליי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון כי עוד לא חוויתי אוניבסיטה אתה משועמם/ת? הממ כנראה שקצת.. חח רעש אחרון ששמעת? מוסיקה ריח האחרון שהרחת? דלק של מכוניות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? just can't get enough-depech mode מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הרבה מכל העולםם!!

ענת 19

New member
שנים שלא עניתי על שאלון...

אז יאללה... וראנצ' תודה רבה, מה קורה איתך באמת???? קצת בכללי שם: ענת פירסינג: יש באף קעקועים: אין עדיין גובה: מטר חמישים ושמונה מידת נעליים: 36 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שני אחים אחד גדול ואחד קטן בת כמה את נראית: 16 הרבה אומרים לי וזה די מבאס... משקפיים? אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי: אין שפות: אנגלית יידיש (
) וקצת רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את האף שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הצוואר שלי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן בת"א, בירושלים או בניו יורק (ויחי ההבדל הקטן) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן אבל אני לא מתה על הרעיון להיזרק מהבית את/ה אוהבת רכבות הרים: אוהבת אבל מפחדת את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת זו מילה קטנה אז די הרבה אבל אוהבת אף פעם נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: יותר מדי (סתם לא... פעמים ספורות) השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים (באמת...) התחרטת על דברים שעשית: הרבה כל הזמן... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חורף ממתק: צ'טוס בוטנים סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט חריף צבע: ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף! בחדר: של אחי הקטן ואחי הגדול האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה טובה שלי ראה אותך בוכה: חברה טובה שלי אחרת הלכת איתו לסרט: עוד חברה אחרת (וואו כמה...) צעק עליך: וואלה לא זוכרת... שלח לך מכתב: חניכה שלי משנה שעברה של השירות לאומי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? רק בעין הרע! אהבה ממבט ראשון? יש מצב חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כמובן היית על במה? כמובן חשבת שאת\ה הולך למות? כן כשהייתה לי דלקת ריאות בכיתה ח'. נכשלת במקצוע? אוי באמת... תראו אחד שלא! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אוי היו רגעים אבל הם חלפו די מהר... דברים אהובים שיר אהוב: נוצה ברוח של רמי קלינשטיין אוכל אהוב: פסטה עם שמנת ועגבניות (ביחד) תוכנית אהובה: אבודים ספורט אהוב: מתיחות (זה גם סוג של ספורט) תחביב: לשיר לשיר לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: רמי קלינשטיין, אוהד חיטמן, ריטה, מירי מסיקה, שי גבסו, עברי לידר... שנייה להמשיך? עיתון אהוב: הצופה וסתם מה השעה עכשיו? 00:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון כנראה... איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמנייה עם חומוס תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה כרגע.. אתה משועמם/ת? כנראה שכן... רעש אחרון ששמעת? מישהו צופר בכביש. ריח האחרון שהרחת? של השפו שלי אני אחרי מקלחת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? למשפחה זה :כלוב של זהב לחברים זה "אם אלה החיים ולכל השאר זה listen to your heart מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחי הגדול שבצבא! לילה טוב

דרך אגב...

שכחתי לספר לכםםם!!!! הייתי בפיאסטה 2006... הייתי ביומיים מתוך השלושה... חבל שלא הלכתי גם ליום הראשון חיחיחי אניוואי... ביום האחרון (יום חמישי, ה-6 בחודש) היה מופע של איזשהו זמר ברזילאי חביב (במתחם של ברזיל כמובן) ונחשו מי נגנה?? סלעית להב המוכשרת!!! ולא לשכוח אנשים שלא מזמן היא חזרה מברזיל... יפה לה!!! נתנה הופעה יפה!!!
זהו... סתם רציתי לספר!!! ועכשיו כולם להתפלל לשלום החטופים!!! ויהיה זכרם ברוך של ההרוגים
לילה טוב... איכשהו... ושקט

ranch22

New member
אמממ...

אין על מה,באמת!!חחח מה איתי? "יהיה טוב,יהיה טוב,כן,לפעמים אני נשבר..."

