הורסת כדים בגינה

לביה

New member
הורסת כדים בגינה

יש למו כלבה חמודה לברדור מעורב שלקחנו מsos.לקחנו אותה שהיתה בת חודשיים והיום היא בת שבעה חודשים. יש לנו מאלפת ואנו מקבלים ממנה הרבה עצות בונות.הבעיה העיקרית שלנו היא היא הורסת עציצים בגינה. המאלפת הציעה לשים תרסיס של שרותים - לא עוזר,ג'יל ירוק שקניתי מחנות כלבים- לא עוזר, מחסום מגודר מסביב- לא עוזר,היא מוציאה אותו. את הגינה היא כמעט לא הורסת רק את הכדים עם הפרחים שהם מבחינתי הדבר שאני הכי אוהבת. מה עוד אפשר לעשות???

תרסיס של שרותים לא רעיל?

התרסיס או הג'ל נועדו להעניק לפרחים טעם מר? ytzuk, אמא של גורדון, סיפרה לנו לא פעם על הנטייה שלו להרוס את הפרחים של ארוסה. אני מניחה, שהיא לא תתנגד למסר ממך.

drora121

New member
תרסיס שירותים?!

התרסיס כשלעצמו לא עושה דבר. לרוב יש לו ריח מצויין ונעים והוא לא מונע מאף כלב את הרצון להגיע למקום המרוסס. יתרה מכך, השימוש בתרסיס כלשהו יכול להיות לעזר רק במקומות סגורים, בגינה הוא מתנדף תוך שנייה ואין לו כל ערך. המאלפת שלכם לא לימדה אתכם איך לתקן את הכלבה בזמן אמת?... איזו התנהגות חלופית צריך ללמד את הכלבה לעשות כדי שהיא תקבל במקביל חיזוק חיובי על בחירה שלה בהתנהגות הנאותה?... דרורה צחור כי כלבים זו האהבה שלך, אילוף כלבים זה המקצוע שלי. בכל שאלה, בעיה או התלבטות אשמח להיות לך לעזר.

למעלה