הושיעו אותי

Tinkerblack

New member
הושיעו אותי

לפני שהעונה החמישית התחילה תמיד חיכיתי לפרק 37 (הפרק הג'בראמיסטי בטירוף) אבל תמיד טיול כל שהו נפל ומי שהבאתי לו להקליט לי לא כל כך הקליט דווקא תמיד את הפרק הזה... האם יש כאן מישהו עם וידאו שיכול לשכפל קלטות או פרק מיותר של 37 כי אף פעם לא ראיתי אותו ואני חייבת איך שהו להשיג את הפרק הזה כאילו ג'אבה וראם ביחד תודה רבה מראש

קטרפי

New member
יש לי קלטת אין לי וידיו ../images/Emo110.gif

אם היה לי אז מזמן הייתי משכפל לעצמי כמה פרקים שלקחתי מגיטע, אבל אין לי
אם יהיה מישהו שיש לו וידיו עם 2 קלטות ואין לו את הפרק, אז אפשר לקמבן איזה משהו

Ebony10

New member
נצל"ש

חזרתי מהתחרות לפני כמה שעות
<ג'ודו> ו..ו.. ממממ.
זכיתי מקום שלישי
<נווו אל תגידו שאני גרועה, ושזכיתי מקום אחרון, כי היו עוד בנות בקבוצת גיל+משקל שלי והן בכלל לא זכו במדליה
> ו..ו.. היה כיףף!! ו.. ו..ממ זהו אני חושבת.
אני מאושרתת

slallum

New member
גוווו צ'אקיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

גאה בך ילדה
נו, אז את מוכנה לקרב שלך נגדי

YaEloNeT

New member
*כפיים*|לירון|../images/Emo23.gif

כל הכבוד
את מביאה כבוד למשפוחה

SwEEt T

New member
../images/Emo41.gifמפגש גיבוש2004../images/Emo41.gif-בחירת תאריך!

זה השרשור האחרון שיפתח על המפגש *אני דיברתי עם מספר אנשים שביקשו ממני לשנות את התאריך ומכיוון שאף אחד מהם לא הציע לי תאריך חלופי אני מציעה שני תאריכים, כל אחד מוזמן להצביע ליום היותר נוח לו מבין השניים, התאריך שיצביעו לו הכי הרבה ייבחר התאריכים הם: הראשון-
ה15.11- יום שני (היום שעד כה נבחר למפגש) השני-
ה16.11- יום שלישי (יש אפשרות לאחר את המפגש ביום) זה ברור לנו וגם לכם שאי אפשר לרצות את כולם מבחינת תאריכים אבל אנחנו מצפים לראות כמה שיותר מכם במפגש. לא יפתחו עוד שרשורים על המפגש אז כל מי שרוצה להגיב שיגיב כאן,ואני מבקשת מכם לא לנצל"ש את השרשור מכיוון שאני לא רוצה לפתוח עוד הודעה ולהציף את הפורום בהודעות על המפגש יומטוב

מורן 1986

New member
../images/Emo127.gif16../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכמה../images/Emo35.gif אין אין../images/Emo8.gif

תאריך
כל כך ליצ'י

TziMHoNoa

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שני התאריכים הכי גרועים מבחינתי..

SwEEt T

New member
כאילו.... להגיב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

slallum

New member
היית צריכה לשים את זה כדיון חדש..

זה היה נצלוש של נצלוש של נצלוש או משהו :S

למעלה