אני עונה

קצת בכללי שם: נופר פירסינג: אין... לא אוהבת... קעקועים: אין... מפחדת.... חחחח גובה: 160, כן אני יודעת שאני גמדה מידת נעליים: 39 צבע שיער: משתנה... היום חום אחים/אחיות: 2 אחיות ואח אחד בת כמה את נראית: מאיפה לי?! משקפיים? יש, אבל למזלי יש גם עדשות... גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית ברמת בי"ס... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את האופי שלי.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הגוף בעעעע האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: בחו"ל.... חחחח... בעיקר עם המלחמה האת (סתם ליד כללי אני עכשיו בת"א אצל דודים שלי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני מכירה כאלה שמצאו כזו אהבה, אז למה לא? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.... את/ה אוהבת רכבות הרים: כל עוד זה לא גבוה מידי הכל בסדר... את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי שום בעיה עם זה להרוג אנשים: רק אנסים, רוצחים הורים מכים ובני זוג מכים ופדופילים עישון אצל בני עשרה: נגד... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שלהם... למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: לא שזכור לי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: עוד לא נשבר לך הלב: עוד לא שברת לבבות: עוד לא השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: רגיל בלי סוכראו כריות מסטיק: מנטה צבע: תכלת יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא אוהבת תכשיטים חורף\קיץ: קיץ בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: המשפחה שלי, אתמול כשהתקיפו את חיפה והקריות (אני גרה בקריות) הלכת איתו לסרט: חברות שלי לפני כמה שנים טובות צעק עליך: אני ילדה טובה, לא צועקים עלי שלח לך מכתב:מה זה מכתב? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? כן, זה אפשרי חיים שאחרי המוות? כן... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? ביסודי שאמרו לנו לבוא עם פיג'מה בכית בסרט? כל סרט דרמה אני בוכה.. היית על במה? במסיבת סיום שלי 3.4.06 חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? חלילה הורידו אותך כיתה? חלילה הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש יות מידי אוכל אהוב:הכל.... הכי בא לי עכשיו בורקס תרד (אל תשאלו למה) תוכנית אהובה: חברים ומכושפות ספורט אהוב: הליכות תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:יותר מידי... אוהד קרן פלס, מיי מסיקה, אביב גפן, היהודים, עברי לידר ועוד רבים וטובים עיתון אהוב: ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? עשרה לתשע תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות קפה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בצהריים תיכון או אוניברסיטה? אני סיימתי תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? צפירה בטלוויזיה שהייתה בחיפה ריח האחרון שהרחת? של המשחת שיניים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי רינגטונים אלא שירים... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כל תושבי הצפון ש/נשארו בבתיהם וכל החיילים שלנו שמסכנים את חייהם. הלוואי ויהיה טוב!

OneLastBreath

New member
../images/Emo105.gif

שם: מיכל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.74 מידת נעליים: 41 צבע שיער: ג'ינג'י - חום אחים/אחיות: שלושה בת כמה את נראית: הרבה משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:עברית, אנגלית, ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אופטימיות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פחד האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזו, אבל כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: שלוש פעמים נשבר לך הלב: שלוש פעמים שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: ארבע פעמים התחרטת על דברים שעשית: המון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: שרק, סוס פרא קורנפלקס: רגיל, האני נטס, כריות וקראנץ' מסטיק: אורביט מנטה צבע: יותר מידי יום בשבוע: שני/חמישי היום הכי לא מועדף: שבת תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה טובה ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: ידידה מחו"ל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כל פעם. הופעת בציבור בפיג'מה? כן ( בביה"ס ) בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש כל כך הרבה. אוכל אהוב: כנ"ל תוכנית אהובה: ישנן בנות, בנות גילמור, ג'אג, ועוד המון. ספורט אהוב: רולרבליידס, סקי וכדורסל תחביב: לכתוב, לצייר, לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מידי עיתון אהוב: נשיונל ג'אוגרפיק וסתם מה השעה עכשיו? 18:23 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? שניהם
סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להחליק ברולר בליידב איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ארבע עשרים ושלוש תיכון או אוניברסיטה? שניהם אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? דיבור של אנשים ריח האחרון שהרחת? עוגה של אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו מציק לחלוטין שבא עם המכשיר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? המישהו שאני אוהבת.

למעלה