הורמונים...

שירה 17

New member
הורמונים...

מאז שקיבלתי מחזור לא גבהתי והחזה שלי לא גדל. אני בת 17.5, המחזור שלי הוא רק יומיים- שלושה ואני לא שעירה בבית-שחי. אז רציתי לשאול אם זה בעיה בהורמונים, ואם יש גלולה שתעזור לי עם הגובה והחזה, אבל לא תגרום לי להשמין או משהו... ואם כן, אז אם זה ללא מרשם רופא, למרות שאני יודעת שעדיף לפנות לגניקולוג בעיניין...

ג טלי

New member
חוץ מהעובדה שגובה הוא עניין גנטי

ביום שבו מקבלים מחזור (או יום אח"כ, לא נתווכח עם הגוף) העצם מתחילה להסגר ולכן לא מוסיפים לגבוה הרבה אחרי המחזור. גלולה לגובה אין, ובטח שלא בגילך המופלג,
השאלה היא האם את נמוכה באמת או שלא מספיק גבוהה לטעמך..אני חיה עם כל 1.51 מ' שלי בשמחה ואפילו נהנית ממחמאות ש"דברים טובים באים באריזות קטנות".. תחשבי על זה שהגובה אינו מדד לשום דבר אחר כמו שכל, אופי ... עד הריון ראשון, גודל החזה ישאר כפי שהוא עכשיו, אז אני ממליצה לך להתחיל לקבל אותו כי זה מה יש... בשום פנים ואופן אל תשקלי לעשות ניתוח הגדלה כל עוד לא סיימת את קריירת הלידות שלך. החזה עובר שינויים במהלך הריון ולאחר הנקה ולכן לא כדאי להתערב בתהליך זה. ועוד משהו - נכון שאת בגיל שנחשב עדיין טיפשעשרה, אבל את כבר מספיק בוגרת להבין שככל שתקבלי את גופך מהר יותר, כך תחיי בשלום איתו ועם עצמך. טלי,
רוקחת

למעלה