הו אלוהים!!!!!!!!!!!!!

deep ocean

New member
הו אלוהים!!!!!!!!!!!!!

אני מרגישה שאני הולכת להתפוצץ מאושר!!!!!!!!!! קיבלתי עכשיו ידיעה כל כך משמחת מאבא שלי!!!!! קמתי לפני כרבע שעה אבא שלי כזה אומר בטבעיות-אה, אביבית חזרה לארץ!!!!! היא טילפנה אליך כשישנת. אהההההההההההההההההההההההההה אביבית חזרה לארץ?????? ואוו ואוו ואוו!!!!!!!!! טילפנתי אליה בהתלהבות היסטריתתתתתתתתתתתת היסטריתתתתתתתתתתתתת מרגישה כל נקודה בגוף שלי שפשוט אחוזת התלהבות אני כזה- אביבית היא צורחת מיכלללללללל ענק ענק ענק היא ישר מספרת לי שהיא הייתה חולה כמה ימים טובים והיא הייתה במצב ממש קשה לפני שהיא הגיעה לארץ (זוכרים, סיפרתי לכם שטילפנתי לחברה טובה כי לא הפסקתי לחשוב עליה באותו היום והיא הייתה חולה ולא יכלה לדבר?) בקיצור היא אומרת לי את מדהימה אני לא יכולתי לדבר איתך אבל אין לך מושג כמה זה עשה לי טוב שטילפנת אלי באותו הרגע!!! איזה כיף!!!! היא אמרה לי-יאללה את באה נלך לים יבואו אנשים בקיצור נראה לי שתוך שעה אני אהיה כבר שם :))) (מפגש פורום-בפעם אחרת....) חברים-האושר היה גם אתמול בחיקי אבל ההתלהבות...הו הו היא בשיאה!! love you all וכל כך רוצה לחבק-לגעת-לנשום-להריח-לדבר-להסתכל-להיות עם אביביתי.... וזה יקרה בקרוב מאד!!

deep ocean

New member
יום פשוט נפלא ../images/Emo99.gif

הכל הולך כפי שאני רוצה ב ד י ו ק -ולא סנטימטר אחד הצידה! באתי אל חברתי ויישמתי את 3 הדברים שאתמול אמרתי שאני רוצה לעבוד עליהם: 1. ספונטניות- היא אמרה לי תבואי אלי ואנחנו הולכים לים אחר כך. באה לך לבוא? אמרתי ישר כן. הסתדרתי, שמתי בגד ים בתיק, ויצאתי. 2. קבלה עצמית/אהבה עצמית-אני מאד קיבלתי ואהבתי את עצמי היום (טוב עדיין אני אוהבת..חהחה :) ) הייתי שם אצלה והיה קטע שהלכתי לשירותים. הסתכלתי במראה ופשוט אהבתי מה שאני רואה! הסתכלתי עם עצמי ואמרתי-כן, יש לי כל כך הרבה עוצמה! זה מדהים! ראיתי דמות של בן אדם יפיפה שמשתקף מולי. 3. לא להיות תלויה בדעות אחרים- שכבתי שם על המיטה והתנהגתי כפי שאני בדיוק. לא נתתי לעובדה שיש שם עוד חברים של חברה שלי להפריע לי! התנהגתי כפי שרציתי, ולא היה לי אכפת מה יחשבו עלי. המפגש עם חברה שלי היה עוצמתי באופן שלא חשבתי היה מדהים בשבילי לראות כמה אני השתניתי-כי כאשר אתה לא רואה בן אדם כמעט שנה-ואז אתה מספר לו מה עבר עליך- אתה רואה כמה שאתה השתנת (כי אתה נזכר איך היה בעבר), ומה עבר עליך מאז. אני וחברתי התנהגנו כאילו זאת פעם ראשונה שנפגשנו, והיינו פשוט מאוהבות אחת בשנייה. לא הפסקנו להתחבק ולהתנשק. עשיתי לה מסאג´ בכפות הרגליים והיא התמוגגה. היא אמרה לי-מיכל יש לך את זה-את יודעת לנגוע! היא נפעמה ממני היא אמרה לי שאני מקסימה אותה שאני כל כך מאושרת שאני מדהימה שפשוט כיף להסתכל עלי סיפרתי לה על כל מה שעבר עלי (וגם מי שהיה שם שמע את הכול..חהחה) וכולם היו בהלם מהדברים שעשיתי וממה שאני עדיין עושה. אמרו שהם לא היו מסוגלות לעשות כאלה דברים, כמה אומץ יש לי, כמה כוח וכו´. כשסיפרתי על כל מה שעבר עלי קלטתי כמה אני חזקה וכמה עוצמה יש בתוכי!! כי סיפרתי באופן מרוכז את כל מה שעברתי בשנה הזאת-ופתאום לשמוע את עצמי מדברת על עצמי והכול כל כך מרוכז וחזק-ממש הרגשתי מה יש לי בפנים. היה קטע שכולם כבר הלכו נשארנו אני וחברתי שכבנו במיטה ודיברנו אמרתי לה משהו כמו-אביבית, אני ממש מרגישה איזה שינוי ענק עברתי. אני חושבת על דברים שעשיתי בעבר ואיך אני כיום. פשוט לא יאומן. ואז היא אמרה לי-מיכל, את עדיין אותה בחורה מקסימה, נהדרת, חכמה, מיוחדת כל כך, עוצמתית, ונפלאה-רק שאת יודעת יותר היום! ואוו זה היה משפט שכל כך עשה לי טוב הוא תיאר ממש נכון את מה שעובר עלי! בכל אופן היה לי נ-ה-ד-ר!!!!!! החיים שלי מאושרים אני חייה אותם כפי שאני רוצה אני בחרתי להיות מאושרת אני בחרתי לאהוב ולהיות נאהבת אני בחרתי בחיי (1)אהבה, (2)ספונטניות/קלילות, (3)ואי תלות בדעות אחרים ויש בי עוצמה גדולה (פיני.עכשיו אני כבר מסוגלת להגיד את זה) יש בי עוצמה גדולה כן כן יש בי עוצמה וזה לא מלחיץ אותי להגיד את זה! מרגישה משוחררת קלילה מכל מחויבות מכל שיפוט מכל דבר משוחררת לחיות את חיי כפי שאני ארצה בדיוק......ולא סנטימטר אחד ימינה!

