הו, גשם סורר!

Nalliss

New member
הו, גשם סורר!../images/Emo188.gif

מחברת שירי ברטב ריסס הו, גשם סוער! כובעי ובגדי נושך וגורס הכביש הזועם משפריץ ונוהם וגואים חופיו לרגלי הרמתי עיניי לאלה שמיים פערתי פי לינוק מן המים ומלאתי במיץ עננים רענן הו, גשם סורר! חסרת די זמן! מחברתי הנאווה כתמים כתמים- איזו מזכרת! נאליס.

גשם סוער

גשם סוער,הו גשם שוצף מעללי עברי,בחן הוא שוטף מנער תאי הגוף,מאבק מפיק ניחוח טריות באפי-עד מחנק.. הו גשם סוער,בוא בי הבער שטוף זימתי עד יסוד הותר בי ריאות מלוא אוויר.. שוב לנשום.

גשם סוער וסורר

גשם סוער גשם סורר בא בגלים ואותי מעורר בדמיוני… מפליגה על גלי דמדומים שטה על דבשת הגלים. הראות לקויה האדמה רוויה אני עד לשד עצמות ספוגה.

כן,הגשם סער מאוד אז..

גשם סוער,מגבים מעורר אך בפנים,רק אדי נשימותינו מתמזגות השמשות אט אט,מתערפלות. ומן החוץ הן מסוות את סוד סערתנו..

Nalliss

New member
איך קישרת בין השיר התמים שלי ל...

??? אני עדיין נהנית מן הדברים הקטנים יותר של החיים. בוא לא נהרוס לי. נאליס.

Nalliss

New member
אתה גורם לי לחוש חדשה ממש!

(בלי להעליב...) התכוונתי ש... טוב, אפסית כזאת, מוזר, אין לי מילים לומר זאת. פשוט, שההרגשה הזאת, זה לא משהו שהייתי רוצה לשנות- כי היא טובה, אבל גם נוטעת בי מעין אשמה על כך שאין ברצוני להתבגר כשאר... קצת פסיכו´ בגרוש, נאליס.

Nalliss

New member
לבי ברקיע. כתבתיהו מזמן...

זה שיר. אבל אני עצלנית להדפיס... שמת לב שאין לי חתימה? מטריד אותי.רציתי אחת, רק ששיניתי דעתי בכל פעם לגביה! לא חשוב. נאליס.

Nalliss

New member
יש אחת שפעם העליתי פה:

עכשיו זה קצת פחות אך עוד נותרו לי שם דמעות ולמרות, שאיני בוכה, עוד נוטלת מסכה, עם חיוך מלא ניבים ילדה שכו-לם אוהבים. מאד מתאים, אבל ארוך... מה אתה אומר?

חתימה,חייבת להיות קצרצרה.

זו דעתי האישית. "לובשת לי מסיכה מצחיקה להסתיר הדמעות שיצרו אותה"

Nalliss

New member
דמעות לא יצרוני,

כי אהבה. לאן נדדה זו וחמקה לה מפתח צר? רואים זאת באחיותי, כל אחת עויינת מן השנייה. אמא בטוחה שזה מן הגלגול הקודם שלהן! אויש, אמהות... נאליס. (אני חושבת שאדבוק בנאליס.)

Nalliss

New member
הו, נוסטלגיה... שכחתי כמה

אתם אנשים מקסימים. כל אחד והשיגוע שלו. קקטוס שמתנער מן העבר האביקי שלו ופנינת היקרה שרוצה להיסחף... "השמיים לפעמים בוכים, כמוה. מותר אומרת שזה בגלל כל העשן מן המפעלים, הם נכנסים להם לעיניים..."
...גשם גשם משמיים...
נאליס.

למעלה