הורמונים

הורמונים

לפני שבועיים לקחתי דקפפטיל ומזה שלושה ימים לוקחת מטרודין. נורא רציתי להיכנס להיריון. יש לי שני ילדים ואני בחורה צעירה בת 28 שאחד מהם חולה במחלה ניוונית קשה שמתקדמת בהדרגה, ולכן לפני שיהיה מאוד קשה איתו ובכדי שהבית ישאר שפוי אני עושה PGD. מאז שהתחלתי עם הטיפול יש לי גלי חום ואתמול נכנסתי נורא לחרדות ולא יכולתי לישון ממחשבות ומבלבול שאולי זה לא הזמן למרות שאני יודעת שזה כן וגם פחד מההרדמה ומגירוי יתר שחלתי שהיה לי בטיפול הקודם והשאיר אותי בטראומה ומההפלה שהיתה לי בטיפול הקודם. האם ההורמונים יכולים לשבש עד כדי כך את המערכת או שמשהו אצלי לא בסדר? מצטערת על השאלות הטיפשיות ושזה קצת ארוך אבל אשמח לתשובותיכים.

ים אבן

New member
קונצוניתי יקרה

מנסיוני עם ההורמונים הכל אפשרי- ממגרנות דרך כאבי בטן ורגישות, הזעה ועצבנות דיכאון וסתם עצבות. הכי חשוב שתזכרי כל הזמן שזו לא את אלא ההורמונים! שיהיה לך רק טוב

הרמוניה

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

נשמע שאת מתמודדת עם מצבור של דברים קשים ועוד עם הדקא הארוך- שהוא המדכא האולטימטיבי (מזמן חשבתי שהוא יכול להיות תרופה טובה לחולים במצב מאני קשה...) אז תחזיקי חזק- עוד מעט המטרודין יעמעם את הדיכוי הזה ואני מקווה שההרגשה תשתפר שיהיה המון בהצלחה בטיפול הרמוניה

נועם@בת

New member
לקחת דקפפטיל במקרה? ../images/Emo3.gif

מה שאת מתארת זאת תופעת לוואי קלאסית של דקפפטיל. אם לא מספיק לנו המתח של הטיפולים, בא הדקה ומטריף את השכל, מעלה גלי חום ודופק את המוח. תנשמי עמוק וחכי שהגל העכור הזה יעבור. תסבירי לבעלך שה מה שההומרונים עושים ושהוא צריך לעזור לך ולהחזיק אותך כשאת מחורפנת וחסרת אונים. ובנתיים שבי איתנו ותרגישי כמו כולם
.
נועם

tamshl

New member
דקאפפטיל והפרעות בשינה

האם דקא ארוך יכול לגרום לבעיות ברצף השינה . אני כבר שבעו וחצי לאחר הזריקה וכבר שלובה ימים אני לא ישנה כמו שצריך מתעוררת כמה פעמים בלילה ולא מצליחה להירדם מחדש ואני כ"כ עייפה. האם יש קשר ?

yonit7

New member
הורמונים

זה יכול להיות בהחלט ואפילו יותר גרוע אני משתדלת להיות אילמת בימים אלו - כי פשוט אני לא מצליחה לדבר - אני צ ו ע ק ת !!!! אז למעט הדברים שצריך להגיד - אני לא מדברת ולא מתקשרת. לענין החרדות - יש רגיעונים למינהם בהצלחה

תודה לכולכן

על התשובות. נראה לי שהטיפול הזה יהיה קצת קשה כי בנוסף תפס אותי וירוס איום של כאבי בטןוכל שאר הדברים שמלווים בוירוס. בכל אופן שיהיה לכולם בהצלחה ושבת שלום.

למעלה