הורים שמתקשים לממן את הזוג הצעיר - מה לעשות?

gidi123

New member
הורים שמתקשים לממן את הזוג הצעיר - מה לעשות?

שאלה מעניינת ולא פשוטה שנתקלתי בה ורציתי לקבל גם את דעתכם בנושא. הנושא הוא הורים שמתקשים לממן זוג צעיר שגר אצלהם, העלתי משאל שמרכז פתרונות אפשריים. אשמח אם תכנסו לקישור הזה ותצביעו מה לדעתכם הדרך הנכונה.

mirit2211

New member
עזרה כלכלית של ההורים

אני לא חושבת שיש קשר בין סכום הכסף שהורה אחד נותן להורה אחר. כל אחד מההורים נותן בהתאם ליכולתו/לרצונו/השקפץ עולמו - כל אחד ביחס לעצמו, ואין זה חשוב אם הצד השני נותן או לא נותן או חושב בצורה שונה. אם ההורים של אחד מבני הזוג עוזרים כלכלית - שיעשו זאת לפי השקפתם ולפי יכולתם הכלכלית. כמובן שעזרה כלכלית לזוג אינה צריכה לבוא על חשבונם. אם זה קשה להם מידי - שיתנו פחות. ושוב - בלי קשר להורים של הצד השני.

verynice5

New member
דעה אחרת.

עם כל הכבוד, ההורים לא צריכים לממן את הילדים. במידה והם יכולים לעזור קצת שיעזרו אבל אם יש בזה קושי הילדים לא צריכים לגור אצלהם בכלל.

שילה1

New member
מכירה רק מעט מאוד זוגות צעירים המסתדרים ללא

עזרת ההורים. ואני מתכוונת למשוחררי צבא,שמלאו חובתם,סטודנטים עובדים או לאחר סיום לימודיהם. החלטה אם לעזור ובכמה-בהחלט של ההורים,ותלויה ברצונם וביכולתם. זוג שאבמת זקוק-כל עזרה מתקבלת בברכה.

מירטל

New member
גם לא לחברי הפורום מותר להביע דיעה?

אני פשוט נדהמת שהאופציה של " להפוך עולמות בכדי למצוא לבעל עבודה " לא קיימת.

היבט אחר

מירטל, מה שבעצם את מציעה זה לא הלתמקד ב"קיטור" - אין לנו ולכן אנו מבקשים עזרה, אלא לנסות למצוא פתרון לבעיה עצמה. ועכשיו מעניין מה אותה משפחה היתה מגיבה.

למעלה