הו!! אני ראשונה...

יאני1

New member
הו!! אני ראשונה... ../images/Emo6.gif

היה לי כיף ורטוב... היה מגניב לפגוש את כולכם ליזוש, קבלי חיבוק לאאאפנים! נגה, מקווה שהגב יהיה בסדר ושלא עשיתי נזק....
שיהיה לכולנו שבת רגועה, בטוחה ורטובה אהבה, מעיין

ווואייי היה סוף!!!../images/Emo140.gif

עד כדי כך שהגעתי הביתה רק לפני 15 דקות לערך ואני עם הג'ינס הרטוב והבגד ים והריח של הכלור.. ובמקום להחליף בגדים אני יושבת ומעבירה תמונות מהדיגיטלית. קיצ, יצאו אחלה תמונות... צילמתי חלק בסתר.. אז מי שהיה ורוצה לקבל..<תמונות יא סוטים!!!!!!!<, מוזמן לפנות אליי. תרשו לי לציין קודם כל לפני הכל שאני גאה בעצמי!!!... שחיתי 10 בריכות.. דהיינו חצי קילומטר... תודות לשירליייייייייייייי.. ואני מרגישה מעולה!!! חוצמיזה, כמה אנשים פה הפילו אותי למים...:)... על גאגא שלי טיפסתי והטבעתי אותה מלאאאאאא, שיחקתי בכדור... וניצחתי את ארז בשחיה למרחק קצר! :) היה ממש מקסים! תודה לתאו על הזריקות למים... אני רוצה עוד! ווווואאאאאייי היה מקסיייייים. באמת באמת שהיה מקסים. מי שלא בא-וואלה הפסיד!
נ.ב. שמתי תמונה שלי ושל איזבלו'ש.. בזמן שחיכינו לגודו <נו יש סיפור כזה.. מחכים לגודו..>, חיח סתם סתם התמונה צולמה בזמן שחיכינו שכבוד הבריכה תיפתח כבר ב19.30.. אז הצטלמנו בנתיים..:)

solee

New member
היה מקסים ורטוב..... ../images/Emo13.gif

ממש נהנתי. שנים שלא הייתי בבריכה או בים. כבר שכחתי איזה כיף זה . לינה טבעה פעמיים. כלומר לא טבעה אבל חשבנו שהיא טבעה כי פיתאום היא נעלמה. (ילדה מוזרה
). זרקו אותי למים איזה שמונים פעם. אני מרגישה שיכורה מכול הכלור שבלעתי. כולם מצחיקים מוות. וסוף סוף קלטתי קצת שמות. עוד כמה שעות אני על המטוס, אז שיהיה לכם שבוע נפלא.

היה פשוט תענוג

לראות את כולם ולהיות במים הנעימים תודה לעופר על הארגון ולכולם שהגיעו לילה טוב

היה לי עמוק ושברתי ציפורן ../images/Emo10.gif

אבל כרגיל נהנתי מאוד!!!!!!!!!! (במיוחד מהפיתה עם השניצל
) היה אחלה (והמצילללללללללללללללללללללללל אוי המציללללללללללללללללללללללל- עופר באחריותך לברר מידי פעם על מצב רווקותו)

היה ממש כיף

היה שווה להגיע רק בשביל לראות את החברים האהובים שהרבה זמן לא ראיתי רחלי אפרתוש ליזוש ועוד תודה ענקית לעופר על הארגון ולנגה המקסימה שהביאה והחזירה אותי אוהבת מיטל

ניצם

New member
היה חבל על הזמן

תודה לכל אלה שהפגיזו אותי בכדורים
היה כיף לראות את כולכם תודה למטי וניר על ההסעה.

../images/Emo221.gifהיה אתמול מדהיייים!!!../images/Emo221.gif

נהנהתי בטירוף!!! היה כיף לראות את כולם, מאיוש תודה שהגנת עלי שלא יטביעו אותי ולא ישפריצו עלי -חולית עלייך!!! ללי- היה כיף כרגיל, מקווה שאהבת את המתנה שלך... אפי-הידועה בכינויה "יהב" כרגיל הצחקת אותי עד דמעות. אודליה- ממש ממש ממש שמחתי להכיר אותך את מוווותק! תמי- חבל שלא נכנסת לבריכה... לא נורא בפעם הבאה... ולכל השאר שפשוט הנעמתם לי את הזמן!!! אוהבת את כולכם ושיהיה לכם סופ"ש רגוע
קרן

../images/Emo13.gif../images/Emo25.gifאחחחחח איזה תענוג זה מים.

טוב כחולת מים שכמותי .. ההנאה היתה גדולה מאוד מאוד. תודות לכל מי שהגיע הצחיק נישק שיעשע ונהנה אתמול בבריכה. תודה לעופריקו שאמנם הביא אותנו לבריכה של שחיינים ושרירניים
אבל שיחקקקקקק אותה בענק , כי זאת אחלה בריכה וכל הכבוד על הארגון. תודה לצ'וניייייייייייי מוני שלי שהפתיעה אותי והגיע והעלתה לי חיוך של אושר על הפנים... וכמובן לטיקה שלי ומיושי שבאו והשתוללו איתי במים. תודה לתמרי שהגיעה .. למרות שפעם הבאה הבטחה אישית שאם את לא נכנסת מרצונך אני אדאג לזה אישית .. תודה לדובייייי שליייייייייייייי כפרות עליך וייייייייי ויייייייייייייייי , ולדיקלו המדהימה , ולמיטלי הנשמה הטהורה, ולעדידוששששש ולמטי ולניררררר וכמובן ללירזיייייייייי שהיה לי הכי כיף בעולם לראות אותך ולחבק אותך אחרי כל כך הרבה זמן .. תודה ליפעתוש שהפתיעעעעע ולאודליה מממ שקפאה איתי במים הקרים בשתיים בלילה חחחחח בקיצור תודה רבה לכולם על מי שאתם ועל החיוך שאתם מעלים לי על פניי כל פעם מחדש.. אודייייייייי שלי היית חסרה לי מאוד.. אוהבת אותך נשמה שלי .. ללי

עופר 123

New member
../images/Emo221.gif

היה כיף גדול, רטוב ומהנה במיוחד
תודה לכל אחד מ-28 השמנמנים שהגיעו, סליחה לדובי, מאיה וארז שבלעו מים, ואני מקווה שזו תחילתה של עונת בריכות משגעת
עופר

chicka

New member
וואי וואי, עד עכשיו כואב לי ../images/Emo122.gif

אבל נראה לי שהכל לטובה, עוד יום-יומיים הגב שלי ירגיש הרבה יותר טוב ממקודם. תזכרי לעדכן כשאת פותחת את הקליניקה
תודה רבה

יאני1

New member
אין בעיה

דרוש רק קיר גבס מסויים והקליניקה נפתחת רגע, זו את עם הבעיה בחוליות מותניות? אני לא בטוחה שכדאי לך לקבל מסאג'..תתיעצי עם האורתופד שלך. לכל האנשים עם גב חופשי ממיני חוליות סדוקות, קרוסות, פרוצות וחולות- אתם מוזמנים
אהבה, מעיין

יאני1

New member
אוי אני טיפשה.. ../images/Emo67.gif

chicka=נגה.... קבלי ביטול על עיניין החוליות, את מוזמנת לטיפול

למעלה