הושפלתי...

ליידי123

New member
הושפלתי...../images/Emo5.gif

אוקי,חבל שההודעה הראשונה האישית שלי תהיה ככ פסימית...אני כבר 11 חודש לבד,אחרי פרידה כואבת וקשה מבן אדם יקר... אני טיפוס שלוקח לו הרבה זמן להימשך ולהתאהב במישהו...סלקטיבית נורא.... כמה חודשים התהלכתי לי במעין הרגשה שלעולם לא אמצא עוד אהבה..עד יומי הראשון באוני',שם פגשתי אותו ושוב חומם לי הלב באופן חשוד... ככה העברתי לי כמה חודשים בנסיונות להתקרב אילו,דבר שהצליח בצורה בלתי רגליה...התחלנו לדבר,לצחוק וכו...הכל נראה לטובתי ובאמת..החושים שלי חדים ככ שבחיים לא חשבתי שאני אפשל בלהבין מה קורה מסביבי...היה לי ברור שהוא רוצה!!!!!!!! לפני חודש,בחורה ביישנית שכמותי החליטה לאזור אומץ ולגשת אל הבחור(שהיה מאוד ביישן),דבר שנגרר עד היום... באתי...בדקתי..ווידאתי... הוא סרב!!!!!!!!! עכשיו רק לפרוטוקול...אני נראית טוב(באמת!),אני יפה,חמודה,אני...מתוסכלת ממש ברגעים אלו ממש?..WTF???למה לא?איך לא??הכל נראה ככ מבטיח!!! היה לי ממש ברור שהוא רוצה!הוא מסוג הטיפוסים הביישנים והחמודים..בטח לא אחד שמשחק משחקים וכאלה..חברה שלי גילתה לי היום,דבר שבתמימותי לא ידעתי,ש99% מהבנים אצלינו בחוג הומואים....אז חשבתי... אבל עדין........תודו שזה נורא משפיל(הצעתי לו לצאת איתי והוא סירב בעדינות)... חג פורים שמח

Miss Shmelo

New member
תקשיבי לסיפור קטן...

בחתונה של אחותי הייתי רווקה ונראיתי ממש טוב עם השמלה שלי, הזמנתי את אחד האורחים לרקוד איתי סלואו והוא סרב!!! יומיים אחרי החתונה הוא טלפן אלי והתנצל בתרוץ של: "כבוד גדול מדי לרקוד איתך..." בלה בלה בלה. ליידי, לפעמים הגברים חושבים שאנחנו יותר מדי טובות בשבילהם אז מתוך לחץ הם מסרבים. וגם אם זה לא כך במקרה הזה, הכי חשוב שאת שלמה עם עצמך ועם איך שאתנראית (למרות שלפי דעתי זה לא הכי חשוב). ושילכו לחפש הגברים האלה. בסוף מגיע האחד ברגע שאת הכי לא מצפה לו.
קבלי חיבוק ענקי ממני
גברת שמלווווווו.....

ליידי123

New member
שמלו

את באמת חושבת שיש סיכוי שהוא סירב לי רק בגלל שהוא חטף רגליים קרות?. יש בכלל דבר כזה?(למרות שאצלך זה נשמע שזה מה שקרה)... כי באמת האינטואיצייה שלי אמרה לי שהוא רוצה..אני לא מבינה מה קרה כאן...גם קצת קשה לי להבין כי לא תגידי שמדובר בבחורה שדחתה בחור-מה שבדרך כלל קורה אם היא לא רואה בו פוטנציאל למשהו רציני... מדובר בבחור שדחה בחורה...מה שבהרבה יותר קשה לעשות כי בנים בדר"כ יותר "זורמים"..אפילו אם מגישה אגואיסטית הם רק חושבים בסוף להכניס אותך למיטה...מעליב לחשוב שאם בחור דוחה אותך זה בגלל שהוא כנראה ממש לא רוצה אותך...הייתכן?...האגו שלי לא מוכן לקבל את זה...אולי בעיקר בגלל שהיו לי תחושות מאוד חזקות לגבי העובדה שהוא מעוניין... האמת שאני לא לוקחת את ה ממש קשה, יחד עם זאת אני אשמח לדעת שהוא הומו...
תודה בכל אופן...

