הו דיאנה את אהובתי קשה לתאר במילים את היופי שלה
D danina the 1 New member 3/1/06 #2 חחחחחח יפה יפה אבל מסוכנת... אבל היום בפעם הראשונה שמתם לב שהיא בכתה??? כל הסדרה היא הייתה מניאקית והיום היא הייתה דווקא חמודה!!!
חחחחחח יפה יפה אבל מסוכנת... אבל היום בפעם הראשונה שמתם לב שהיא בכתה??? כל הסדרה היא הייתה מניאקית והיום היא הייתה דווקא חמודה!!!
א אליתוש New member 3/1/06 #4 חח מצחיק לא חסרות בנות יפות..... דיאנה באמת יפה, למרות שמשהו באף שלה מפריע לי... לא יודעת. קיצר- יש לי שאלה שאול- בן כמה?
חח מצחיק לא חסרות בנות יפות..... דיאנה באמת יפה, למרות שמשהו באף שלה מפריע לי... לא יודעת. קיצר- יש לי שאלה שאול- בן כמה?
פ פו3י מו3י New member 5/1/06 #8 לא זה בסדר גמור! תמשיך להיכנס! ולגבי דיאנה- לדעתי היא לא כזאת יפה..משהו בפנים שלה ממש מפריע לי אבל אני לא יודעת להגדיר בדיוק מה זה...
לא זה בסדר גמור! תמשיך להיכנס! ולגבי דיאנה- לדעתי היא לא כזאת יפה..משהו בפנים שלה ממש מפריע לי אבל אני לא יודעת להגדיר בדיוק מה זה...
ח חניניתה New member 6/1/06 #9 ברור שלא מפריע!!!!!! אנחנו רוצים פה אנשים חדשים!!!! ברוך הבא!!! בקשר לדיאנה.. גם אני חושבת שהיא יפה.. אבל פלומיטה יותר
ברור שלא מפריע!!!!!! אנחנו רוצים פה אנשים חדשים!!!! ברוך הבא!!! בקשר לדיאנה.. גם אני חושבת שהיא יפה.. אבל פלומיטה יותר
א אליתוש New member 7/1/06 #11 ברור שתישאר!!!!!11 ממש לא אמרתי את זה במטרה שתלך!!! סתם ציינתי עובדה... אבל שלא תחשבו שאני מנסה לסלק מפה גולשים!! הייפך אני עוברת בצ'אטים ומפרסמת אותוווו לכל הגילאים!!! גם סבתות מוזמנות!!
ברור שתישאר!!!!!11 ממש לא אמרתי את זה במטרה שתלך!!! סתם ציינתי עובדה... אבל שלא תחשבו שאני מנסה לסלק מפה גולשים!! הייפך אני עוברת בצ'אטים ומפרסמת אותוווו לכל הגילאים!!! גם סבתות מוזמנות!!