הורשייו

CheNit89

New member
הורשייו

בעונה ה-4 של CSI מיאמי שמשודרת כרגע באקסטרה הוט הורשייו פשוט מעצבן!!! יש לו כל הזמן משפטים מתוחכמים ולא מובנים, והמשקפי שמש שלו מעצבנים כל כך... בא לי פשוט לזרוק אותם לרצפה ודרוס אותם עם ההאמר שלו). עוד משהו, זה נראה כאילו הוא בקושי חוקר, הוא יותר עסוק בלתת רמזים לצוות שלו. די להורשייו קיין! (ד.א, מתי מתחילים לשדר את ניו-יורק באקסטרה הוט?).

Th3onE

New member
צודק\ת? חח

באמת שמתי לב.. כל הזמן בעונה האחרונה הוא תמיד שם תמשקפיים שלו ואז הפתיחה.. למה הם לא מגוונים1?!? וגם העמידה שלו חח יש לו בעיה בצוואר.. והמסתוריות.. אבל עדיין.. אחלה דמות..

Agenst the wind

New member
מה שהולכים לעשותלך פה...

*מתאר לעצמי מה יקרה כשהגולשים היותר וותיקים בפורום יראו את ההודעה הזאת-רוב החבר'ה יקיאו כשיראו את תוכן ההודעה.

cherryblossom

New member
בעונה האחרונה?!

אני כבר באמצע העונה הראשונה לא יכולתי לסבול אותו.

ZolgaR

New member
ועם כל זה יש עוד אנשים שאומרים

שMIAMI זה הכי טוב מהCSIיים... בעעע הMIAMI לא יותר מאשר טלנובלה עם ממש טיפה נגיעה בפשע.

ZolgaR

New member
ויש לי גם שאלת ../images/Emo58.gif לגבי MIAMI

ראיתי את זה איזה תקופה בערוץ 1 ומישהו אמר לי שספיד מת, זה נכון? אם כן אז איך, למה, מתי וכו...

CheNit89

New member
אני חושב ש...

אם אני לא טועה הוא מת מירי בזמן שוד בחנות תכשיטים או משהו כזה. כשאריק שכח לטפל באקדח שלו ולא הצליח לירות בגנבים. (מקווה שלא התבלבלתי עם פרק אחר).

deathcaster

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

ראשית זה ספידל ולא ספיד. וכן הוא "הלך לקבל משכורת...." וטוב שכך הוא היה דמות משעממת מאוד.

deathcaster

New member
תגובה

האמת שהיא כן שרשה אליך כדי לחזק את דבריך... אבל ככל הנראה תחושת "הרצון להיות צודק " אצלך חזקה מדי מלראות זאת.
.... צוחקים כן ? ספיד זה שם חיבה שהורשיו וכו' היו קוראים לו. ספידל היה השם של הדמות... אתה מוזמן לבקר באתר הרשמי ולראות

k a k u l a

New member
אין על גיל גריסום

מיאמי מעצבן רק בגלל הקול הזוועתי של קיילי דוקיין- בלתי נסבל!

עאלק מעצבן

הוריישיו הוא השחקן הכי הכי טוב מבין כל המפקדים של csi ולהגיד לכם ת'אמת? יותר התחברתי לניו יורק ומיאמי מאשר ללאס וגאס. לא יודע למה, משו בגריסום ובכל הצוות שלו קצת מרגיז. וספידל מת בתוך חנות תכשיטים כשהוא והוריישיו באו לחקור את בעל החנות, אז ספיד שם לב לתנועה חריגה באיזה דלת בצד החנות, ושאייץ' שאל אותו מה קרה ספיד מסמן לו לכיוון הדלת, ואז ניפתח ירי לכיוון ספיד, וספיד בא להשיב ירי אבל היה לו מעצור באקדח, ובגלל זה לא היה לו איך להתגונן והוא קיבל כדור במפתח הלב.

למעלה