הורים שמשגעים

סימה-מ

New member
הורים שמשגעים

הורי בעלי משגעים אותי ונראה לי שחמתי רוצה לסכסך ביני לבין בעלי והיא דווקא מאוד מצליחה לפי ההתנהגות שלה היא רוצה שנתגרש אנא עזרו לי יחסי עם בעלי עולים על שרטון ונראה לי שאנחנו בדרך אל גירושים וכל זה קרה מאז שנולדה בתי המקסימה שהיא בת 5 חודשים וחמתי מקנאה באמא שלי שהיא מחזיקה את הילדה ובגלל זה נוצר כל הבלגן בעלי לא מוכן ללכת ליעוץ ואני כבר לא יודעת מה לעשות

tb

New member
הורי בעלך

עצה קטנה אם בעלך לא עומד לצידך למרות שאני בטוחה שהוא לא מסכים בדרך של הוריו אז עדיף לך בלעדיו. כי אם בענין הזה הוא לא עומד לצידך אז אל תצפי שבענינים אחרים זה יהיה שונה. אז תתחילי להיות קצת יותר תקיפה כלפיהם ואל תתני להם להכתיב לך, ואז תראי שזה יעזור.

noam011

New member
יש תגובות להודעה הקודמת שלך

אבל אם בעלך הוא עקשן ומצדד חד משמעית באמא, אז אולי טעית בבחירת האיש ? יכול להיות ? תבדקי אם לא טעית ? אם הוא לא יודע להגביל את השפעתה של אמו על חייכם, אז זה לא נשמע טוב.

דספרדו

New member
רק לא בכוח!!!

היי רק לא בכוח ככה זה כשמגיע הילד הראשון ובכלל אם זה הנכד הראשון לא להתרגש זה הכלל הכי חשוב גם לך התקופה לא קלה, תינוקת הנקה {אולי},חוסר שינה וגם בעלך נמצא במצב חדש תני לזמן לעשות את שלו תחשבי על זה ממש כמו נישואים טריים פשוט לוקח קצת זמן והכל מסתדר לו את עוד תראי שחמתך תעזור לך וכשהילד/ה יתחילו קצת לדבר ולחייך חיוכים כאלו קטנים תראי איך כולם נמסים מסביב {כן כן ברור שגם את} אז קחי נשימה ארוכה...ותני חיוך כי יש לך ילדה מקסימה-זה הכי חשוב זהו, רק טוב.. ביי

למעלה