הורים נבוכים

יאיר1123

New member
איריס נשמח לקבל תמיכה

איריס זה נשמע שאנחנו באותו מצב זה קרה באותו גיל נשמח לקבל תמיכה...

יאיר1123

New member
הורים נבוכים

שלום לכם. הסיפור אצלנו שיש לנו בת בת 8 שנים, שבשנה אחרונה קורא לה שכמה פעמים ביום היא מאבדת ריכוז ונעלמת לחצי דקה בערך, ופשוט אין עם מי לדבר, ואז היא חוזרת לעצמה וכאילו לא היה כלום. שלחו אותנו בקופ"ח לפני שבוע לבדיקת E.E.G והתשובה שהתקבלה היא כזו: הרקע הכללי מכיל פעולות אלפא אחורית ובטא קדמית. לאורך כל התרשים נצפו קטעים רבים של פעילות אפילטית כללית בצורת קומלקסים "זיז-גל" בתדירות 3 לשניה, הארוך ביניהם נמשך כ-25 שניות. ללא שינוי בזמן נישום יתר. לסיכום: פעילות אפילפטית כללית בצורת קומפקסים "זיז-גל" בתדר 3 לשניה. מתאים ל-ABSENCE EPILEPSY .ע"כ. מאחר ואנו לא מבינים כלום נשמח אם נקבל ממכם איזשהו ידע וכיוון במה מדובר ולאיזה נוירולוג ילדים כדאי לפנות ? האם לפרטי או לרופא של הקופ"ח ( אנחנו מקופ"ח מכבי) יווו אנחנו ממש בהלם ולא יודעים במה מדובר . האם זה יתפתח ? האם זה יכול להפסיק לגמרי ? האם זה יכול להישאר במצב הזה כל החיים? נשמח מאוד לקבל תגובות תןדה מראש ההורים של הילדה הכי מתוקה בעולם

שלום הורים

כן כולנו בהלם בהתחלה. לגבי רופא- תיקראו קצת אחורה בפורום ותקבלו המלצות. אתם צריכים רופא נוירולוג שמתמחה באפילפסי, אחרים יעזרו יותר. באיזה אזור אתם גרים? הטיפול תרופתי ולרוב עובד. תתחילו בליקרוא כאן http://www.epilepsy.com/epilepsy/seizure_absence.html יש פיסקה: In nearly 70% of cases, absence seizures stop by age 18. Children who develop absence seizures before age 9 are much more likely to outgrow them than children whose absence seizures start after age 10 שאומר ש70% מהמיקרים האפילפסי מסוג זה ניגמרת עד גיל 18,מעודד. תישארו איתנו ונישתדל לעזור.

יאיר1123 ../images/Emo140.gif

בוקר טוב, אני מצרפת את רשימת נוירולוגים/אפילפטולוגים ילדים , אולי היא תעזור לכם להחליט לאן לפנות. ”ר אורי קרמר – אפילפטולוג 03-6974839 03-6974517 03-5402639 ד”ר איתי ברגר - אפילפטולוג 02-6555374 ד”ר אלי שחר 04-8542545 ד”ר ברוריה בן-זאב 03-5302577 ד”ר הדסה גולדברג – אפילפטולוגית 03-9253615 ד”ר נתן ברנד 03-5303030 ד”ר נתן וטמברג 03-5028141 ד”ר שרה קיויתי 03-6770947 ד"ר פינחס לרמן 03-6054083
בפסח, התפרסמה רשימה במעריב שנקראה 10 המומלצים, יש שם רשימה של נוירולוגים מומלצים , גם של נוירולוגים ילדים, אני אחפש את הרשימה, אולי יש אותה גם לחיים לוי. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ובמהרה,

יאיר1123

New member
האם זה משתנה? או נשאר כך?

האם זה אמור להחמיר או שאם לא תיקח תרופות זה ישאר באתו מצב? כרגע זה ממש לא נורא זה קורה כמה פעמים ביום ממש ל10-20 שניות לא יותר.

חייםלוי

Member
מנהל
זה קורה כמה פעמים ביום שאתם רואים

יש התקפי ניתוק שהם מאוד קצרים עד שלא מבחינים בהם וזה יכול להיות כמה עשרות פעמים ביום. כדאי מאוד מאוד שהיא תיקח את התרופות. זה לא משחק.

זו שאלה טובה לד"ר קיפרווסר

ובנוסף, אצלי זה פחות או יותר התחיל באופן דומה בגיל 17 ובעקבות טיפול תרופתי מאוד לקוי שלי, זה התדרדר לגראנד מאל. לדברי הרופאים זה יכול היה להשאר כך או להעלם אם הייתי נוטלת את התרופות כראוי. ממליצה להתייעץ עם הד"ר בשרשור של יום ה',ובנוסף לשמוע חוות דעת נוספת של נוירולוג ילדים/אפילפטולוג מומלץ.

טלטול232

New member
הורים נבוכים

שלום להורים אני מכיר את ההרגשה הזו , עברנו אותה בדיוק לפני שנה , והתאורים מזכירים מאוד את מה שיש לביתי טלטול. אני לא רופא ולא מומחה אבל כיוון שהכתוב שם מזכיר את הכתוב בתיק של טלטול. פרוש המילה ABSENCE הוא ניתוק ,העדרות. ולביתך יש אפילפסיה של התנתקויות , הקרויה גם PETIT MAL . גם התופעות שאתה רואה , הנתקויות למיספר שניות 10-30 וגם " זיז-גל בתדירות של 3 לשניה " מצביעים על אותו הדבר. הטיפול הוא תרופתי להורדת ההתנתקויות ( טלטול מקבלת דפלפט בסירופ ואין לה יותר התנתקויות ). הסיכוי להחלמה הוא כ 90% בגיל ההתבגרות ועד גיל 18 . בזמן ההתנתקות אין היא מרגישה כלום ,לא רואה לא שומעת וגם לא זוכרת שהיה לה התקף. תהיו חזקים !! אבא של טלטול

יאיר1123

New member
קבענו תור לנוירולוג

קבענו תור אצל ד”ר נתן ברנד לעוד שבועיים. ידוע לכם פרטים עליו? ממליצים? יוו אנחנו ממש במתח מה נשמע ממנו . הצילו !!!

יאיר1123

New member
תיקון טעות

סליחה!!! יו מרוב בירורים אני כ"כ מבולבל !!! בסוף קבענו אצל ד”ר נתן וטמברג !! מה אתם אומרים? ממישהו/י היה אצלו ? אנחנו ממש במתח

אמושיק

New member
המחלקה בשניידר

אנחנו התחלנו טיפול ליפני חודש וחצי, אצל ד"ר הדסה גולדברג - במרפאה הנוירולוגית בשניידר. אנחנו מאוד מרוצים מהיחס, הביטחון, והטיפול. בהצלחה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני מטופלת אצלה

כמה שנים.. מאז ששרה קיוויתי יצאה לפנסיה.. אני מאוד מרוצה ממנה ומאוד אוהבת לבוא לשניידר(אפילו שאני כבר בת 18 חחחח)

למעלה