הורים של הבעל

zivaxx

New member
הורים של הבעל

יש לי בעיה ואני כבר ךא יודעת איך להתמודד איתה כי כל מה שניסיתי או עשיתי לא עוזר בכלל. יש לי חמה כל כל מעצבנת שאני ממש מתעבת אותה, עד כדי כך שאני רואה אותה נהיה לי רע היא אוהבת כל הזמן להרגיז אותי ולפגוע בי כל הזמן. לחמתי יש שני בנים ובת סדר העדיפות שלה הוא כזה קודם כל הבת שלה ואחר כך בנה השני ורק אחר כך בעלי. לכולם חמתי וחמי עוזרים גם מבחינה כלכלית. כשאני ובעלי שהוא הבן שלה היינו זקוקים לעזרה כלכלית הם לא עזרו בכלל למרות שהבטיחו. היום בנה השני נשוי הם זורקים לו כסף כמה שרק אפשר מה שגם היא אוהבת את הכלה שלה יותר ממני. לה היא אומרת שלום ולי היא בכלל לא אומרת אותה היא מחבקת כשהיא באה לבקר אותה ולי היא עושה פרצופים, לה יש לה לתת עוגה אוכל וכל מיני דברים ולי אין כלום לא שאני צריכה את הדברים שלה אבל זה פוגע ואפילו מעליב. היא אומרת לכלה שלה בכוונה שאני אשמע הכנתי עוגה וכל מיני דברים בואי תקחי וכשאני מבקשת ממנה לשמור על הילדה כשאני לא מוצאת לה סידור היא אומרת לי אין לי כלום בבית לתת לה לאכול תביאי הכל, איזה מן סבתא זאת שמבקשת ממני פירות וירקות ומעדן חלב בשביל הנכדה שלה. חמתי וחמי כל הזמן מתערבים לנו בחיים ולכל דבר הם דוחפים את האף שלהם הם לא רואים בכל זה פסול כי ככה הם ניסיתי לדבר איתם אבל זה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה ואפילו צחקו עליי בזמן שדיברתי איתם אבל כשהבן השני מדבר איתם או שהוא רב עם אשתו הם יעשו למענם הכל כד שהם ישלימו ואצלי היא כל הזמן דואגת לסכסך בינינו. דיברתי עם בעלי על כל זה וזה הגיע אפילו לריב עם המון בכי והוא אמר לי לא להתייחס אליהם לא להקשיב להם ואם הם עושים יותר מאשר לנו זה לא ענייני ואנחנו לא צריכים מהם כלום אבל זה מאוד פוגע ומעליב. איך פותרים את הבעיה וזה לא עוזר אם תציעו לי לגור יותר רחוק כי אני לא גרה קרוב אליהם הם קרציות וגם אם אני אגור באילת אני אשמע אותם ואראה אותם

lmerav

New member
בעיה מאוד קשה..

זיוה יקרה, אני שולחת לך את תמיכתי המלאה. אני לא מכירה את הבעיה הזו אישית אלה להיפך. אני רוצה לומר לך שכואב לי לשמוע דברים עצובים כאלו על אחרים. אני מאחלת לך חם וחמה כמו שלי. אבל הכי הרבה אני רוצה ליעץ לך שהזוגיות עם בעלך חשובה מאוד, ולכן עליך לשמור עליה ולמתן את המצב בינכם. לו הייתי במקומך לא הייתי מסוגלת לשתוק והייתי מגיבה בהתאם ובנימוס,כמובן, לחמה הלא נחמדה . כל מה שמפריע לך תנסי לדבר איתה,ואולי להבין למה אינה אוהבת אותך כמו שאת חושבת. מי יודע אולי תמצאי אוזן קשבת אולי לא - אבל שווה לנסות כי הרי יותר גרוע לא יכול להיות אז בסיכומו של דבר אין לך דבר להפסיד לו תנסי לשוחח עימה. תנסי גם לשאול שאלות עליה בתור אישה ולא להסתכל עליה מנקודת מבט של חמה וזהו. תתעניני בה בתור אישה. אבל לא חברה במיוחד. אבל הכי חשוב שיהיהלך רק טוב והמון המון בהצלחה.. מירב {שחושבת עליך ומאחלת לך בלב רק טוב}

moti1

New member
אחותי היקרה

הבעיה שלךואני אומר לך בקיצור היא אפס לעומת הבעיה שלי עם חמתי אבל הכי חשוב כל עוד ואת ובעלך באותו ראש אל תשימי לב אליה פשוט ככה אני מתאר לעצמי שאת הולכת פעם בשבוע אליהם אז קחי את זה בקלות ואל תגיבי שבי בצד עד מתי שאתם הולכים שלא יעזרו כוס אמא שלהם

noam011

New member
אני דוקא לא חושב שכדאי לך לדבר

איתה על זה. החמות שלך לא סתם מתנהגת כמו שהיא מתנהגת. היא יוצרת אפליה בינך ובין הכלה השניה ולא בתום לב. זה לא עניין מיקרי וחד פעמי שהיא לא שמה לב אליו. היא מעוניינת לעורר את קנאתך. אם את תלכי לדבר איתה על זה, היא תבין שהיא הצליחה בכך. לעומת זאת אם את תצליחי להתעלות על עצמך ופשוט להתעלם לגמרי. כאילו את לא רואה ולא שמה לב. זה לדעתי היה מעקר את כל התככנות שלה מתוכן. היא הרי מחכה לראות אותך מקנאה. זה מה שהיה מסב לה עונג. אז תני לה להתפוצץ ואל תראי שום עניין במה שקורה. אבל, מה שכן. אני הייתי מגביל את חדירתה לעניינכם הפרטיים. בלי כסאח. שלא לקלקל את היחסים המשפחתיים. אבל שמים גבולות. הרי ממילא אין לך מה להפסיד.

היי-תגובה

אני ילע וזה סיפור מאוד ארוך על איך קראתי את ההודעה הזאת, אני בת 13 ואולי אני תמימה ובלה בלה אבל אני חושבת שהעולם לא סובב סביב כבוד עצמי ושאני לא חושבת שחמה שלה תוריד מערכה עקב שיחה כזאת, אפשר לקלף שכבה מבכבודינו העצמי בשביל שלום בית: ילדים מרגישים שאמא וסבתא לא מסתדרות.

למעלה