deep ocean

New member
שרשור מדהים בפורום חלומות צלולים

שהתחיל מהודעה שלי על חלום צלול, התפתח לדיון על הסרטן, והמשיך לדיון לגבי-האם דברים קורים לשם מטרה או שלא. השרשור התפתח לשרשור שני-נראה לי שדי הסערתי את כל חברי הפורום, ומתפתחים שם דיונים ממש נהדרים! אתם מוזמנים! אוהבת מיכל

deep ocean

New member
וממש בלי קשר!

היום ב- 24:00 יש את הסידרה: הכי גאים שיש אז למי שבא לראות הומוסקסואלים במיטבם (הו בריאן, הו בריאן!) שיצפה! או לחילופין למי שבא לראות קצת עכוזים שרירים........אז שיצפה! :)))))

deep ocean

New member
ויש היום גם גלדיאטור!! ../images/Emo32.gif

בערוץ 4!!!!!!!!! זה סרט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שחייבים לראות אותו בקולנוע אבל מי שלא ראה אותו בקולנוע-חייב לצפות בו בטלוויזיה לפחות! זה היום בערוץ 4 ב- 23:45 שזה אומר עוד רבע שעה!!!!! תהנו! נ.ב.-הכי גאים שיש זה ב- 24:00 בערוץ 3 אבל גלדיאטור יותר שווה!! זאת הפקה מדהימה!

chips

New member
ועוד דבר בלי קשר

היום ראיתי את הסרט נערה בהפרעה איזה סרט חזק!

deep ocean

New member
אני לא בטוחה

אולי סתם הם חזרו עייפים ולא היה להם כח לכתוב אם אני הייתי שם-הייתי כותבת הודעה ישר אבל לא כולם כמוני וכמוך...

deep ocean

New member
תגידו לי ../images/Emo6.gif חברים יקרים

ההודעות שלי מפחידות מישהו-כי אף אחד לא מגיב עליהן :)))) כישפתי אותכם או משהו כזה?

deep ocean

New member
חהחהחה

מה גם אותך כישפתי? אתה החזק, בעל העוצמה, זה שלא ניתן לשבור אותו (הגברי, הנהדר, המתוק, הנפלא, החכם וכו´ וכו´)....... גם אותך הצלחתי לכשף? את כולם כבר העלמתי (כמו שאתה רואה, רק אני ואתה פה) את ברקט העברתי למציאות אחרת את עידודו השארתי בחלום צלול (הוא חושב שהוא ער כרגע, אבל הוא לא!) ואתה...אתה השריד האחרון שחשבתי שנשאר שעדיין לא הצלחתי לכשף!! גם אתה מכושף?! נו בן יאללה יאללה די עם הדאווינים תגיב כבר :))) אוהבת מיכל

deep ocean

New member
בן תסתכל לי בעיניים

בעצם תעצום את העיניים תרפה את השרירים תדמיין לעצמך מנגינה שעוטפת אותך תיקח נשימות עמוקות אני סופרת עד עשר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 עכשיו אתה כבר לא בן אתה מישהו אחר אתה הולך להיות מכושף תיכף........ אתה בן אחר לא קוראים לך בן קוראים לך עכשיו יריב...... :) טוב טוב חוזרת לתפקיד של מיכל המתוקה חהחחהחה (תדמיין צחוק מרושע) טוב התחלתי כבר להפחיד את עצמי עם ההסחפות הזאת זהו STOP חזרתי לעצמי!

deep ocean

New member
בן אם תמשיך לענות לי בשלוש מילים

כל הזמן אני אכשף אותך מחר!!!! אני אבוא לחדר שלך.......ו............אחייך חיוך זדוני........ אני אתגנב מאחוריך............אלך מאד בשקט ואתה לא תשמע אותי..........אני ארים את ידי..............ואתקדם אליך מאד לאט..........ואז......................................כאשר ממש לא תשים לי, אני.................................. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אדפוק לך את החיבוק של החיים!!!!! חהחהחחהחה

deep ocean

New member
אני אצליח במידה ו.......

1. פתח החדר שלך ימוקם בזווית שונה 2. אתה לא תישב על המחשב נראה לך שזה יקרה? או שאני פשוט אחכה להזדמנות יותר טובה להתגנב מאחוריך..... טוב יא עוצמתי הבנתי אותך אין סיכוי אתה אומר שמישהו יפתיע אותך we shall see :))

למעלה