הושג הסדר - הפרקטיקום יימשך

הושג הסדר - הפרקטיקום יימשך

אתר סולחה פרסם כי נודע שיש סוכוי רב לכך, שהפרקטיקום ימשיך במתכונת הקיימת אבל -עם נהלי עבודה חדשים. ראשית, בשלב ראשון,תהיה הארכה של 3 חודשים נוספים למצב הקיים ובמהלכם, מרכזי גישור המקיימים פרקטיקום יהיו רשאים לקבל תיקים מבתי המשפט על פי הנוהל הקיים. ברם, תוך שישה חודשים ייקבעו נהלים חדשים. זה גם תואם את הבג"צ אשר הוגש בנושא הגישור לבית המשפט העליון. שם קבעו כי תוך שישה חודשים יש להציע נהלים חדשים לנושאי הגישור הרלבנטיים. ראו את הידיעה המצורפת. מה לדעתכם צריכים להיות הנוהלים החדשים? מה לדעתכם צריך להתשנות ומה צריך להשאר כפי שהוא?

שילה1

New member
נושא המכרז תמוה .לא ברור לי ,למשל,

כיצד מרכזי גישור קהילתיים זכו במכרז,מאחר ואינם עורכים פרקטיקום. בנוסף לא ברור לי מי עורך את המכרז,מי בודק אותו,ומי רשאי לגשת למכרז. בקיצור:אי בהירות גדולה,שמן הראוי שהיתה מתוקנת ולא נדחית לאפריל 2011.

באמת מוזר כי לא פורסם כל מכרז

בדר"כ שיש מכרז בתחום הזה - כולם יודעים עליו, המגשרים בכל אופן. ראיתי שגם שאלת זאת בסולחה וגם שם לא ידעו ולכן אכן מוזר. ייתכן והכוונה שהוחלט שמי שמקבל את תיקי התביעות הקטנות יהיו מרכזים קהילתיים, ואולי אלו הם מתנדברים וזה לא פרקטיקום בכלל. באמת מוזר. אני מניחה שעם הזמן הדברים יתבהרו.

שילה1

New member
העליתי את הנושא כבר מזמן,ולאיש לא

היתה תשובה.גם אם אלו מתנדבים-דובר על פרקטיקום בלבד.מה שמגביר את המוזרות!

ערב טוב.קורס גישור פרקטיקום מתקיים בחודש...

ינואר 2011 בבית משפט השלום בחדרה.למיטב ידיעתי,תיקי הגישור מגיעים מבית משפט השלום.

למעלה