הורסים את השלום!

הורסים את השלום!

חוק נגד חלוקת ירושלים! ללא ויתורים בירושלים לא יהיה פה שלום אמיתי. וכמובן שאסור לנו בשום פנים ואופן לוותר על הרובע היהודי והכותל בעיר העתיקה. וכן אסור לנו לוותר על השכונות היהודיות במזרח ירושלים. אך בחלוקת ירושלים מדובר רק על מסירת השכונות הערביות. וכן מודגש בפירוש שהרובע היהודי והכותל ישארו בידינו לעד. בכל אופן,את המעט שרציתי לעסוק מתי שיוצא,ובאופן ארעי, בנושא ירושלים הקשור להר הבית,אעשה זאת אך ורק לאחר שיהיה פה שלום. לא לפני.

gershon17

New member
את הורסת את השלום!

את טומנת את ראשך בחול בכל האמור בעיר העתיקה ובהר הבית, ואחר כך מתלוננת!

gershon17

New member
טעית אז ואת טועה היום

הנה, ראי את החוק שעבר בקריאה טרומית. מה משמעותו אם לא שאת טועה טעות מרה?

1אברהם

New member
לא מדובר על השכונות הערביות

השמאל מנסה לתחמן את הציבור שכאילו כל מה שהערבים רוצים בירושלים זה את שועפאט ובית חנינא ולא כך הדבר. הערבים רוצים את פינוי השכונות היהודיות ואת הר הבית כולל הכותל. הם רוצים לקעקע את הקשר ההיסטורי של העם היהודי לארצו. באמת תמים לחשוב ששאיפת הערבים זה לקבל אחריות מוניציפלית על בעיות הביוב של אבו דיס בית חנינא ושועפאט , מה איכפת להם משכונות אלו , שכונות אלו כבר בידיהם הלכה למעשה שהרי יש בהם רוב ערבי שעוד נהנה מזכויות תושב ישראליות. הם רוצים לראות עקירת יהודים מירושלים ניתוק היהודיםן ממקומות קדושים ושליטה על פרוסדור ירושלים כמו לפני מילחמת השיחרור . זה מה שהם רוצים לצמק את מדינת ישראל כמה שיותר לעשות אותה חלשה לשלוט על הגבעות הצופות לנתב"ג ולהציף אותנו במיליוני ערבים שונאי ישראל והציונות.

כשאני מדברת על חלוקת ירושלים

אני מדברת על החזרת השכונות הערביות בלבד. לא היהודיות. ורק שתדע,בכל הסכם שהוא ובכל הצעה שהיא.למשל הבנות ז'נבה. הרובע היהודי בעיר העתיקה והכותל בידינו לעד. אך לב הסכסוך הישראלי פלסטינאי הוא לא על מקומות אלו. כי אם על עתידו של הר הבית. זה לב הסכסוך. וכל עוד לא יפתר דבר זה,לא יהיה פה שלום לעולם. לדעתי יש לעשות שם משהו משותף,אך לא אני זאת שתעסוק בנושא וכבר כתבתי על כך בהרחבה. אין לי זמן לזה,יש דברים שאוהבת לעסוק בהם והרבה יותר וכן כי זאת זכותי שלא לעסוק בנושא.

בכל אופן

אני גם בעד שיתר השכונות היהודיות במזרח ירושלים ישארו בידינו. כגון רמות,הר חומה,גילה וכו'. רק הדגשתי את הרובע היהודי והכותל בתשובתי,כי אלו הדברים החשובים ביותר לעמינו. והם ישארו בידינו לעד לפי כל הסכם שהוא. ואגב,אמנם אני לא חוגגת את יום ירושלים,כי אני נגד המשך הכיבוש.(והכוונה של השכונות הערביות) ובעד השלום. אך בהחלט שיום שחרור הרובע היהודי והכותל(ה-7 ביוני) וכן יתר השכונות היהודיות שבמזרח ירושלים מצויין אצלי ביום חגיגי מיוחד. ואני מאוד מתרגשת משחרורם. יום ה-7 ביוני.היום שבו הם שוחררו.זהו יום חג בשבילי.

1אברהם

New member
אבל כשהערבים מדברים על חלוקת ירושלים

הם מיתכוונים ל "לפירוק כל ההתנחלויות שהוקמו בגדה המערבית הכבושה, לרבות בירושלים המזרחית " ( מתוך מצע חד"ש ). כלומר הם לא מדברים על הכפרים הערביים בירושלים המיזרחית אלה על השכונות היהודיות שניבנו שם ( כמו הגיבעה הצרפתית ), וכמובן מעלה אדומים עיר של 32 אלף איש. נכון כל עוד נימסור את הר הבית לא יהיה שלום אבל גם אם נמסור את הר הבית מבלי לפנות את הגיבעה הצרפית גילה מעלה אדומים ביתר עילית גם אז לא יהיה שלום, יותר מזה גם אם נעקור את כל 400000 המתישבים שגרים מעבר לקווי 4 ביוני 67 עדין לא יהיה שלום כי הם תובעים את זכות השיבה. היגיע הזמן להקשיב לערבים ולא להגיד משפט מטעה שבגלל שאנו מתעקשים להחזיק בשועפאט לא יהיה שלום.

זה בכלל לא משנה מה הערבים רוצים! - הם גם ככה

לא יקבלו! זה משנה מה טוב לנו ומה לא טוב לנו!, לא טוב לנו לשלוט במעל 200 אלף פלשתינים!, זו לא ירושלים, הם לא ירושלמים, זו סכנה לירושלים!, ועוד לא ירחק היום שבו יבחר ראש ערייה פלשתיני לעיר, זה מה שאתה רוצה? מדובר רק על השכונות הפלשתנאיות, שאנחנו, ישראל, ניטפטר מהרעה חולה הזו שהרשות תדאג (או שלא) להם, זה הכל!

אין שום סיכוי לשלום! - צריך להיפטר מהשכונות

הערביות של מזרח י-ם רק כי הן פלשתינאיות, מאוכלסות בפלשתינים ומסכנות את הרוב היהודי בירושלים. לא בשביל "שלום".

למעלה