הורמון DHEA?????

ha1231

New member
הורמון DHEA?????

היי בנות יקרות, ברצוני לברר לגבי הורמון DHEA האם יש מישהי שהתנסתה עם ההורמון הנ"ל האם הוא מתאים לנו כחולות אנדו'? חזרתי לטיפולים והמצב לא מזהיר כל כך השחלות די בוגדות בי ולא מייצרות כמעט כלום.... בפעם הראשונה מאז שהתחלתי את הטיפולים בכלל שאבו לי 7 זקיקים 6 מהם היו רקים ובצית אחת שגם לא הופרתה. אני מחפשת כל דבר אפשרי שיוכל לעזור לי לעורר את השחלות ולגרום להם להפיק בציות אני צריכה רק 2 ולא יותר מזה, קראתי באתר של פרופ' זיידמן מאמר על ההורמון הנ"ל ורציתי לברר לגביו פרטים. מלבד זה התחלתי טיפול סיני כולל תרופות סיניות מקווה מאוד שמשהו יעזור. ידוע לכן אם ניתן לרכוש את ההורמון דרך בתי המרקחת או שחייב במרשם רופא? אשמח לקבל תגובות בנושא בתודה מראש חן

זואילי

New member
אין בכל בית מרקחת

ככל הידוע לי יש מעט כאלה שרוקחים במקום. יש על כך מידע בפורום פוריות. עדיף להזמין מחו"ל, יש כמה חברות מומלצות. גם מבחינת מינון - יש "סוג של" הנחיות. כולל לקחת לפחות 3 חודשים מראש טרם רואים איזו השפעה. אבל זה די מוטל בספק כי הרבה רופאים לא מאמינים בזה וביכולות של זה להיטיב עם הביציות. כמו כן, זה עשוי להעלות פרוגסטרון אז צריך לעקוב בתחילת סייקל ויש רופאים שיגידו להפסיק עם זה בתחילת סטימולציה. יש שלל דעות רופאים בנושא. וכמובן יש נשים שזה לא השפיע עליהן בכלל. לגבי אם מתאים לנו האנדואיות, אני באופן אישי, כשזה מגיע לטיפולי פוריות שהם בעצמם לא משהו עבורינו... אז לצערי אם מתאים או לא - זה פחות אישיו.. זו דעתי. אני חושבת, וכדאי לך גם להיעזר בבנות בפורום פוריות, שעם מס' זקיקים נאה שכזה בפני עצמו, אבל זקיקים ריקים - זה תלוי פרוטוקול בעיקר. מה אומר רופאך?

ha1231

New member
ממש דילמה

עדיין לא שאלתי את הרופא שלי לגבי ההורמון הנ"ל, אני צריכה לבדוק איתו אם זה מתאים לי בכלל. הבנתי שיש בנות שזה לא עוזר להן כלל ויש כאלה שהתגובה השחלתית שלהן השתפרה אחרי שלקחו את ההורמון הזה, זה עדיין שנוי במחלוקת ע"י הרופאים. כתבתי בפורום פוריות נראה אם יענו לי.... אני עם אותו פרוקוטול בדרך כלל אין אצלי שינויים קיצוניים יותר מידי ניסיתי פרוטוקול קצר שהיה זוועה יותר גדולה ולא הייתה שום תגובה, ובפרוטוקול הארוך ,אני מקבלת 5 אמפולות של מנוגון, וזאת הפעם הראשונה שיצאו לי זקיקים ריקים, אך מבחינת פרופיל הורמונלי התשובות בבדיקות דם היו מדהימות. אני הייתי ממש בשוק וקיבלתי את זה ממש קשה ולכן אני מנסה לשנות דברים ולראות מה ניתן לעשות כדי שהאיכות של הבציות תהיה טובה יותר.

ha1231

New member
בפורום פוריות לא העלו בכלל את ההודעה שלי

בשאלה לגבי ה- HDEA. מעניין למה????

זואילי

New member
כי את "חדשה" שם...

וכל ניק חדש/לא פעיל צריך לעבור קודם סינון ואישור של המנהלות. המתיני קצת ותראי שיאשרו.

ha1231

New member
חדשה ישנה.... עברתי כל כך הרבה טיפולים מאז

הייתי מעט מאוד בפורום פוריות, עד שהפנו אותי לקומונה של אנדומטריוזיס ומאז אני בפורום שלנו בלבד, גם באחרונה מעט מאוד אך משתדלת להיכנס מידי פעם לראות מה חדש.

זואילי

New member
בהחלט דילמה

ואני מכירה כמה וכמה שזה כן השפיע עליהן לטובה. אם הרופא שלך פתוח לזה, אז בטח לא תהיה לו בעייה לאשר לך. תלוי בגישתו. מצטערת לשמוע על הסבב שהסתיים כך. מכירה את הכאב הנורא. גם לקחת ערימת הורמונים, גם המעקבים היו אופטימיים ואז - נפילה נוראית. סבב בלי החזרה זה נורא. ועוד עם הפחד מהאנדו...
תהיי חזקה, עברת המון, זוכרת את ההיסטוריה שלך וגם זוכרת אותך מהמפגש הנהדר ההוא. שיהיה המון המון בהצלחה לפעם הבאה

ha1231

New member
אמן ואמן

אני מאחלת לכולם פה שיהיה רק טוב ולשמוע בשורות טובות. אך כל טיפול כזה מפיל, כמה שאני חזקה ומאוד משתדלת. ועכשיו אחרי כל הסבל הזה קיבלתי אתמול ואני ממש ממש סובלת לא זכור לי סבל כזה כבר הרבה שנים, אני פשוט כל היום כמו מסוממת על משככי כאבים, אחרת אני ממש לא יכולה לתפקד. ושלא לדבר על כמויות הדם שאני מאבדת, גם ככה אני אנמית אז עכשיו נראה כאילו לא נשאר לי דם בגוף.... זוזו תודה רבה על התשובות החמות ועל העזרה. אני אברר את הנושא עם הרופא שלי, התיעצתי עם הרופא סיני שלי והוא כן ממליץ על זה כך צריך הסכמה מהרופא פריון בנוסף. אני גם בודקת אפשרות לקנות את התוסף בארה"ב שם זה עולה ממש גרושים.....

למעלה