הורמונים ודכאון

הורמונים ודכאון

שלום לכולן אני בהליכי חזרה לחתירה , בינתיים בשלב איסוף הכוחות. יש לי שאלה לבעלות הנסיון. אילו מההורמונים שקיבלתן השפיעו הכי הרבה על מצב הרוח (דכאון). אני יודעת שמה שמשפיע בעיקר הנו עצם התהליך (מנסיון אישי כואב...) ושההשפעות הן אינדיבידואליות, אבל בכל זאת. האם מנסיונכן יש חמרים שהם יותר מועדים לפורענות מאחרים? האם מישהי חוותה גם תופעות הפוכות ("היי") בהשפעת הורמונים? אם למישהי לא מתאים לענות בפורום אפשר גם לשלוח לי מסר. תודה ושבת שלום.

TWEETY =^.^=

New member
לא חושפת שיש דבר כזה דארלינג

כל אחת מגיבה אחרת לכל סוג וסוג של תרופות, לא חושפת שיש תרופה שיש עליה הסכמה שברבים כבעלת תופעות הלוואי הכי הכי - פשוט אין דבר כזה. אני רוצה לומר לך שלי למשל, חוצ מעיפות ותשישות לא היו לי אפ תופעות לוואי משום דבר - ונסיתי הכל
כך שמה שנותר לדעתי, זה ניסוי וטעיה של כל אחת ואחת,,,וכן אני יודעת שמזה החשש
לשבת עם המוןןןןןןןןןןןןןןןן איחולי הצלחה.

הרמוניה

New member
לדעתי המדכאים למינהם הם האלופים

בייחוד אם זה פרוטוקול ארוך ובשלב שעוד לא מתחילים להזריק הורמונים אחרים אני באיזה שהוא שלב קיבלתי דקא ארוך שהפיל אותי לקרשים וחוץ מעייפות נוראית היה גם דיכאון- תחושת עצב וכאב עמוקים עם דמעות שבאות לעיניים כל הזמן בלי תכנים של דיכאון או מחשבות עצובות. אני קוראת לזה דיכאון הורמונאלי-ומאז ש"גיליתי" אותו אני מוצאת שלעיתים (גם לא בחודשים של טיפולים) יש לי אותו בקטן יום או יומיים לפני מחזור. הרמוניה

לי מ ו ר

New member
אין לי תשובה ודאית

אצלי ההשפעה זה בעיקר על מאזן הסבלנות שלי, או אי הסבלנות. הדקא גרם לי לתשישות ועייפות, הצטרוטייד הפך אותי למפלצת חולת נקיון (חולת נקיון כבר הייתי, אבל המפלצת התווספה
), האסטרופם, כולה כדור קטן כחול/צהוב, הפך אותי לחסרת כוח לחלוטין. והיחיד שאני עדין מסמפטת הוא המנוגון.

למעלה