הורמון גדילה (נורדיטרופין?) בהמלצת בר-חוה

נועה 1 2 3

New member
הורמון גדילה (נורדיטרופין?) בהמלצת בר-חוה

אשמח מאד לשמוע כל מידע לגביו -
האם השתמשתן, האם הרגשתן שעזר וכמה? האם ראיתן שינוי בתגובה?
לגבי הבירוקרטיה של להשיג אותו, ובמהירות - כמה זמן לקח לכן אישור משרד הבריאות, והאם אכן מחויבים לבית המרקחת דרכו הוגשה הבקשה?
ואשמח גם לפרטים הטכניים - מחיר, האם יש עדיין מקום שנמכר בו יותר בזול (בטלפארמה בראשל"צ אמפולה של 15 מ"ג עולה 1200 ש"ח), היכן ניתן להשיג (עדיפות לת"א..), האם אכן נדרש לקנות גם עטים או מזרקים, כמה לקחתן -בקיצור - כל מידע בנושא :)
תודה :)

londi81

New member
אני השתמשתי בסבב הראשון שבו הצלחתי להכנס להריון

הזמנתי משור טבצניק בחולון, אושר תוך יום אחד... שילמתי לכמות שהספיקה ל 12 ימי הזרקות 1900 שקל...
אצלי, בסבב הזה + גונאל 300 + טסטומקס הכפיל את כמות ההפריות התקינות, והשאיר אותי לראשונה בחיי עם 3 עוברי יום 3 קפואים, ובלצוסיט חמוד (בדרגה B-C) שהיום ראיתי לראשונה את שק ההריון שלו
אני זרמתי איתו כי החלטתי שאני עושה סבב של הכל או כלום.. כלומר התכוונתי ממש להגיד כן על כל דבר שהוא הציע (כולל פיפל ובדיקת ERA - שבסוף לא עשינו כי החזרנו עובר טרי ולא קפוא כמו שתכננו)

נועה 1 2 3

New member
תודה londi81! :)

מזל טוב!! נשמע טוב :)
את זוכרת אולי כמה הייתה הכמות וכמה הזרקת ביום?
ולפי המעט שקראתי - אולי זה גם עזר לקליטה עצמה.
אני הולכת עם כל מה שהוא מציע, אבל אני רק בתחילת הדרך (בתקווה שתהיה קצרה, כי אני 43.7..). הייתה לי רק שאיבה אחת עד כה (ואחת שביטלנו כי היה נראה שאינה ממצה ממספיק את הפוטנציאל השחלתי שלי, ושאפשר יהיה להשיג יותר זקיקים. מה שאכן התברר כנכון)..

Rמחכה7

New member
תשובות

מבחינת הטיפול - הורגש שינוי לטובה (היו יותר הפריות, ויותר איכותיות) -
במבחן התוצאה לצערי זה לא עזר לי...
&nbsp
&nbsp
לגבי בירוקרטיה - אני הזמנתי בחולון, האישור הגיע עוד באותו היום
(את שולחת לבית המרקחת את הניירת שבר חוה מביא לך בפקס, והם מטפלים באישור מול משרד הבריאות)
הייתי צריכה לנסוע לשם לקחת
לא ידוע לי על מקום זול יותר (אני קניתי של 15 ושל -10, יצא לי כמעט 2000 שקל)
היכן שקונים את האמפולה, אפשר לקנות גם את המזרקים.
&nbsp
&nbsp
יש אפשרות לקנות גם בפתח תקווה, לא זוכרת בדיוק איפה
תסתכלי במסמך שבר חוה נתן לך, יש שם טלפונים, תרימי טלפון ותבדקי איפה יש זמין ונגיש עבורך
&nbsp
בהצלחה רבה!

נועה 1 2 3

New member
תודה Rמחכה7!

כשהגיע המסמך מבר חוה, זה אכן הפך פשוט וברור..
מה היה ההבדל בכמות ההפריות? (אם מתאים לך לפרט).
מצטערת שלא עבד עדיין, אך מאמינה שיצליח בסוף, ומחזיקה לך אצבעות להמשך!

Rמחכה7

New member
אמן! שיצליח! גם לך, תודה

לגבי ההפריות,
בטיפול שלקחתי הורמון גדילה, אחוז ההפריות גדל באופן משמעותי (כמעט 100% הפריות)
וגם היו מוקפאים טובים במעבדה (בפועל, לא נקלטו לצערי אבל זה כבר סיפור אחר)
&nbsp
אבל, האמת שאני לא יודעת אם הורמון הגדילה הוא הסיבה לשינוי,
כיוון שמחזור הטיפול הזה עשינו הרבה שינויים מלבד הורמון גדילה (פרוטוקול ארוך, מינונים אחרים ועוד...)
&nbsp
&nbsp

הורמון גדילה

אחרי 6-7 סבבים ללא הצלחה, בסבב הראשון אצל בר חווה עם הורמון גדילה הצליח (בת 40). עכשיו שבוע 21.
דרך שור טבצ'ניק לקח יום לקבל אישור ועוד כמה ימים עד שמצאתי הזדמנות להגיע. נגמרו לי מזרקים ייעודיים קודם, ל- 2 הזרקות אחרונות השתמשתי הנזקקיםשל של מנופור שיש לי בשפע (מדדתי כמות על מזרק משומש).

נועה 1 2 3

New member
הריון בקרוב, ממש משמח לשמוע!!

רושמת לי את הרעיון למדידת הכמות עם מזרק משומש..
שימשיך הריון קל ונעים :)

למעלה