הורמונים

sinderlenda

New member
הורמונים

שלום לכולם: רציתי לשאול האם זה נורמלי שכבר בהזרעה השניה הרופא שלי החליט לתת לי הורמונים כדי לזרז את הביוץ? ועוד שאלה: האם מישהי נכנסה להריון מהזרעה אחת בחודש? (כלומר לעשות טיפול אחד לא שתי הזרעות יום אחרי יום או יום כן יום לא, כי הבנתי שככה עושות רוב הנשים) אז האם יש כאן מישהי שנכנסה להריון עם טיפול אחד?

sassenach

New member
you dont have to

Hi, You dont have to do more than one hazra per month. It;'s all how your body will react. Either your body will react to the contact fast, or slow. So in other words, its up to you, but you don't have to do more than once a month. Good luck

sassenach

New member
about the hormones

Did you ask your doctor why he only decided on the second try to give you hormones? Was there a medical reason for this? If there wasn't, its strange he/she did not start you off on hormones from the first time. cheers

שתי ההצלחות שלנו קרו בחודשים

של הזרעה אחת בגלל אילוצים - בהזרעה של יונתן בגלל שפיספסנו וגם ככה היא התבצעה יום אחד מאוחר מדי (מזל שהיה שם זקיק "מפגר" שממנו יצא הילד הכי מופלא בעולם), בהזרעה של תמרי כי הביוץ היה ביום שישי. אלה היחידות שהצליחו, מתוך חודשים על חודשים של הזרעות כפולות.

פרח7

New member
ראשית, אם את לא רוצה

את לא חייבת להסכים. הכוריגון ניתן כדי לשלוט בתזמון הביוץ וכך לדייק יותר במועד ההזרעה. חושבת שאולי מעקב זקיקים, מדידת חום ושימוש בערכת ביוץ, יכולים להספיק כדי לדייק במועד ההזרעה, אבל לא בטוחה. אין לי תשובות ובכל זאת מאחלת בהצלחה

פלפלת32

New member
השאלה

היא איזה הורמונים האם כוריגון ודומיו (אוביטרל למשל) שהם מסייעים לקביעת מועד הביוץ או להורמונים אחרים: מכדורים ועד זריקות נורמלי או לא נורמלי שייך לגוף שלך, לדעתו המקצועית של הרופא שלך והכי חשוב למה את מסכימה או לא שתי בנותיי נוצרו בחודש בו היתה הזרעה אחת בלבד , למרות שכל שאר החודשים התעקשתי על שתיים, עושים בדר"כ יום אחרי יום בהצלחה

הור הורמו הורמונים!

ואני גם חשבתי שזה נושא שגדול עלי, ואיתי לא חיכו להזרעה השנייה. הרופא פשוט אמר:"את רוצה ילד? אז את צריכה טיפול הורמונלי" אחרי דמעות, פחד, ומחשבות רבות החלטתי ללכת על זה. וזה עבד...מהר מאד אגב...

sinderlenda

New member
עכשיו היינו

אצל הרופא ועשינו את ההזרעה, שאלתי אותו לגבי ההורמון והוא אמר לי שזה בשביל לסדר את הביוץ. הוא גם אמר שלא צריך לעשות שוב הזרעה. אז אני מודה לכם שהרגעתם אותי ועכשיו אני יושעת שיש גם סיכוי להיכנס בפעם אחת.. אז אני מאחלת לנו הרבה הצלחה ושבעוד שבועיים יהיו בשורות טובות

בהצלחה סינדרלה!

את הילדות שלי ילדתי מבנק זרע בניו יורק שם אין שום התערבות הורמונלית בששת החודשים הראשונים (במקרים שאין צורך רפואי ממשי מעבר ללחץ הזמן). הכל נעשה במינימום התערבות רפואית. אמנם זה יוצא יקר אבל מעט יותר טבעי (אם בכלל אפשר לכנות את התהליך המשונה של תקיעת הצינורית וכל מה שזורם בה טבעי...).
מחזיקה לכן אצבעות.

Loretail

New member
Dear Sinderelnda

I got pregnant at the age of 39. I never took hormones. The first two times I tried to do it in 2 hazraot). The third time I decided to only do it once and that is when i got pregnant. You do not need to take hormones if you have a regular period. More serious hormones (poriyut n such) are only taken after a few “hazraaot" had been taken place. I also tried a while back at Ichilov with the professor there, no hormones where offered as well. G-D you reminded me ,,I would love to be pregnant again,, I had the most wonderful pregnancy and than the hardest delivery and recovery.. My baby will be a year old on 04/03-06 :)))

דולמוש

New member
פרגניל לנצח...

נראה שהרופא מאד פרקטי... אני זוכרת שמאד לא רצינו התערבות כלשהי. בתכל'ס, השימוש בפרגניל/ כוריגון, שכל מטרתו היא תזמון ביוץ, זו התערבות מינימלית ביותר. אני פשוט לא התייחסתי לזה כ"טיפול הורמונלי" אלא כתגבור... אנחנו השתמשנו בפרגניל פעמיים (הזרעה רביעית וחמישית). זה תפס. אני יודעת אם בגלל זה? בכל מקרה, לא הזיק ואולי יכול לקצר זמנים. אם אתן לא לחוצות, חכו עוד כמה חודשים. בכל מקרה, לא סיפור בעיניי. יעל

למעלה