הורים יקרים...

einzuc

New member
הורים יקרים...

אני נערה בת 14 שיש לה את ההורים הכי נפלאים בעולם... אבל מה... לפעמים קצת נמאס לי... אז אני מתחילה להשתגע ולריב עם אחותי... אז במקום להתחיל לצרוח עלינו שנפסיק לריב.. תתנו לנו לפתור את הבעיות שלנו לבד... גם אם נעשה טעויות אלו יהיו הטעויות שלנו... ומטעויות רק לומדים... תפסיקו לחטט בחיים שלנו, כי אנחנו יודעים לדאוג לעצמנו... אנחנו לא התינקות בני שנתיים שהיו לכם פעם, התבגרנו, אנחנו עצמיים... אז תנו לנו את החופש שלנו!!! -עינת-

Nagini Potter

New member
אבל מצד שני....

ההורים שלי לא מתנהגים אליי כמו אל תינוקת, הם לא שואלים אותי כל הזמן אם הכל בסדר, ולמרות שאני יודעת שהם מאוד אוהבים אותי ויעשו הכל למעני, הם פשוט לא מראים מספיק אהבה והתעניינות.... הורים נוטים להגזמה שמוזכרת למעלה, אבל תזכרו שהגזמה היא לא טובה, ולא משנה לאיזה כיוון... -אנחנו עדיין אוהבים להתפנק לפעמים!- Nagini Potter

y_m

New member
עינת ברוכה הבאה לפורום שלנו

תביני עינת- אנחנו לא יכולים לתת לכם לעשות את הטעויות שלכם לבד קודם כל כי אנחנו כבר היינו שם ויודעים מה התוצאות- וכל כך אוהבים אתכם שלא רוצים שתסבלו. וחוץ מזה כי אם יהיו טעויות ממש רציניות הרי אנחנו מבחינת החוק אחראים אליכם- ונצטרך בכל מקרה לתת את הדין. אבל מסכימה איתך שבעיות קטנות כמו ריב אחים- הן שלכם בלבד- ושעלינו לתת לכם להתמודד עמן לבד. חופש נעים

Nagini Potter

New member
פתאום שמתי לב לטעות פיצפונת......

מתעויות לא רק לומדים, אלא גם נפגעים. לפעמים זה לא נורא, אבל לפעמים מאוד נפגעים, וזה יכול מאוד להשפיע... יש דברים שפשוט לא כדאי ללמוד בדרך הקשה! ביליו מי! Nagini Potter

למעלה