הורסיו - ברוך הבא!

yossi018

New member
הורסיו - ברוך הבא!

היום הגיע לבית-שמש ידיד יקר של המעו"ז, הוא עונה לשם הורסיו והוא דובר ספרדית, עברית ואנגלית (גם קצת פורטוגזית) כן, נכון! זה הורסיו שהתארח אצלנו בחופש הגדול עם המשלחת מדרום אמריקה! בקיצור הוא בא כדי לראות איך התקדם המעו"ז (ולשמחתנו הוא התקדם) לראות מה שלום המארח המדהים משה, ומשפחתו וכמובן לעזור קצת לקראת ההכנות האחרונות לקורס שיפתח מחר בע"ה. אז להורסיו בהצלחה ביומיים הבאים בבית-ששמ ונקווה שתהנה מהאירוח פה ומהאנשים פה!

faith2

New member
איואיואיויאויאואיו!!!!!!!!!!!!!!!!!

לרותם נפל האסימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איואיווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אויאויאואיואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! היה לכן אחד ממש יפה, מה השם שלו??? תזכיר לי?

faith2

New member
טוב זה לא מי שחשבתי../images/Emo7.gif

ובטעות יצא לי בהודעה הקודמת לכן...אז תקנו את זה! אמממ היה לכם גם מקסי אחד לא?

faith2

New member
חחחחחחחחחחחחח.............

כן.... ואני מזה מאושרת רצה לספר למעיינו'ש שמקסי הגיע לארץ, הייתי בטוחה שזה מקסי...חחח.......................

yossi018

New member
מקסי... לא נראה לי

זה משלחת של בית"רים מדרום אמריקה שהגיע לאירוח במעו"ז בחופש הגדול, הורסיו הגיע ליומיים הקרובים לביקור קצר ולפרידה סופית מאיתנו, עד שיעלה ארצה כמובן (עוד שנתיים, כפיים למשה
) בקיצור לא היה מקסי אבל השמות היו כך: אורוגוואי: ג'ודית, חימנה, נטי וגברי. ארגנטינה: אורי, שנינה והורסיו. ברזיל: אלסנדרה, דיאנה, קרן, מרסיו, קלריסה וליליאן. אתם יכולים לצפות ב-50 תמונות מאירוח הדרום אמריקאים באתרנו הצנוע, תכנסו לאתר בספרדית שלנו ותראו בסוף העמוד את התמונות. www.betar_bsh.cjb.co.il http://www.geocities.com/beitar_bsh/spanish

MS6

New member
הורסיו אחי נסיעה טובה!

המשלחת מדרום אמריקה עשתה לי כבית"רי רק טוב, לראות איך האנשים האלה עובדים בארצות שלהם מול אירגונים פרו-פלשתינים ופרו-נאצים פשוט כל הכבוד להם. עוד שנתיים הורסיו חוזר לגור פה, הוא התאהב במדינה ונראה לי עוד נראה אותו במעו"ז בית שמש..

למעלה