למה מושפלת, לדעתי יצאת גדולה

אני רואה בסיפור הזה אומץ והצלחה אדירה שלך נכון - הוא סירב אבל את היית גדולה מהחיים שהלכת לבדוק זה הרבה יותר טוב ממצבים שאת לא בטוחה וככה זה נגמר ואת אף פעם לא יודעת אם יכל לצאת מזה משהו או לא והנה את, קמת ועשית מעשה, בדקת והוא לא מעוניין אבל את עומדת יציבה ויודעת שזה לא זה ומכאן ממשיכה הלאה באדי

ליידי123

New member
באדי

את צודקת לגבי העובדה שהייתי מתחרטת אם לא הייתי עושה את זה... אני מתחרטת רק לגבי דבר אחד..היתה שם איזו ברונטית חצופה ששמעה את כל השיחה... דבר שקרוב לוודאי יפורסם בשלטי חוצות עד היום ב24... עדיין לא נעים לדעת שאני היא "זאת ,הבלונדה ש...נפנף"... חחחח אאאאאאהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!

ליידי123

New member
אני לפחות שיקרתי../images/Emo46.gif

שיש לי חבר או משהו.... אה רגע...זה לא כזה מוסרי ,אה?..
סליחה... באדי,איך פגשת את ליאור?..

Miss פטל

New member
למה לשקר?../images/Emo12.gif

תמיד צחקתי מהבחורים האלה שהתחילו איתי וכשהייתי אומרת שיש לי חבר/בעל, הם היו עונים לי, גם לי יש חברה/אישה.. איזה דפוק ולא קשור לענות ככה..אז למה התחלת איתי?? הרי ברור שזה סתם תירוץ, דרך הגב לא מוצלח במיוחד.. למה את מתיישת בזה שהוא סירב לך? ההפסד שלו, את הרי יודעת כמה את שווה. ואת לא צריכה להיתבייש זה שהוא מצא חן בעיניך ושהתחלת איתו. ואת התשובה למה הוא סירב רק הוא יכול לתת לך..אי אפשר לדעת מה מתרחש לו בראש...

אני יספר לך

חברה הזמינה אותי למסיבה ביום העצמאות עם חבר'ה שלה מהאוניברסיטה פגשתי אותו שם היינו ידידים שלושה חודשים בלי שום כוונה ופתאום מחברות זה התפתח האמת שבהתחלה לא חשבנו על זה בכלל !!!! והנה זה הביא לזוגיות וחים משותפים - פחות או יותר טובים באדי

את צריכה להתבייש ....

ואת לא צריכה להיות מושפלת , ולא קרה כלום שהוא בגדר משהו נורא ... ניסית...הוא סרב... וזה הכל . אל תייסרי את עצמך במחשבות מיותרות ואל תרגישי שהיית מגוחכת או מטופשת - נהפוך הוא : במשך מספר חודשים ה"יחסים בינכם" התחממו , והתקרבתם אחד אל השני , אבל את טעית - ולא פשעת , אז מה ????? מה קרה???? אני יכולה להבין שהרגשת לא נוח , אבל תעברי הלאה ואל תחשבי על זה יותר מדי , וכמובן אל תייסרי את עצמך , את לא אשמה בכלום . ועוד משהו לגבי הצורה החיצונית: לא שייך איך את נראית . אם היתה לך הערכה עצמית של אחת שנראית רע , זה היה משקיט או מרגיע אותך ? לא , להיפך , תשמחי שאת נראית טוב , כי מבחינתו הרי אין קשר בין הצורה החיצונית שלך לתשובה שלו . והדבר האחרון הוא , שאולי ינחם אותך : עוד לפני שהגעתי לסוף המכתב שלך חשבתי בליבי מייד שהוא הומו , אז אולי הוא באמת כזה . בהצלחה , ואני בטוחה שתמצאי מישהו שמתאים לך יותר ויעריך אותך !

התכוונתי כמובן : את לא צריכה......

להתבייש. סליחה....סליחה. עכשיו תעלבי גם ממני . הכותרל היתה כמובןאת לאצריכה להתבייש

למעלה