הורים יקרים

wildflower!

New member
הורים יקרים ../images/Emo29.gif

היי:) קוראים לי בר..ואני בת 16 וחצי.....מתבגרת לכל דבר..... וההורים שלי בוודאי יסכימו איתי על זה.... אני קוראת לפעמים את ההודעות שלכם .והנה החלטתי לשאול אותכם משהו שמטריד אותי... רציתי לשמוע את דעתכם על: מה הייתם אומרים אם בנכם/בתכם היה יוצא עם אתיופי/ת. האם הייתם מתנגדים לזה? {והשאלה הזאת כמובן "בהשראת" הוריי ......שאני לא גאה בהם כרגע..} בר

bimbo.

New member
בר חביבה! אכן, בנקודה זו אין ../images/Emo10.gif

לך מה להיות גאה בהוריך. את מתיידדת עם האדם ולא עם הצבע. אני חושבת שזה איום ונורא להתייחס לצבעו של אדם. מי אמר ש"אנחנו" הלבנים שווים יותר מהם? אני בטוחה שתמצאי ביניהם אנשים רבים חביבים ונעימים ואני מאחלת לך הצלחה בידידות עמם..

AYELET1

New member
היי בר

נורא קשה לאנשים לקבל את השונה. זה כמובן לא מצדיק את הדחיה, אך אלו עובדות החיים... נראה לי שאת צריכה לדבר עם הוריך (הבנתי שהשאלה איננה תיאורטית מבחינתך, אלא מעשית מאד) ולהבהיר להם גם את יחסך לבחור, להזמין אותם לפגושד אותו. יש לי עוד כמה דברים לאמר לך, אך הם מתייחסים דבריך בפורום אחר. יש לך התתנגדות לכך?

wildflower!

New member
................ ../images/Emo67.gif

דיברתי עם ההורים שלי.ושומדבר לא עוזר... אני מתביישת שנולדתי למשפחה כזו..פשוט מתביישת!!! והחלטתי פשוט לא להגיד להם מה אני עושה..ככה יהיה קל יותר לכולם... וכמובן שאת יכולה להגיב על מה שכתבתי בפורומים אחרים..אני אפילו אשמח לקבל תגובהות:) אוהבת ,בר

למעלה